TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:32:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje :)  (Pročitano 17912 puta)
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 04, 2012, 12:31:02 posle podne »

Visina 187, tezina 72 kg....jedno vreme sam napredovao, i sada tako stoji....ishrana, tunjevina, belo meso, jaja svakodnevno, krompir, mleko, jogurt, od voca banana, jabuka.....ne hranim se bas najbolje, ali ne i toliko lose, ali jedem 3 do 4 puta dnevno... Inace imam 22 godine...

Trebalo bi da pojacas ishranu i da unosis raznovrsne namirnice , piletinu ili ćuretinu, ribu, jaja, sir (najbolje mladi), dosta povrća, zatim žitarice ( ovsene pahuljice ), mozes jesti integralni hleb, testeninu, pirinač,  za uzinu koštunjavo voće - lesnik, badem...Da li imas problem sa apetitom?
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 04, 2012, 12:13:40 posle podne »

Zanimljivo, zanimljivo jedva cekam snimak.. :) Cek rekao si da si posle cetvrtog za peti pao na zemlju? Nisi se povredio?
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #14 poslato: Oktobar 04, 2012, 12:01:20 posle podne »

Koristi na mrtvom kombinovani hvat, znaci jedna ruka nadhvat a druga podhvat i tako se nece rotirati sipka i nece kliziti, jedino kad si bas znojav onda uzmes krede... Meni kod benca je slaba tacka grudi jer osjetim da su slabe, kada koristim siri hvat i spustim dole tacno osjetim tu nemoc kad trebam poceti da dizem, zato koristim uzi hvat i vecinu posla rade ruke i ramena....
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 04, 2012, 11:27:28 pre podne »

Hmmmm malo je nelogicno da ti je cucanj 150, mrtvo 120 i benc 90!? Kako to uopste da ti je cucanj toliko ispred mrtvog vecini ljudi je mrtvo jace od cucnja... Moji maxevi su bili cucanj 130 mrtvo 160 benc 110  zato mi je to tvoje veoma nelogicno...
« Poslednja izmena: Oktobar 04, 2012, 11:33:16 pre podne od strane Starfucker » Sačuvana
AcaFaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 04, 2012, 11:02:12 pre podne »

Nemojte me terati da pojacam na stotku za par nedelja :) :) :)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 04, 2012, 10:52:26 pre podne »

Lepo sam ti napisao, i svaki put pokušam na kulturan način na obrazložim to što pišem.

U ovom sportu ljudi znaju da izgube kompas i aršine za kilaže, pogotovo početnici, i tada se javim da malo smanjim doživljaj ljudima poput tebe. Ako nešto tvrdiš moraš da stojiš iza toga pa makar ti ja napisao tri puta gorim rečima sve ovo što gore stoji.

Ne moraš se pravdati, ja ne verujem da možeš čučnuti i ustati sa 150kg na leĂ°ima. Kakve je vajda od fotke? Mogu i ja da čučnem sa 220kg, ali treba ustati. Za izjave koje si dao moraš to potvrditi snimkom ako hoćeš da ti ljudi veruju.

Obrati pažnju kad sam odregavao -- kad si napisao momku koji se tek javio na forum kako treba da pojača čučanj jer je slab, a ti baja 6 godina mlaĂ°i imaš dulpo veći čučanj od njega. Ako si mudonja pa si jak, okači snimak da vidimo taj čučanj, ja ću ti prvi čestitati i izviniti se do zemlje što te prozivam. Ako nisi, onda se vadi na fotoaparat, na to kako nemaš kome da se pravdaš, kako si radio noge juče, kako je loša rezolucija na fotoaparatu itd... 
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 04, 2012, 10:44:48 pre podne »

Ajd bas uslikaj ili ako mozes jos bolje da snimis, i mene bas interesuje, ako je pravi cucanj tj ako probijes paralelu onda svaki cast :D
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 04, 2012, 10:25:04 pre podne »

Hvala Iron....citao sam mnogo o gaineru i proteinu, ali sam se ipak odlucio za gainer.....ali cu kasnije preci na protein....cucanj takodje radim oko 70 kg....sve se tu vrti 70, 75, 80 :)
Povecaj cucanj malo. Ja imam 16 godina i vec mogu 150kg jednom da dignem, 100kg 18 puta, 130kg 6 puta. Forsiraj ga malo vise, nemoj da se plasis kao vecina, pozz :)

Hajde sad polako. Zašto svi imate potrebu da novim članovima foruma stavljate svoje kilaže? Čučanj 150kg 1RM - ozbiljna kilaža za tvoje godine, pogotovo za tvoju težinu (70-75kg ako se ne varam) u tim godinama. 100kgx18 još ozbiljnija izjava. Ti bi trebalo da se spremaš za takmičenje momče!! Tebe čeka karijera u powerlifitngu ako imaš taj čučanj o kom pričaš. Ako pričamo o ČUČNJU.

Ako možeš usput da napomeneš da imaš 16god, 70kg i laganih 150kg iz čučnja, onda okači snimak, jer ti ovo ne može poverovati 99% ljudi koji se iole razumeju u materiju. Ako grešim, unapred ti se izvinjavam, ali ovakve izjave su obično uvek osuĂ°ene na FAIL.

Za početak, reci mi razlog zašto ne možeš da okačiš snimak?  ;D
Sačuvana
Arbeit macht frei.
AcaFaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 04, 2012, 09:15:05 pre podne »

Hvala Iron....citao sam mnogo o gaineru i proteinu, ali sam se ipak odlucio za gainer.....ali cu kasnije preci na protein....cucanj takodje radim oko 70 kg....sve se tu vrti 70, 75, 80 :)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 04, 2012, 08:54:02 pre podne »

da, jaka hrana, nek ti ovo budu smernice:

1. Doručak: 4 jaja, sir, 50-100g ovsenih ili 50-100g pirinča
2. Užina: sendvič sa 50-100g pilećeg belog, salata neograničeno
3. Ručak: 150-300g nekog mesa, 100g pirinač/krompir/grašak/pasulj, povrće koliko god hoćeš
4. Užina: 3-4 neke voćke ili opet sendvič sa čistim mesom, salata, neki sir
5. Večera: 150-350g junetine, teletine ili svinjetine, sa povrćem nekim, bez UH tipa pirinač/krompir/ovsene

Ubaciš taj gejner kako ti je marko rekao, povećavaš postepeno kilograme na benču, mrtvom (kamo li ga čučanj?) i eto ti posla. Ako se baš ložiš na gejnere, uzmi gejner - ali po meni je bolja opcija: bilo koji whey + kreatin monohidrat. 
Ovo nek ti bude samo smernica šta znači 'JAČA ISHRANA', ne moraš slepo slediti to što je napisano...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
AcaFaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 04, 2012, 08:38:17 pre podne »

Hvala vam momci, a posebno prezimenjaku Dimitrijevicu :) recite mi samo ako cu da pijem ujutru i posle treninga, koliko da sipam u mericu? Evo reci cu vam par stavki.....Radim grudi-biceps, ledja-triceps, dan odmora, ramena, noge, pa 2 dana odmora...bendz gruvam 70 - 80 kg, mrtvo dizanje oko 70 kg...Pozdrav :) Znaci moram ubaciti jos 2 obroka minimum....
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 04, 2012, 08:25:42 pre podne »

Nema potrebe da se ograničavaš samo na te namirnice u tim godinama. Jedi raznovrsno i mnogo čiste hrane --- dakle bez fast food-a, slatkiša, bez svih vrsta sokova, ako ih ne praviš sam.
Pij puno vode, ne moraš se ograničavati na tu hranu koju si nabrojao, to ti neće obezbediti napredak koji očekuješ. Moraš imati 3 jaka obroka DORUČAK RUČAK VEČERA i dve užine koje mogu biti isto malo jače. MORAŠ JESTI mnogo da bi napredovao mnogo. E sad trening ko trening, po meni, da obratiš pažnju samo na čučanj i mrtvo narednih godinu dana, sa progresijom kilaža koju stavljaš na šipku - dobićeš to što tražiš  :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 04, 2012, 08:23:10 pre podne »

Onda je trening nedovoljnog inteziteta.Probaj da povecas unos ugljenih hidrata,a geiner idi nakon treninga i ujutru.
Sačuvana
AcaFaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 04, 2012, 08:01:58 pre podne »

Visina 187, tezina 72 kg....jedno vreme sam napredovao, i sada tako stoji....ishrana, tunjevina, belo meso, jaja svakodnevno, krompir, mleko, jogurt, od voca banana, jabuka.....ne hranim se bas najbolje, ali ne i toliko lose, ali jedem 3 do 4 puta dnevno... Inace imam 22 godine...
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:20:26 pre podne »

Ide slabo napredak pa si hteo gejnerom da popraviš to? Neće tako ići, samo ćeš baciti pare, jer gejner neće rešiti tvoje probleme lošeg treninga ili loše ishrane. Te dve stvari su ključ uspeha.

Kako to leba ti planiraš da piješ antibiotike, treniraš i piješ gejner? Mislim neće ti ništa biti što kombinuješ palitrex i gejner, ali koja je poenta?! Sačekaj da ozdraviš, pa pij trening kad se vratiš u teretanu.

Pored ovoga, niko ti ne može ništa reći dok ne kažeš koliko imaš godina, visina/težina, kako se hraniš, kako treniraš, šta za tebe znači ''napredak u teretani''-ili šta hoćeš da postigneš, koji je cilj?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 15 upita.