TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 05:32:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 407 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening za danas  (Pročitano 970873 puta)
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2849 poslato: Februar 12, 2016, 01:57:39 pre podne »

Iz mog nekog ugla ako iskljucimo test kao mogucnost i olaksicu u pravljenju misica.

Vidi, nikako ali baš nikako ne možeš isključiti testosteron. Ni kod natural ni kod profi. Mišići se ne prave bez testosterona. Ne postoji mišićavi evnuh koji diže teško pa je zato mišićav.

- svako fizičko naprezanje (mišićni napor) povećava sintezu testosterona ;)

Testosteron nije olakšica već razlog pravljenja mišića. Trening je olakšica!

Mislio sam na sinteticki test jer sam bio ubedjen da ce ga neko spomenuti u vidu olaksice. Pricam o razlici u natural varijanti kada je jedna i druga metoda u pitanju.

Dakle ista hrana, isti supsi, drugaciji vid treninga. Ogromna razlika iz mog iskustva.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2848 poslato: Februar 11, 2016, 11:57:04 posle podne »

Iz mog nekog ugla ako iskljucimo test kao mogucnost i olaksicu u pravljenju misica.

Probao sam obe varijante i milion drugih, ekstremno mali broj ponavljanja nikada nece dati mnostvo onih detalja koji su nama potrebni na bini. Ne bi se petljao u ovu temu, ali vidim da pozivate takmicare da prokomentarisu post.

Nekima od nas uopste nije bitno da li smo jaki, vec da imamo dosta misica. Godinama dolazi i snaga, ja cu sebi uvek biti slab iako sam mozda za ostale jak.

Pogadjati misice sa sto posto koncetracije, muscle mind konekcijom ce uciniti i da izgradite telo kakvo zelite, mozete da kontrolisete koliki ce taj misic biti, a ne da napravite nakazu od sebe.

Kontolom i cuvanjem svog tela cete vezbati do kraja zivota i izbegavati povrede, a opet trenirati ludacki jako.

Nemojte misliti da momci koji ne rade sa abnormalno velikim kilazama ne daju sve od sebe, poginemo i ostavimo srce na svakom treningu, nema slabih dana.

Imam ja jedno pitanje, kako su kecevi i jaka, snazna podizanja samo alfa vezbi bolja od Sarcevove mucle mind teorije..?? To se nikada nece desiti kada je izgradnja misica u pitanju. Na stranu test jer ce ga neko sigurno spomenuti.
« Poslednja izmena: Februar 12, 2016, 12:00:59 pre podne od strane Kolev Nenad » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2847 poslato: Februar 11, 2016, 10:46:36 posle podne »

Ja se sa većinom tih stvari slažem, što je verovatno i logično ako uzmeš u obzir moj sport :)
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2846 poslato: Februar 11, 2016, 09:51:42 posle podne »

mogo bi neki takmicar da da odgovor na duzi tekst Ragnaroksu-a
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2845 poslato: Februar 10, 2016, 10:38:21 posle podne »

Inace pre neki dan tacnije u subotu radim potisak sipkom lezeci za triceps i zaboli me neka tacka izmedju lopatica malo ispod vrata...ko ukocen ne mogu ni valjano da se okrenem a kamoli sta drugo...
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2844 poslato: Februar 10, 2016, 10:01:34 posle podne »

Јесте видели с којим предзнањем се улази у теретану :D лепо роксу, ретко се срећу потковани постови попут твог на форумима ;)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2843 poslato: Februar 10, 2016, 09:46:17 posle podne »

Ja masem tegicima kao balerina i rastem kao kvasac
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2842 poslato: Februar 10, 2016, 08:08:26 posle podne »

iskreno moj problem toga je da ce mi puknut nesto :D to sam umislio u glavi i ne mogu izbacit to iz glave

takodje,idem do max 1 ponavljanje u cucnju i bench(kad imam nekog iza :D ) i tu nemam neki strah,a ostale vjezbe nisam ispod 6 ponavljanja skoro nikad,a da se mucim oko tih 6 malo je reci da se mucim,moram nekako izbacit iz glave taj strah,sve je to psihicki haha
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2841 poslato: Februar 10, 2016, 07:28:31 posle podne »

Svaku rec i grafik od Ragnaroksu27 duboko urezujem u mozak i cuvam na kompu, da se slucajno ne obrise ili izgubi ovo zlato

isto :D ova mi zapala za oko,kaze outch :D

'sem ako ih boss-testosteron ne natera. Outch'
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2840 poslato: Februar 10, 2016, 07:24:27 posle podne »

Svaku rec i grafik od Ragnaroksu27 duboko urezujem u mozak i cuvam na kompu, da se slucajno ne obrise ili izgubi ovo zlato
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2839 poslato: Februar 10, 2016, 06:55:41 posle podne »

Pa i treba da se raspiše čovek kad zna znanje ;) Malo da pročitamo i nečeg novog na forumu a ne samo "biće, samo rokaj, mind muscle, kurci-palci" "koliko kreatina da uzmem?" " šta da jedem sad a šta posle treninga"  Meni su gotivni totalno Ragnaroksu27, Ironman i Slaviša, imaju staž i znanje i baš super što se tako nekad zaĂ°e dublje u materiju koja nam većini nije poznata  ;)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2838 poslato: Februar 10, 2016, 06:47:34 posle podne »

A jes se raspiso :D Ja sam kad sam treniro radio ~80% od maksimuma i super je sve bilo,ne razumijem se ja u ovu materiju niti cu ikad al mislim da je ~80% maksimuma odlicno,sa super formom naravno. Sve je to u hrani  8)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2837 poslato: Februar 10, 2016, 04:42:21 posle podne »

бенч
70х10; 90х3; 120х3; 140х1; 160х1; 150х5
летења предње средње задње раме
---
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2836 poslato: Februar 10, 2016, 02:54:37 posle podne »

Takodje kilaza je nesto najmanje bitno u procesu izgradnje tela,kao sto mnogi iskusniji takmicari savetuju ''ne gurajte teret,stezite misice'' . . i ja se vodim tom recenicom u svakom svom treningu,radim sa dosta manjim kilazama ali vise napredujem nego kada sam forsirao da podizem sto vise,to je nesto kroz sta svi prodju dok ne nauce sta je u stvari bitno uraditi na treningu,a to je konekcija uma i misica..verujem da mnogi upravo zbog toga ne pisu kilaze ali ako ce ostalima to nesto znaciti mogu pisati nije problem ..
Dovoljno je da napisem vezbe i ponavljanja,jr je to jedino bitno a kilaze svako prilagodi svojim mogucnostima za taj broj ponavljanja,sta znaci napisati 8 serija sa 100kg po 8 ponavljanja kad nekome ce to biti pretesko a nekom malo..Tako da taj broj ponavljanja uradite sa maksimalnom kilazom u vasim mogucnostima..

Зато постоји РПЕ. Постоје појам ''интензитет'' вежбања, који се односи на то шта значи 100 кила са 8 понављања да не можеш ниједно више, или 100кг на 8 понављања, а да можеш сигурно још 8 без икаквих проблема. ВЕлика је разлика. Неко може да ради више на високом интензитету, а слаб је на обиму, и обрнуто, а неко је јак у оба поља вежбања. Такве информације су далеко интересантније свима, него ово бесциљно набрајање...

Веза мајнд-масл је толико напредна ствар у вежбању да нема смисла ни причати о томе неким почетницима, што чини 95% овог форума.

У сваком случају неко појашњење као у два поста у цитату горе значе више него да напишеш 1000 постова где побројиш вежбе и број понављања. Исто важи и за Радовић&Колев...

То је само моје мишљење, пишите сви како хоћете, а форум је ту да се размене мишљења и образложе ставови...

Sačuvana
Arbeit macht frei.
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2835 poslato: Februar 10, 2016, 02:13:04 posle podne »

Kosi benc pres 6 radnih serija po 10-15 ponavljanja
Ravni potisak na klupi u superseriji sa ravnim razvlacenjem, 3 superseta po 10-12 ponavljanja
Kontra kosi potisak 4 serije po 12 ponavljanja
Kablovi za donji, srednji i gornji deo grudi 3 serije po 10-12 ponavljanja
Sačuvana
Stranice: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 407 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.124 sekundi sa 18 upita.