TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404127 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 07, 2025, 07:47:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SLIKICE NOVOG CLANA :)  (Pročitano 105616 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #107 poslato: April 09, 2013, 12:41:42 posle podne »

Ma hemija sto posto.  ;D

Bravo batice, odlicno ovo izgleda!

Hvala bro, cenim tvoje misljenje, i bice jos bolje ;)
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #106 poslato: April 09, 2013, 01:45:48 pre podne »

Ma hemija sto posto.  ;D

Bravo batice, odlicno ovo izgleda!
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #105 poslato: April 08, 2013, 03:00:22 posle podne »

Realno na defki od 43 cm ti vise i ne treba, u natural uslovima.. Dobro je, samo delji!  :)

REalno na defki vise od 43 cm u natural uslovima je nemoguce postici, i to je previse odricanja i truda.
A i vise od toga mi sada ne treba,da bi ispratio simetriju.
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: April 08, 2013, 02:58:17 posle podne »

Realno na defki od 43 cm ti vise i ne treba, u natural uslovima.. Dobro je, samo delji!  :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #103 poslato: April 08, 2013, 02:55:52 posle podne »

Ma jeste, slikano sa webcam, devojka mi kidnapovala aparat, i ne vraca ga :))) finalne slike ce biti juna ,mada dobra forma se i na krsh slikama vidi :D Ruku ne merim jebem li ga otkad, inace tu je oko 44/5 , da bude u full-u 43 necu da se bunim ,vise od toga i ne bih mogao da ocekujem, jer ce tek ici jaca rotacija etc.. trenutna kilaza 96,5
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: April 08, 2013, 02:53:19 posle podne »

Slika je malkice nejasna, ali koliko vidim bice ovo brutalno, dobija polako lep oblik, a i dalje je ruka masivna (koliko cm?). I rame je perfektno.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #101 poslato: April 08, 2013, 02:30:51 posle podne »

mali update posle mesec dana rotacije, jos uvek bez bcaa i beta alanina, trebali su pasti od prvog,ali kesh otisao na drugu stranu :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #100 poslato: Mart 10, 2013, 08:11:53 posle podne »

Ne,ne koristim(tek od 20tog marta),kao sto rekoh cak ni na kreatin,tj krealkalin nisam vec 2+ meseca :D ovo ti je cisto stanje sa hranom+whey i hemo no ..(inace prvi put sam u zivotu sad probao neki reaktor uopste) old school sam vezbac tada nisu ni bili reaktori ,:)
Beta alanin tek cu sada da konzumiram,da imam koliko toliko boost i izdrzljivost (zajedno sa guaranom i kofeinom),  jer ce biti tesko da odrzim tezine koje imam trenutno u teretani, sa rotacijama i low carb itd..ali trudicu se da ih odrzim i tu gde mogu jos i da napredujem ;) Ovih par meseci rada na masi, povecao sam neke tezine tamo gde sam hteo,a na vecini sam se negde zaustavio i mnogo poradio na formi izvodjenja, i podizao sam broj ponavljanja.. Vaznija mi je forma nego da radim nepravilno i da se zamaram.
« Poslednja izmena: Mart 10, 2013, 08:15:03 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Mart 10, 2013, 07:59:38 posle podne »

ma znam o cemu pricas... meni se samo jednom u zivotu videli trbusni, kada sam imao 80kg, ali sve ostalo je bilo izrazito mrsavo. sada sam ok na 95-6, ali stomak je tu, bar je ravan, ali trbusni su nedostizni sa tom kilazom, bar za mene, takva mi genetika i metabolizam... nadam se da ce vremenom to da se okrene u moju korist. s obzirom da vezbam manje od god dana, ide to fino. jedva cekam da vidim rezultat tvog rezanja, jer imamo dosta slicnosti sto se tice godina, visine, kilaze.. (znam to sve jer sam citao tvoje prve postove..) ali ti dosta dugo vezbas, jako bitna stavka... jel vec koristis beta alanin, kakvi su utisci?
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #98 poslato: Mart 10, 2013, 07:33:11 posle podne »

Pa jbg bro, svi se mi mucimo da zaradimo za hranu,da imamo odmor itd, nije nikome lako,nemoj da mislis da je tvoja sudbina losa,a svima nama cvetaju ruze naprotiv..svi se mi borimo u nasoj bednoj zemlji da zaradimo i nesto ostvarimo u zivotu..
Najlakse je reci  ja to ne mogu zbog tog i tog..nema stajanja ni odustajanja, bez obzira na sve.. Moras se truditi da na sve nacine obezbedis sebi dobar oporavak od stresa u teretani ,i vremenom ce sve doci na svoje..
A sto se tice stomaka poceo sam da radim na njemu, trudio sam se svo ovo vreme da bude ravan,da bih imao manje posla,ali kao sto rekoh vec, jako je tesko na 90+ kg odraditi kvalitetan abdomen i da ispratis svu ostalu masu, na cist nacin..
Dacu sve od sebe, vreme ce da pokaze svoje ;)
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Mart 10, 2013, 07:26:46 posle podne »

"simetrija" tebra, to je ono pravo...  imati kvalitetnu telesnu i misicnu masu, a biti simetrican... tome recimo ja tezim, ali nikako da uklopim sve stvari koje su potrebne da se to postigne u fullu. treba mi konkretno vise hrane i vise odmora... Vidim da ti pedjoni sve to imas, i vise od toga, bilo bi nebulozno da ne napredujes. Sa 92-3 kg bi trebalo i neki trbusnjak da izadje na videlo, bar oni skroz gore  :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #96 poslato: Mart 10, 2013, 06:57:23 posle podne »

Pa da, vezbac je onaj koji ima odredjenu formu cele godine, da nema previse tu nekih oscilacija i padova,nego samo koraci napred.. U bilo kom trenutku kad skine majicu da se vidi da ^vezba^ a ne sezonci koji mesec dana se pokazu, 11 meseci se kriju itd itd.. Znas i sam na sta mislim :) A i velika vecina je nazovi vezbaca koji i u sred leta kriju noge u trenerici,sramota ih da se skinu u sorc ili kupaci, popularni dzoni bravo fazon, :) Simetrija je ono pravo, i estetski pecat u celoj nasoj prici (bar je takvo moje vidjenje stvari) ..svako ima drugacije ciljeve itd.
« Poslednja izmena: Mart 10, 2013, 06:59:46 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Mart 10, 2013, 06:18:39 posle podne »

[quote author=pedjoni986 link=topic=165331.msg2397291#msg2397291 date=1362921598

Imas ljude koji mnogo vise ullazu pa nista ne urade...A i sam znas kako se tesko pakuje krtina na natural nacin, sve moramo raditi puta 5 ,ali zato je forma tu cele godine, i kvalitetnija gustina misicnih vlakana ;) I zato je ovo sve izazov jer idemo mnogo tezim,trnovitijim putem ..
[/quote]
Lepo receno...forma cele godine...trnovit put... :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #94 poslato: Mart 10, 2013, 02:19:58 posle podne »

Pa bez ulaganja nema nista,ali ponovo samo ulazem u osnovne stvari, sto se i da primetiti..(eto tek sad kad se secem ubacujem bcaa i beta alanin itdd) a ovako kad sam na bulking, whey mi je dovoljan i eto hemo no koji je jeftin(kapsula verzija i oko 2 crvene je ) i kofein koji je tek jeftin a zavrsava posao :)

Imas ljude koji mnogo vise ullazu pa nista ne urade...A i sam znas kako se tesko pakuje krtina na natural nacin, sve moramo raditi puta 5 ,ali zato je forma tu cele godine, i kvalitetnija gustina misicnih vlakana ;) I zato je ovo sve izazov jer idemo mnogo tezim,trnovitijim putem ..
« Poslednja izmena: Mart 10, 2013, 02:24:11 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Mart 10, 2013, 11:05:17 pre podne »

Celo selo cepa Hemo! I ja sam uzeo. :)
Ovo ti je druze ekstra,ulozio si dosta,kako truda tako i finansija,ali sad me tek zanima finalni proizvod svega ovoga,tako da kontam da ces staviti dosta slika.  :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 13 upita.