TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:47:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304267 puta)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #468 poslato: Decembar 02, 2011, 08:50:41 posle podne »

radim kardio oko 20min- 30 min na traci trcanje svaki trening , inace sam ektomorf , slabo dobijam , koji to suprotni efekti mogu biti , gojenje ili ?
Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #467 poslato: Decembar 02, 2011, 01:15:37 posle podne »

Los kvalitet slike...
brate to me i najjvishe muchi losh kvalitet slike, a plus josh kad se na to doda i svetlost koja mi upropasti skroz sliku ;{ :{, al ipak dobro je to da polako sve dolazi na svoje, nego brate htedoh da te pitam, kako posle defke polako da dizhem uh tj po koliko gr da dizhem po obroku? unapred hvalla.
Pojacaj hidrate za dorucak i pre treninga..koliko gr to ti ne bih znao reci,induvidualno je kod svakoga.
pa ja trenutno imam samo jedan obrok pre treninga, poshto treniram izutra, pojachacu ovsene ujutru onda, a lagano cu dizati uh, nego zheleo bih da zadnja dva dana odradim pred kraj defke ono prazhnjenje vode, poshto bih zheleo da se slikam kad sam malo suvlji, pa ako bih mogao da mi kazhesh kako da odradim josh to za kraj, i josh jednom ti neizmerno hvalla shampione...
Po ovim slikama glikogenskogensko punjenje i praznenje i izbacivanje vode nece dati neke vidljivije rezultate osim sto ces izgubiti na obimima,za to ti je potrebna bolja definicija ,bar po ovoj slici sto ja vidim.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #466 poslato: Decembar 02, 2011, 01:13:20 posle podne »

to znaci da ne unosim mnogo secera u toku dana ?
Ti najbolje znas koliko hidrata uneses u toku treninga,ali vecina rekreativaca se 'naliva" dextrozom a vecina je u suficitu sa hidratima i dolazi do gojenja.Druga bitna svar je i intezitet treninga,da li se radi kardio trening...
Sačuvana
-guti-
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #465 poslato: Decembar 01, 2011, 10:59:43 posle podne »

Los kvalitet slike...
brate to me i najjvishe muchi losh kvalitet slike, a plus josh kad se na to doda i svetlost koja mi upropasti skroz sliku ;{ :{, al ipak dobro je to da polako sve dolazi na svoje, nego brate htedoh da te pitam, kako posle defke polako da dizhem uh tj po koliko gr da dizhem po obroku? unapred hvalla.
Pojacaj hidrate za dorucak i pre treninga..koliko gr to ti ne bih znao reci,induvidualno je kod svakoga.
pa ja trenutno imam samo jedan obrok pre treninga, poshto treniram izutra, pojachacu ovsene ujutru onda, a lagano cu dizati uh, nego zheleo bih da zadnja dva dana odradim pred kraj defke ono prazhnjenje vode, poshto bih zheleo da se slikam kad sam malo suvlji, pa ako bih mogao da mi kazhesh kako da odradim josh to za kraj, i josh jednom ti neizmerno hvalla shampione...
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #464 poslato: Decembar 01, 2011, 07:38:37 posle podne »

to znaci da ne unosim mnogo secera u toku dana ?
Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #463 poslato: Decembar 01, 2011, 07:19:27 posle podne »

protein,jedes pa spavas..dextroza je ok ukoliko si na izbalansiranom unosu hidrata u toku dana,ukoliko nisi ima kontra efekat.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #462 poslato: Decembar 01, 2011, 07:03:51 posle podne »

ok znaci popijem protein pa zaspim pa kad se probudim jedem. . . a sto ne dex , zar nije dobro zbog insulina posle treninga i to ?
Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #461 poslato: Decembar 01, 2011, 04:44:18 posle podne »

Protein pijes odmah posle treninga,45 min nakon toga jak proteinski obrok sa nesto hidrata,dextrozu 30 do 50 g mada ti i ne treba.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #460 poslato: Decembar 01, 2011, 03:08:54 posle podne »

kad zavrsim sa teretanom da li da popijem protein pa onda odspavam 2 sata ( popodnevni odmor ) ili da jedem nesto cvrsto ( meso ) pa legnem da spavam ? Inace da li valja spavati posle treninga ? i koliko g dexa ide na 1.5 mericu proteina ( oko 30g porteina ) ?
Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #459 poslato: Novembar 30, 2011, 10:46:28 pre podne »

Los kvalitet slike...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #458 poslato: Novembar 30, 2011, 10:45:12 pre podne »

Lat masina predne vucenje,veslanje u predklonu dv tegom,pullover za ledja,vucenje bucicom,donji kotur.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #457 poslato: Novembar 29, 2011, 12:26:30 posle podne »

kako bi mi ti onda izmixovao 5 vezbi tako da odradim jako i na punoci i na sirini ledja?
Sačuvana
-guti-
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #456 poslato: Novembar 29, 2011, 10:19:40 pre podne »

Los kvalitet slike...
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #455 poslato: Novembar 28, 2011, 02:00:01 posle podne »

a moram imati trcanje , zakrzljao sam skroz od kad je pocela zima ne bavim se nikakvom fizickom aktivnoscu , e sad kad trcati pre ili posle treninga , koliko i kojim tempom , ako se podrazumeva da radim trening za masu ? znaci ne treba mi puno trcanja samo malo , cisto da se ispravljam zbog kicme. . .
Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #454 poslato: Novembar 28, 2011, 10:15:05 pre podne »

krenuo sam nedavno o5 sa teretanom i planiram da pored ubacim trcanje i pomalo udaranje u vrecu , samo ne znam da li isti dan da radim trening sa tegovima i trcanje ili da razdvojim na dva posebna dana posto sam dovoljno mrsav i radim na misicnoj masi ( treba dosta da se ugojim ) ? I pored nekog gejnera koji mi je ostao od pre par meseci , da li da ubacim glut. ili bcaa ? sta ce mi brze pomoci da se oporavim a da pritom izgradim misic ?
Uzmi dobar whey protein,jedi crveno meso i dosta slozenih hidrata.Trcanje ti ne treba,osim ako ne zelis da budes u kondiciji i ako to radis idi danima kada ne treniras.Ukoliko si u mogucnosti ubaci BCAA i creatin.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 13 upita.