TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:15:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trbusnjaci... dilema  (Pročitano 26979 puta)
andrej91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Oktobar 14, 2012, 02:11:33 posle podne »

Mislio sam da je 3 malo previse jer onda je samo jedan dan odmora, al probacu onda tako. Hvala ti!
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #73 poslato: Oktobar 14, 2012, 01:48:54 posle podne »

Moze li mi neko reci koliko puta je najidealnije vezbati trbusnjake u toku nedelje kako bi se postigla najbolja hipertrofija? Hvala

Cepaj 3x nedeljno menjaj vezbe stalno, pokrivaj sve i gornje i donje,nemoj se forsirati sa milion ponavljanja,nego se koncentriraj na odredjeni deo stomaka i cepaj 15-20 ponavljanja..i bice sve ok,i stomacnim misicima treba odmor kao i za ostale partije
Sačuvana
andrej91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Oktobar 14, 2012, 01:43:02 posle podne »

Moze li mi neko reci koliko puta je najidealnije vezbati trbusnjake u toku nedelje kako bi se postigla najbolja hipertrofija? Hvala
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #71 poslato: Oktobar 13, 2012, 07:17:26 posle podne »

kad smo kod trbusnjaka...

koristan video...

http://www.youtube.com/watch?v=sl1bUFj1a44

Opasan video,bravo
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Oktobar 13, 2012, 03:47:04 posle podne »

Odlicne vezbe za stabilizaciju trupa...nijh bi trebalo cesce raditi...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #69 poslato: Oktobar 13, 2012, 08:35:56 pre podne »

kad smo kod trbusnjaka...

koristan video...

http://www.youtube.com/watch?v=sl1bUFj1a44
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Oktobar 12, 2012, 07:19:22 posle podne »

Neces nikog udaviti zbog upotrebe sagorevaca  ;D ali se bojim da ti ne moze mnogo pomoci ako vec ne postoji nacin da regulises ishranu...Uvece ne treba da jedes pirinac vec proteine...Sto se UH tice postoje tabele u kojima ti pise kolko koja namirnica sadrzi UH i mozes ih potraziti po netu. Vazno je da provalis koja je tvoja mera vezana za unos UH i da pripazis da ne preteras sa istim a standardno unos proteina treba da je visok...
Pa dobro, nije meni ishrana bas toliko losa, nije ni savrsena, ali je mnogo bolja nego ranije. Inace za poslednjih dva meseca, lepi se rezultati vide na meni, izgubio sam 3-5 kg, ail sam nekako krupniji, jedino sto je ostalo jos malo oko stomaka. Dugo sam ja u sportu, nego sam se par zadnjih godina zapustio, a inace imam lepe predispozicije genetski (bar ja tako mislim). :)

Inace, od suplemenata koristim Whey (naravno), ujutru, posle treninga i uvece sa mlekom (po mericu), ali posto su moji treninzi 80% uvece, onda taj zadnji ne uzimam, kreatin 5g pre i 5g posle treninga, BCAA 20g posle treninga, Glutamin 10g  pre i 10g posle, dva cepa tecnih Amino posle treninga i Beta alanin dve pre, dve posle. Omega 3-6-9 po dve tri puta dnevno. Sad bih jos da dodam sagorevace. Ostavio sam alkohol, (ponekad casa vina posto radim kao somelijer), cokoladu (sto mi je najbolnije), hleb i sva peciva, smanjio sokove... malo li je? :) Vidis da sam spreman na odricanja! :D

PS. Ako ima neki jos savet ok oko suplementacije, hranu cu. ovde, maksimalno da prilagodim mojim potrebama, a  da popravim za mesec dana, kada dodjem kuci. Eto, nadam se da nije lose, ali sam uz vase savete (citam dosta vas forum) lep napredovao. Mada mi jos nisu jasne one dijete sa rotacijama UH.... :) Hvala puno i izvini ako sam malo dosadan... :)
ti dosadan.. sta onda ja da kazem...
Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #67 poslato: Oktobar 12, 2012, 08:21:36 pre podne »

Onda je i vise od pola posla uradjeno.
Sačuvana
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Oktobar 11, 2012, 10:41:05 posle podne »

Da bi imao dobre plocice potrebno je mnogo odricanja,cvrste volje i naravno finansija.
Volja i zelja postoje, finansije su trenutno tu, videcu koliko cu moci da izdrzim... jbg... pa dokle doguram.... :)
Sačuvana
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Oktobar 11, 2012, 10:37:41 posle podne »

Neces nikog udaviti zbog upotrebe sagorevaca  ;D ali se bojim da ti ne moze mnogo pomoci ako vec ne postoji nacin da regulises ishranu...Uvece ne treba da jedes pirinac vec proteine...Sto se UH tice postoje tabele u kojima ti pise kolko koja namirnica sadrzi UH i mozes ih potraziti po netu. Vazno je da provalis koja je tvoja mera vezana za unos UH i da pripazis da ne preteras sa istim a standardno unos proteina treba da je visok...
Pa dobro, nije meni ishrana bas toliko losa, nije ni savrsena, ali je mnogo bolja nego ranije. Inace za poslednjih dva meseca, lepi se rezultati vide na meni, izgubio sam 3-5 kg, ail sam nekako krupniji, jedino sto je ostalo jos malo oko stomaka. Dugo sam ja u sportu, nego sam se par zadnjih godina zapustio, a inace imam lepe predispozicije genetski (bar ja tako mislim). :)

Inace, od suplemenata koristim Whey (naravno), ujutru, posle treninga i uvece sa mlekom (po mericu), ali posto su moji treninzi 80% uvece, onda taj zadnji ne uzimam, kreatin 5g pre i 5g posle treninga, BCAA 20g posle treninga, Glutamin 10g  pre i 10g posle, dva cepa tecnih Amino posle treninga i Beta alanin dve pre, dve posle. Omega 3-6-9 po dve tri puta dnevno. Sad bih jos da dodam sagorevace. Ostavio sam alkohol, (ponekad casa vina posto radim kao somelijer), cokoladu (sto mi je najbolnije), hleb i sva peciva, smanjio sokove... malo li je? :) Vidis da sam spreman na odricanja! :D

PS. Ako ima neki jos savet ok oko suplementacije, hranu cu. ovde, maksimalno da prilagodim mojim potrebama, a  da popravim za mesec dana, kada dodjem kuci. Eto, nadam se da nije lose, ali sam uz vase savete (citam dosta vas forum) lep napredovao. Mada mi jos nisu jasne one dijete sa rotacijama UH.... :) Hvala puno i izvini ako sam malo dosadan... :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #64 poslato: Oktobar 11, 2012, 04:36:17 posle podne »

Da bi imao dobre plocice potrebno je mnogo odricanja,cvrste volje i naravno finansija.
Ma cene su skocile .. pa i cena plocica po komadu.. xD

Nazalost to je istina :)
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Oktobar 11, 2012, 04:32:56 posle podne »

Ma cene su skocile .. pa i cena plocica po komadu.. xD
Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #62 poslato: Oktobar 11, 2012, 08:24:30 pre podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Oktobar 11, 2012, 07:28:46 pre podne »

Neces nikog daviti zbog upotrebe sagorevaca  ;D ali se bojim da ti ne moze mnogo pomoci ako vec ne postoji nacin da regulises ishranu...Uvece ne treba da jedes pirinac vec proteine...Sto se UH tice postoje tabele u kojima ti pise kolko koja namirnica sadrzi UH i mozes ih potraziti po netu. Vazno je da provalis koja je tvoja mera vezana za unos UH i da pripazis da ne preteras sa istim a standardno unos proteina treba da je visok...
Sačuvana
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Oktobar 10, 2012, 10:58:27 posle podne »

Sta je ovo mrtva tema? daj te neko pitanje ili slicno.
Evo pitanje ili dva... jasno mi je za hranu da mora da se koriguje i da se hranis pravilno za neke rezultate, posto radim na brodu, ne mogu da ispratim sva pravila najbolje. Da li je dovoljno, bar za pocetak, da svaki dan imas raznovrsno, piletina, riba (ponekad i pohovana), povrce voce, salate, 4 obroka dnevno, e sad, posto nekad ne mogu da jedem izmedju 11h i 17 h,(ne radi menza) da li taj period moze Whey da mi popuni? Da li je ok piti creatin sa vodom i dextrozom ili samo sa sokom, znam da samo sa vodom nema full efekat. PS. Sta je za potpuno izbegavanje od hrane (ne pusim, ne pijem).
upravo to sto si rekao.. sokove izbegavaj.. to za creatin prvi put cujem... slobodno ga ti krljaj sa vodom... dobar si ... poprilicno sto se tice ishrane . naravno da moze whey... sve ti je super! pozdrav od mene...
Hvala! :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 18 upita.