TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404011 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 04, 2025, 09:10:16 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SLIKICE NOVOG CLANA :)  (Pročitano 105452 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: Oktobar 19, 2013, 01:44:51 posle podne »

Ma dobar si , jos malkice samo da se izrezes i to je to , nije da nisi radio kardio priznaj - chavke te pojele , naravno umerenim intenzitetom 65-70% od max HR-a :D A za ovo drugo , "Eat Clen , Tren Hard " i vouala , eto ih rezultati ^^
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
pedjoni986
Gost
« Odgovor #196 poslato: Oktobar 19, 2013, 01:36:18 posle podne »

Natural sam jos uvek, nisam dao guzu :D o AAS cu mozda da razmisljam kada predjem za Deutschland kroz par meseci i kada budem imao lovu da to eventualno ispratim.. Ovako telo mi govori da zeli i moze jos ovim tempom, ja ga slusam i dajem mu sta mu treba.. Moze se i bez bocke deco, pamet u glavu :**
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #195 poslato: Oktobar 19, 2013, 01:29:21 posle podne »

Elem, ovo je slikano jutros, 3 ned sam bez kardija, imao sam burne noci u druzenju sa viskijem, pa od alkoholisanja i renesanse  malo se zacementirao stomak, bio je u boljem stanju. ali koliko toliko sam odrzao neku formu i snagu.. Elem idu sad mesec dana ubitacnih kardio treninga, jos malo da se pocistim pa cemo da vidimo sta dalje.. Vuche me masa ponovo, jebem je prokletu :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #194 poslato: Oktobar 19, 2013, 01:18:47 posle podne »

Pa ako ce da ponudi whey, demonstriracu mu silu koju dizem rukama :D
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #193 poslato: Oktobar 19, 2013, 01:16:14 posle podne »

Mali si Pedjoni , jedes li nesto ? :D Salim se , suv is kao barut u rukama :)
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
pedjoni986
Gost
« Odgovor #192 poslato: Oktobar 19, 2013, 12:51:49 posle podne »

Pozdrav za dinga :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #191 poslato: Septembar 14, 2013, 03:08:31 pre podne »

187 cm, 91 kg, 10% su jako blizu :*
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #190 poslato: Septembar 14, 2013, 02:55:55 pre podne »

Na brzinu provera forme pred konak :)

Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #189 poslato: Avgust 09, 2013, 03:50:11 posle podne »

Rezanje bez kardija, ja ne vidim poentu u tome.

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #188 poslato: Avgust 09, 2013, 12:38:13 posle podne »

Nije bas tako katler dzej,da je tako simple svi endomorfi bi bili do bola misicavi i lakse bi se pravili.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #187 poslato: Avgust 08, 2013, 01:57:20 posle podne »

;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #186 poslato: Avgust 08, 2013, 01:50:28 posle podne »

Ma to bro, razumemo se mi odlicno, nego sinoc sam mozda na brzinu kucao postove,pa se nismo dobro skapirali, sve u svemu sada je cool,i hvala na podrsci :) Sve u svemu masa ostaje mama i dalje :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #185 poslato: Avgust 08, 2013, 01:49:01 posle podne »

Pa ko je rekao da nije u ishrani,ja se kunem u ishranu godinama ,ja to nikad nisam negirao.. Ali moram te krajnje finese da potpomognem sa ECA ,posebno sada jer imam dosta obaveza,veoma slabo i spavam itd itd,da ne rasplamsavam pricu..  A eto bez hemije moze, ja sam ocit primer, ali veruj mi muda su mi otekla da postignem sve to sto jesam, i nije nimalo lako, e da sam se spustio na 80- kg telesne tezine i da se secem onda bih pevao pesmu,a ovako na 90+ je jako jako tesko..Kao sto nekad rekoh veoma je malo ljudi koji su natural se spustili ispod 10% body fata na 90+ kg i na visinu do 186 i da odrze dobru simetriju i formu.. Veoma je tezak trnovit put, i puno nedaca..a posebno kada se ima malo para.
Da je tako lako kao sto pricas da se samo hranom likovi spustaju ispod 10ke i da se jednostavno rezu bez icega, ne bi posle 3-5 ciklusa isli na binu posebno u jacim kategorijama, mogu oni do 70 kg tezine,imam i ortake koji su u tim kategorijama natural,a ovi u jacim sve su se rezali oslicem :D

Ne moras ti ici ispod 10%,pogotovo sto se ravnomerno gojis,taman bi ti bilo da sidjes do 10-ke sta ces vise,milina. :) A da bi isao ispod trebalo bi ti vise vremena i vise love...no dobro,piči kako si resio,za sad ti ide dobro. :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #184 poslato: Avgust 08, 2013, 01:40:49 posle podne »

Pa ko je rekao da nije u ishrani,ja se kunem u ishranu godinama ,ja to nikad nisam negirao.. Ali moram te krajnje finese da potpomognem sa ECA ,posebno sada jer imam dosta obaveza,veoma slabo i spavam itd itd,da ne rasplamsavam pricu..  A eto bez hemije moze, ja sam ocit primer, ali veruj mi muda su mi otekla da postignem sve to sto jesam, i nije nimalo lako, e da sam se spustio na 80- kg telesne tezine i da se secem onda bih pevao pesmu,a ovako na 90+ je jako jako tesko..Kao sto nekad rekoh veoma je malo ljudi koji su natural se spustili ispod 10% body fata na 90+ kg i na visinu do 186 i da odrze dobru simetriju i formu.. Veoma je tezak trnovit put, i puno nedaca..a posebno kada se ima malo para.
Da je tako lako kao sto pricas da se samo hranom likovi spustaju ispod 10ke i da se jednostavno rezu bez icega, ne bi posle 3-5 ciklusa isli na binu posebno u jacim kategorijama, mogu oni do 70 kg tezine,imam i ortake koji su u tim kategorijama natural,a ovi u jacim sve su se rezali oslicem :D

« Poslednja izmena: Avgust 08, 2013, 01:44:31 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #183 poslato: Avgust 08, 2013, 01:35:39 posle podne »

Vidim sta ti pises ali vidim i da ne prihvatas ono sto sam ti hteo reci tako da nije ni bitno. ;) Kontradiktoran si,a onda ja isadoh lud. :D

Ajd nemoj tako, gde sam ja rekao da si lud ? Ja te gotivim, uvek i jesam.. ali ne razumem sta sam trebao da prihvatim jer nista konkretno nisi rekao ? A i gde sam to kontradiktoran,tj u cemu, sta sam kontradiktorno napisao ? 
Ma nema veze,sto bi rekli klinci:"Sve je cool." :) Govoriš da znas da moze bez kardia i hemije (ne sumnjam da znas) a onda kazes da ces raditi kardio mesec dana i da ces mozda uzeti ECA. :) Ako pricamo o nekom kome je cilj misicna masa,onda ima boljih resenja za skidanje bf-a od kardia i bez hemije samo sa tegovima ali tako da i snage ne opadne. :) Tu je sve u ishrani... :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.063 sekundi sa 18 upita.