TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 06:22:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 42 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Lakat  (Pročitano 119602 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #326 poslato: Septembar 30, 2012, 05:18:49 posle podne »

Ako osećaš opterećenje moraš malo odmoriti tetive. Napravi jedan dan pauze posle dana vežbanja... Spavaj osam sati, uzimaj dosta proteina i antioksidanata....
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #325 poslato: Septembar 29, 2012, 01:41:18 posle podne »

Smanji težine na pregibima....

Mislim da i sada radim sa malim težinama, zato što mi je broj ponavljanja 15-20. Ako još smanjim težinu, onda će broj ponavljanja biti 25-30. Mislim da na taj način neću ojačati podlaktkcu ?!

Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #324 poslato: Septembar 29, 2012, 11:51:42 pre podne »

Smanji težine na pregibima....
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #323 poslato: Septembar 29, 2012, 11:07:32 pre podne »

Moram te pitati i ovo:

kao što je podlaktica, kao najslabija karika dovela do povrede u sistemu treninga celog tela, čini mi se da sada zglob šake, kao najslabija karika u sistemu treninga podlaktice, može da se povredi, jer osećam neko jako opterećenje na njemu, neku čudnu tenziju ...

Pomagaj !

:)
u kom delu zgloba je problem? da li boli na dodir ili pri nekim pokretima?

Ne boli na dodir. Ne boli ni pri pokretima. ALi kada radim pregibe podlaktice (koje radim sa većom težinom nego opružače) ja prosto osećam da je zglob slab, jedve iznese pokret.

Šta da radim ?! Da li da ih bandažiram ili će ih to dodatno oslabeti ?!

Hvala.
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #322 poslato: Septembar 29, 2012, 12:31:29 pre podne »

Moram te pitati i ovo:

kao što je podlaktica, kao najslabija karika dovela do povrede u sistemu treninga celog tela, čini mi se da sada zglob šake, kao najslabija karika u sistemu treninga podlaktice, može da se povredi, jer osećam neko jako opterećenje na njemu, neku čudnu tenziju ...

Pomagaj !

u kom delu zgloba je problem? da li boli na dodir ili pri nekim pokretima?
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #321 poslato: Septembar 28, 2012, 09:21:47 pre podne »

Moram te pitati i ovo:

Pomagaj !

Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #320 poslato: Septembar 28, 2012, 09:17:55 pre podne »

pročitaj korekcije u citatu.
Pozdrav

Hvala Pedja.

Da li je moguće dobijanje mišićne mase na ovaj način treninga ili ću za tako nešto morati da sačakam još neko vreme ?!
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #319 poslato: Septembar 28, 2012, 12:25:24 pre podne »

Da napravimo rezime, kako bih bio siguran da sam te dobro razumeo:

grudi – benč press i jedan i drugi + letenje sedeći na mašini

ramena – military press može, odručenja (prednja, srednja, zadnja sa manjim težinama.... )

triceps – lat mašina dvoručna extenzija može, teg iznad glave može oprezno i polagano – potisak sa šipkom ne može

biceps – dvoručni pregib šipkom može oprezno i lagano ali ne sa pravom nego sa EZ šipkom, jednoručni pregib bučicom može takodje oprezno i lagano
 (čekić ili rotacija)
podlaktica – standardno kao i do sada (fleksija, extenzija). Ja video negde vežbu gde se teg bukvalno vrti iz zgloba levo – desno, pretpostavljam da može i to jer mi ne stvara nikakav problem

ledja – lat mašina može(manje težine) i erekstenzije na kosoj klupi, mrtvo dizanje pretpostavljam da ne može zbog velike težine (ja ga nisam ni do sada radio) - kasnije za mesec, dva ali sa gurtnama. Ono podizanje jednoručnog tega kao veslanje kapiram da može (ne), lagano a vežba u kojoj savijen prema napred podižem teg do visine grudi i vraćam nazad kapiram da ne može, jer me je i ranije bolelo na tome.

noge – može, nebitno šta i kako

trbušnjaci – isto takodje :)

Jesam li pogodio ?!

Hvala unapred.

pročitaj korekcije u citatu.
Pozdrav
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #318 poslato: Septembar 27, 2012, 11:14:54 posle podne »

By the way ... :) Evo gledam Pedju Petrovića na YT kako čovek propagira trening hipertrofije koji se odvija u superserijama sa malim pauzama izmedju serija, gde se 70-80% ukupne krvi dovodi u treniranu grupu mišića, što dovodi do njegove ishranjenosti odmah, još u fazi treninga, a ne tek kasnije, u fazi odmora, što je slučaj sa standardnom (klasičnom) metodom treninga.

Zanima me šta misliš o ovome ?!

Hvala unapred.
copy ovo u novu temu, pls...

Ajd da probam ... nisam baš iskusan u ovome kao @psenarka ...

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #317 poslato: Septembar 27, 2012, 10:55:23 posle podne »

By the way ... :) Evo gledam Pedju Petrovića na YT kako čovek propagira trening hipertrofije koji se odvija u superserijama sa malim pauzama izmedju serija, gde se 70-80% ukupne krvi dovodi u treniranu grupu mišića, što dovodi do njegove ishranjenosti odmah, još u fazi treninga, a ne tek kasnije, u fazi odmora, što je slučaj sa standardnom (klasičnom) metodom treninga.

Hvala unapred.
copy ovo u novu temu, pls...
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #316 poslato: Septembar 26, 2012, 11:30:45 posle podne »

Hvala unapred.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #315 poslato: Septembar 26, 2012, 10:14:59 posle podne »

Da napravimo rezime, kako bih bio siguran da sam te dobro razumeo:

grudi – benč press i jedan i drugi i „orlovi rano lete“ – sve može

ramena – military press može, letenje može oprezno i polagano sa malom težinom

triceps – lat mašina dvoručna extenzija može, teg iznad glave može oprezno i polagano – potisak sa šipkom ne može

biceps – dvoručni pregib šipkom može oprezno i lagano ali ne sa pravom nego sa EZ šipkom, jednoručni pregib bučicom može takodje oprezno i lagano

podlaktica – standardno kao i do sada (fleksija, extenzija). Ja video negde vežbu gde se teg bukvalno vrti iz zgloba levo – desno, pretpostavljam da može i to jer mi ne stvara nikakav problem

ledja – lat mašina može, mrtvo dizanje pretpostavljam da ne može zbog velike težine (ja ga nisam ni do sada radio). Ono podizanje jednoručnog tega kao veslanje kapiram da može, lagano a vežba u kojoj savijen prema napred podižem teg do visine grudi i vraćam nazad kapiram da ne može, jer me je i ranije bolelo na tome.

noge – može, nebitno šta i kako

trbušnjaci – isto takodje :)

Jesam li pogodio ?!

Hvala unapred.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #314 poslato: Septembar 26, 2012, 10:06:43 posle podne »

2. Benč pres ne, lat mašina da!
pozz

Kapiram sada da si pod NE mislio da ne spada u pomenutu grupu .... Drago mi je zgob toga.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #313 poslato: Septembar 26, 2012, 09:17:43 posle podne »

Za triceps radi ekstenzije (dvoručne) na mašini. 
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #312 poslato: Septembar 26, 2012, 09:15:17 posle podne »

1. lošija varijanta je sa šipkom, bučicu možeš i probati, mada bolje da breneš sa vežbama za triceps na mašini...
2. Benč pres ne, lat mašina da!
pozz

Pedja, da li mislimo na istu vežbu pod 1 ?!

Koliko dugo ne radim banch ?!

benč pres možeš da radiš,  naravno.  Nismo se dobro razumeli.  Pogledaj još jednom tvoje pitanje i moj odgovor. 
Smeš da radiš potiske sem triceps potiska,  problem su vučenja,  budi oprezan sa biceps pregibima,  izbegavaj pravu šipku.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 42 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 13 upita.