TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 411493 Teme od strane 25088 Članovi Poslednji član: CharlineRe

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 16, 2026, 01:21:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 407 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening za danas  (Pročitano 1420567 puta)
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2848 poslato: Februar 11, 2016, 11:57:04 posle podne »

Iz mog nekog ugla ako iskljucimo test kao mogucnost i olaksicu u pravljenju misica.

Probao sam obe varijante i milion drugih, ekstremno mali broj ponavljanja nikada nece dati mnostvo onih detalja koji su nama potrebni na bini. Ne bi se petljao u ovu temu, ali vidim da pozivate takmicare da prokomentarisu post.

Nekima od nas uopste nije bitno da li smo jaki, vec da imamo dosta misica. Godinama dolazi i snaga, ja cu sebi uvek biti slab iako sam mozda za ostale jak.

Pogadjati misice sa sto posto koncetracije, muscle mind konekcijom ce uciniti i da izgradite telo kakvo zelite, mozete da kontrolisete koliki ce taj misic biti, a ne da napravite nakazu od sebe.

Kontolom i cuvanjem svog tela cete vezbati do kraja zivota i izbegavati povrede, a opet trenirati ludacki jako.

Nemojte misliti da momci koji ne rade sa abnormalno velikim kilazama ne daju sve od sebe, poginemo i ostavimo srce na svakom treningu, nema slabih dana.

Imam ja jedno pitanje, kako su kecevi i jaka, snazna podizanja samo alfa vezbi bolja od Sarcevove mucle mind teorije..?? To se nikada nece desiti kada je izgradnja misica u pitanju. Na stranu test jer ce ga neko sigurno spomenuti.
« Poslednja izmena: Februar 12, 2016, 12:00:59 pre podne od strane Kolev Nenad » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2847 poslato: Februar 11, 2016, 10:46:36 posle podne »

Ja se sa većinom tih stvari slažem, što je verovatno i logično ako uzmeš u obzir moj sport :)
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2846 poslato: Februar 11, 2016, 09:51:42 posle podne »

mogo bi neki takmicar da da odgovor na duzi tekst Ragnaroksu-a
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2845 poslato: Februar 10, 2016, 10:38:21 posle podne »

Inace pre neki dan tacnije u subotu radim potisak sipkom lezeci za triceps i zaboli me neka tacka izmedju lopatica malo ispod vrata...ko ukocen ne mogu ni valjano da se okrenem a kamoli sta drugo...
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2844 poslato: Februar 10, 2016, 10:01:34 posle podne »

Јесте видели с којим предзнањем се улази у теретану :D лепо роксу, ретко се срећу потковани постови попут твог на форумима ;)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2843 poslato: Februar 10, 2016, 09:46:17 posle podne »

Ja masem tegicima kao balerina i rastem kao kvasac
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2842 poslato: Februar 10, 2016, 08:08:26 posle podne »

iskreno moj problem toga je da ce mi puknut nesto :D to sam umislio u glavi i ne mogu izbacit to iz glave

takodje,idem do max 1 ponavljanje u cucnju i bench(kad imam nekog iza :D ) i tu nemam neki strah,a ostale vjezbe nisam ispod 6 ponavljanja skoro nikad,a da se mucim oko tih 6 malo je reci da se mucim,moram nekako izbacit iz glave taj strah,sve je to psihicki haha
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2841 poslato: Februar 10, 2016, 07:28:31 posle podne »

Svaku rec i grafik od Ragnaroksu27 duboko urezujem u mozak i cuvam na kompu, da se slucajno ne obrise ili izgubi ovo zlato

isto :D ova mi zapala za oko,kaze outch :D

'sem ako ih boss-testosteron ne natera. Outch'
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2840 poslato: Februar 10, 2016, 07:24:27 posle podne »

Svaku rec i grafik od Ragnaroksu27 duboko urezujem u mozak i cuvam na kompu, da se slucajno ne obrise ili izgubi ovo zlato
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2839 poslato: Februar 10, 2016, 06:55:41 posle podne »

Pa i treba da se raspiše čovek kad zna znanje ;) Malo da pročitamo i nečeg novog na forumu a ne samo "biće, samo rokaj, mind muscle, kurci-palci" "koliko kreatina da uzmem?" " šta da jedem sad a šta posle treninga"  Meni su gotivni totalno Ragnaroksu27, Ironman i Slaviša, imaju staž i znanje i baš super što se tako nekad zaðe dublje u materiju koja nam većini nije poznata  ;)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2838 poslato: Februar 10, 2016, 06:47:34 posle podne »

A jes se raspiso :D Ja sam kad sam treniro radio ~80% od maksimuma i super je sve bilo,ne razumijem se ja u ovu materiju niti cu ikad al mislim da je ~80% maksimuma odlicno,sa super formom naravno. Sve je to u hrani  8)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2837 poslato: Februar 10, 2016, 04:42:21 posle podne »

бенч
70х10; 90х3; 120х3; 140х1; 160х1; 150х5
летења предње средње задње раме
---
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2836 poslato: Februar 10, 2016, 02:54:37 posle podne »

Takodje kilaza je nesto najmanje bitno u procesu izgradnje tela,kao sto mnogi iskusniji takmicari savetuju ''ne gurajte teret,stezite misice'' . . i ja se vodim tom recenicom u svakom svom treningu,radim sa dosta manjim kilazama ali vise napredujem nego kada sam forsirao da podizem sto vise,to je nesto kroz sta svi prodju dok ne nauce sta je u stvari bitno uraditi na treningu,a to je konekcija uma i misica..verujem da mnogi upravo zbog toga ne pisu kilaze ali ako ce ostalima to nesto znaciti mogu pisati nije problem ..
Dovoljno je da napisem vezbe i ponavljanja,jr je to jedino bitno a kilaze svako prilagodi svojim mogucnostima za taj broj ponavljanja,sta znaci napisati 8 serija sa 100kg po 8 ponavljanja kad nekome ce to biti pretesko a nekom malo..Tako da taj broj ponavljanja uradite sa maksimalnom kilazom u vasim mogucnostima..

Зато постоји РПЕ. Постоје појам ''интензитет'' вежбања, који се односи на то шта значи 100 кила са 8 понављања да не можеш ниједно више, или 100кг на 8 понављања, а да можеш сигурно још 8 без икаквих проблема. ВЕлика је разлика. Неко може да ради више на високом интензитету, а слаб је на обиму, и обрнуто, а неко је јак у оба поља вежбања. Такве информације су далеко интересантније свима, него ово бесциљно набрајање...

Веза мајнд-масл је толико напредна ствар у вежбању да нема смисла ни причати о томе неким почетницима, што чини 95% овог форума.

У сваком случају неко појашњење као у два поста у цитату горе значе више него да напишеш 1000 постова где побројиш вежбе и број понављања. Исто важи и за Радовић&Колев...

То је само моје мишљење, пишите сви како хоћете, а форум је ту да се размене мишљења и образложе ставови...

Sačuvana
Arbeit macht frei.
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2835 poslato: Februar 10, 2016, 02:13:04 posle podne »

Kosi benc pres 6 radnih serija po 10-15 ponavljanja
Ravni potisak na klupi u superseriji sa ravnim razvlacenjem, 3 superseta po 10-12 ponavljanja
Kontra kosi potisak 4 serije po 12 ponavljanja
Kablovi za donji, srednji i gornji deo grudi 3 serije po 10-12 ponavljanja
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2834 poslato: Februar 10, 2016, 12:46:57 posle podne »

Takodje kilaza je nesto najmanje bitno u procesu izgradnje tela,kao sto mnogi iskusniji takmicari savetuju ''ne gurajte teret,stezite misice'' . . i ja se vodim tom recenicom u svakom svom treningu,radim sa dosta manjim kilazama ali vise napredujem nego kada sam forsirao da podizem sto vise,to je nesto kroz sta svi prodju dok ne nauce sta je u stvari bitno uraditi na treningu,a to je konekcija uma i misica..verujem da mnogi upravo zbog toga ne pisu kilaze ali ako ce ostalima to nesto znaciti mogu pisati nije problem ..
+1
Sačuvana
Stranice: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 407 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.035 sekundi sa 14 upita.