TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398362 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 01:37:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moj plan ishrane  (Pročitano 31794 puta)
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Januar 19, 2012, 05:46:36 posle podne »

eee ŽKVD ti je jedna mnogo zajebana mašina :D
Sačuvana
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Januar 19, 2012, 05:26:51 posle podne »

ZKVD ??? Sta ti je to? :))) Jos malo pa cu okaciti neke slike ;)) mada treba mi jos mase....visok sam 188...ali polako....do leta,ima vremena ;)) Kao sto sam vec i naveo,brzo dobijam na masi,ali brzo i gubim... Mare hvala ti na ovom receptu,isprobacemo ;)))
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #76 poslato: Januar 19, 2012, 02:35:49 posle podne »

Ljudiii veliki pozz evo i mene :))) Poceo sam sa teretanom pre 3 nedelje,kada sam krenuo imao sam 69,6 kg a sada imam 75,3....prdrzavam se one ishrane koju sam naveo ovde,posle treninga koristim geiner a pred spavanje isobolic. Za sada ide lepo,videcemo za dalje....

Ali imam jedan mali problem,kada je u pitanju dorucakkkk :))) Prosto ne znam sta cu za dorucak,pa sam mislio da ubacim pirinac ili ne znam ni ja sta...hteo bih da mi bude lak obrok,a i cuo sam da uzimanjem UH pre treninga daje snagu.... Jednostavno kada ustanem ne mogu nista da jedem....dajte neki predlog :)))
5 belanaca 1 zumance,umutis na tefl tiganju bez ulja malo pecurki sve proprzis ,2 kom crenog gleba,casa jogurta i eto dorucak.Sve to vremenom mozes da pojacas sa jos par belanaca.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Januar 19, 2012, 03:12:11 pre podne »

Ljudiii veliki pozz evo i mene :))) Poceo sam sa teretanom pre 3 nedelje,kada sam krenuo imao sam 69,6 kg a sada imam 75,3....prdrzavam se one ishrane koju sam naveo ovde,posle treninga koristim geiner a pred spavanje isobolic. Za sada ide lepo,videcemo za dalje....

Ali imam jedan mali problem,kada je u pitanju dorucakkkk :))) Prosto ne znam sta cu za dorucak,pa sam mislio da ubacim pirinac ili ne znam ni ja sta...hteo bih da mi bude lak obrok,a i cuo sam da uzimanjem UH pre treninga daje snagu.... Jednostavno kada ustanem ne mogu nista da jedem....dajte neki predlog :)))

Čekaj, hoćeš da kažeš da si dobio 5kg za tri nedelje?

Ima tu i masti, verovatno lepo rasporedjene, u gejneru kreatin koji povuche i malo vode plus malo mishica- mix od 5 kg za 3 nedelje, moguce ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Januar 19, 2012, 03:08:05 pre podne »

ti kao žkvd. idem da se napucam... - za par nedelja kačim rezultate. ;D
Sačuvana
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Januar 19, 2012, 01:57:42 pre podne »

Joj przeno jaje :))) Pa svaki dan  pojedem 4-5 barenih jaja :))) Ovsene ne mogu nikako,probao sam ih,ali ne ide... Tako da cu videti...neko przeno jaje,pirinac,suvo meso.... ;))  Bas tako BIOCHEMO,jutros sam se merio,ravno 75,3 :)) Mislim da mi je ishrana veoma dobra,posle treninga obavezno 200g belog mesa,2 obarena jajeta i 200g pirinca, posle tog obroka tunjevina,jaja i pirinac... A posto m ije tunjevina malo dosadila,isao sam 3-4 dana samo sa belim mesom,jajima i pirincom....znaci tunjevinu sam bio izbacio...ali cu sad opet da je vratim...dosta se mesa pojelo :)))
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Januar 19, 2012, 01:18:03 pre podne »

Čekaj, hoćeš da kažeš da si dobio 5kg za tri nedelje?
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Januar 18, 2012, 11:58:08 posle podne »

Nema ne mozes nego moras...pojedi koje przeno jaje i malo pirinca recimo..ili ovsene sa mlekom
Sačuvana
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Januar 18, 2012, 08:55:20 posle podne »

« Poslednja izmena: Januar 18, 2012, 10:53:51 posle podne od strane Matador » Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Novembar 15, 2011, 03:56:47 posle podne »

Žao nam je... zatvaramo temu i čekamo da nam se javiš.
Sačuvana
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Novembar 15, 2011, 01:46:41 posle podne »

Nece biti ni merenja ni slikanja....imao sam smrtni slucaj....tako da cu prekinuti sa teretanom do januara....jednostavno nista ne jedem po ceo dan....i stvarno mi je tesko....trenutno nisam sposoban za trening ni da se nesto preterano hranim...tako da cu sa teretanom nastaviti u januaru....tj posle nove godine....
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Novembar 11, 2011, 05:47:48 posle podne »

Merenje kg je out... ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #66 poslato: Novembar 10, 2011, 12:46:23 posle podne »

ujutru na prazan stomak se meriš... i ne češće od jednom u dve nedelje, nema poente ;)
Sačuvana
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Novembar 09, 2011, 11:20:44 posle podne »

Hvala ljudi na savetima...razumeo ;)) Za sad neka ostane ovako...pa cemo videti....nego upravo sam se izmerio imam 71.6kg....pa cemo videti...mada koliko znam treba se meriti ujutru...ali dobro ovo je sad tako ispalo :))
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #64 poslato: Novembar 09, 2011, 09:42:11 posle podne »

Niko ti tacno ne moze reci koliko grama da uzmes u toku dana,bitno je koliko proteina unosis jer i oni imaju kalorijsku vrednost,zatim zdrave masti,kakav trening i koliko cesto vezbas.Sve su to neke stvari o kojima moras voditi racuna i pratiti kako ti organizam reaguje,brojevi nisu toliko bitni u ovom slucaju.I gledaj da ih rasporedis po obrocima,nesto vise pre treninga.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 13 upita.