TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:58:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Molim vas za pomoc u vezi kombinovanja preparata.  (Pročitano 16477 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Septembar 21, 2012, 05:47:23 posle podne »

Ja bih ti savetovao da kada popijes mass onda kupis kvalitetan whey protein moze recimo elite whey ili mozes i malo jeftiniji od biotecha nitro gold pro oba su bolja opcija od mass geinera.A kreatin uzmi pre i posle treninga po 5gr stim sto posle treninga slobodno mesaj sa mass-om ili kasinje sa proteinom.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Septembar 21, 2012, 05:23:42 posle podne »

Popio sam Kreatin monohidrat 500g ya 50 dana, nisam radio fazu punjenja. Sada cu da uzmem jos 500g kreatina. Pa me zanima da li sada smem da prva 4 dana pijem vise, tj fazu punjenja ili kako se vec kaze. Hvala

nema potrebe, samo nastavi sa održavanjem doze svaki dan. Uz to povećaj unos tečnosti, koristi uporedo i drugu suplementaciju koju nadm se da imaš - protein, vitamini-minerali

Hvala vam na odgovorima.
Pijem samo Gejner i kreatin, nista vise.
Uzeo bih i Whey protein, ali ne znam da li sme da se pije zajedno sa Mass gejnerom
ovaj gejner uzimam:

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN060-Mass.html

Pa ako sme sve to na kup da pijem objasnite mi kako i gde da ubacim protein, da li sve zajedno da mesam.. Ne znam...
Mass pijem 3 puta po 50g dnevno, a kreatin 2 puta po 5g dnevno. 'Fala
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Septembar 19, 2012, 09:50:58 pre podne »

Popio sam Kreatin monohidrat 500g ya 50 dana, nisam radio fazu punjenja. Sada cu da uzmem jos 500g kreatina. Pa me zanima da li sada smem da prva 4 dana pijem vise, tj fazu punjenja ili kako se vec kaze. Hvala

Pa s'obzirom da ne pravis pauzu vec odmah nastavljas sa kreatinom nema potrebe da radis punjenje...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #16 poslato: Septembar 19, 2012, 08:07:51 pre podne »

nema potrebe, samo nastavi sa održavanjem doze svaki dan. Uz to povećaj unos tečnosti, koristi uporedo i drugu suplementaciju koju nadm se da imaš - protein, vitamini-minerali
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #15 poslato: Septembar 18, 2012, 11:28:09 posle podne »

Ne treba ti faza punjenja. Nisi je radio ni na početku, a tek sada ti ne treba. :)

Svakako si se napunio već.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Septembar 18, 2012, 09:59:25 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13 poslato: Septembar 03, 2012, 08:18:02 pre podne »

Evo da se javim ja opet. Posle 30 dana redovnog treniranja i uzimanja ranije pomenutih preparata imam 1.5-2kg vise.
E sad imam jos jedno pitanje.
Posto mi je Mass pri kraju poceo sam da pijem  i dekstrozu.

http://www.pansport.rs/Oporavak-i-regeneracija/Ugljeni-hidrati/OS163-Dekstroza.html

U opisu vidim da pise da se pije 25g u toku treninga i neposredno posle treninga. Znaci oba puta da rastvorim po 25g???
Zanima me da li u dane pauze treba da pijem dekstrozu i koliko?
Hvala

ćao, ja bih iskreno izbegla tu dekstrozu u toku treninga... znam da je mnogi tako koriste ali to je po meni greška... izotonik tj. izotonični napitak je mnogo bolje rešenje zbog elektrolita koji se gube znojenjem...

ako ti je trening baš dug, onda mogu i da razumem dodatno uzimanje hidrata, inače sam za da je rekreativci uzimaju samo posle treninga sa proteinom
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12 poslato: Avgust 30, 2012, 09:15:22 posle podne »

Možeš kreatin solo da piješ, tj. da mu ne dodaješ dekstrozu. Dex možeš samo posle treninga, pomešaš sa wheyom, kreatinom i šta još sve imaš.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Avgust 30, 2012, 05:38:11 posle podne »

Evo da se javim ja opet. Posle 30 dana redovnog treniranja i uzimanja ranije pomenutih preparata imam 1.5-2kg vise.

http://www.pansport.rs/Oporavak-i-regeneracija/Ugljeni-hidrati/OS163-Dekstroza.html

U opisu vidim da pise da se pije 25g u toku treninga i neposredno posle treninga. Znaci oba puta da rastvorim po 25g???
Hvala

Dextrozu nema potrebe da pijes samu,i pre treninga,pijes je samo posle treninga zajedno sa whey proteinom,ako ga uopste pijes.

Pijem i Kreatin monohidrat, cuo sam da je on dobar sa dekstrozom pa da proverim.
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Avgust 30, 2012, 04:59:44 posle podne »

Hvala

Dextrozu nema potrebe da pijes samu,i pre treninga,pijes je samo posle treninga zajedno sa whey proteinom,ako ga uopste pijes.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Avgust 30, 2012, 04:32:31 posle podne »

Posto mi je Mass pri kraju poceo sam da pijem  i dekstrozu.

Hvala
« Poslednja izmena: Avgust 30, 2012, 04:34:50 posle podne od strane Rafaell » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #8 poslato: Avgust 14, 2012, 04:05:31 posle podne »

Pijem po 150grama dnevno. (jednom 100g i kasnije jos 50g).
Da li moze 3 puta po 50 u toku dana. Posto kad pijem 100 grama od jednom sa 600 mililitra vode bude mi muka, mnogo je. Hvala

Pa ne moraš toliko vode da sipaš kad mutiš... sipaj koliko ti je dovoljno vode da razmutiš da zgutaš...nema veze koliko vode uneseš sa samim šejkom...

Možeš 3 puta dnevno po 50gr, generalno nema veze sa tajmingom, ali što više piješ imaš bolje rezultate.

Jedan od ekstremnijih primera je recimo trenutno najjači čovek sveta Brian Shaw koji je trenutno najavio da će biti teži nego ikada, a već je izlazio na takmičenja sa 210kg (kažu da redovno krije koliko je težak) i on uz svaki obrok smeša po 100gr gejnera i pije zajedno sa hranom koju jede.

Hoćeš da dobiješ kilažu brzo i mnogo, moraš da sipaš u sebe kalroije kad god to stigneš.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Avgust 14, 2012, 03:45:05 posle podne »

Pijem po 150grama dnevno. (jednom 100g i kasnije jos 50g).
Da li moze 3 puta po 50 u toku dana. Posto kad pijem 100 grama od jednom sa 600 mililitra vode bude mi muka, mnogo je. Hvala
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #6 poslato: Avgust 12, 2012, 06:13:49 posle podne »

Hehe pogresno sam napisao :)... Ispravio sam.

Jos da pitam da li Whey protein mogu da pijem posle gejnera posto sam mrsav?
Znam da je on za cistu misicnu masu, u radnju su mi rekli da je bolje gejner posto se lakse nabacuje telesna masa.

Moje pitanje je kada da pocne sa whey proteinom?

Gejner nije za masu, a whey nije za čistu mišićnu masu. Ko god ti je rekao da je tako te je slagao, no to je nebitno.

Sve su to proteini u prahu koji služe da bi ti lakše dopunili dnevne potrebe za proteinima koje već ne dobijaš iz ishrane iz nekog razloga...a gejner je tu da doda više kalorija kod osoba koje teško dobijaju masu ili im je potrebno dosta više kalorija nego što to redovnom ishranom mogu da unesu.

Samim time ima logike uzimati whey ukoliko ti treba više proteina isto koliko ima logike da se uzima gejner ukoliko ti fali kalorija u danu...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 12, 2012, 02:54:32 posle podne »

Mozes i whey da pijes a da kroz ishranu unosis sto vise UH..ja sam cak pre za tu opciju...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.065 sekundi sa 18 upita.