TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 361468 Teme od strane 24662 Članovi Poslednji član: Kepa

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 04, 2020, 06:58:26 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 569 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 559023 puta)
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #2655 poslato: Novembar 06, 2015, 07:51:56 pre podne »

Galete, pileći file 200 grama i mešana salata. Petaaaak.  8)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 12008


« Odgovor #2654 poslato: Novembar 05, 2015, 03:52:52 posle podne »

Pirinac i dzigerica :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2653 poslato: Novembar 05, 2015, 02:52:41 posle podne »

Ovsene sa mlekom, 200gr tunjevine sa mao hleba, pecurke, grozdje i jabuka :D
Sačuvana
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2652 poslato: Novembar 05, 2015, 02:28:53 posle podne »

250g crvenog, vrlo malo ella sir i kecap. Kombinacija fantasticna
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 12008


« Odgovor #2651 poslato: Novembar 04, 2015, 09:38:32 pre podne »

Ovsene i merica proteina :)
Sačuvana
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2650 poslato: Novembar 04, 2015, 02:36:09 pre podne »

100g galeta whey,bcaa, vit&mins, amino
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 12008


« Odgovor #2649 poslato: Novembar 03, 2015, 11:35:35 posle podne »

4jaja sa pirinčem :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2648 poslato: Novembar 03, 2015, 11:14:31 posle podne »

da maslinovo ulje koristim...
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 9095


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2647 poslato: Novembar 03, 2015, 10:11:57 posle podne »

Miladine, u većini tekstova o ishrani koje smo delili, se stalno pričalo o trans-mastima, prženju na ulju i sl.

A ako se pitaš šta je toliko loše oko trans masti, evo i članka o tome...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/zle-trans-masti.html

Imaš čak i varijantu el. grila, dakle pečenje, kao metod pripreme hrane...pa čak ako se odlučiš za prženje, bolje je da umesto ulja to budu zasićene masti - puter( maslac), kokosovo ulje, čak i "domaća" svinjska mast...jer zasićene masti ne mogu preći u "trans oblik"...

Ah, da, a koje ulje koristiš za prženje? Extra virgin maslinovo ulje...? Ili?

Uzalud sav trud i odricanje, oko savršene figure, ako redovno na meniju imaš pohovano meso...
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2015, 10:22:32 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2646 poslato: Novembar 03, 2015, 08:10:19 posle podne »

Danas mi se prijelo pohovano...e kad smo vec kod toga sto je bolje kuvano nego przeno?

A znam da nije tesko kuvati naime ja volim da kuvam ali posto zivim sam nekad nema volje ni vremena ni za to....jbg desi se 😂


Pri prezenju na visokoj temperaturi nastaju trans masne kiseline, ali isprziti nesto na kap ulja nije zlo, jos ako je dobar tiganj uff :D


ps. Ja jedva cekam da budem sam da spremim hrane za naredne dane haha :D
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2015, 08:12:22 posle podne od strane Cvetko » Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2645 poslato: Novembar 03, 2015, 07:23:50 posle podne »

Danas mi se prijelo pohovano...e kad smo vec kod toga sto je bolje kuvano nego przeno?

A znam da nije tesko kuvati naime ja volim da kuvam ali posto zivim sam nekad nema volje ni vremena ni za to....jbg desi se 😂
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2644 poslato: Novembar 03, 2015, 03:28:03 posle podne »

Ali evo za rucak pola kile pileceg belog u jaju i krompir pise sa maslinovim uljem...i naravno omega 3

upload image
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2643 poslato: Novembar 03, 2015, 03:19:34 posle podne »

Brate ja zivim sam ne mogu svaki dan da pecem i kuvam 😔
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 9095


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2642 poslato: Novembar 03, 2015, 02:03:03 posle podne »

Stigla domaca dzigerica...uhhhhhhhh...

Oko 200 gr pilece dzigerice sa oko 100 gr pilecih srca, przeno na maslacu...uhhhhhhhhhhhhh...i naravno domaca pogaca( tip 500 dominacija)...znam nije dobro...vec se kajem, al ne prestajem  ;D  ;)  :) Umri muski  ;D

Nego Miladine sto brate sunkarica? Nemoj te surogate mesa...  :D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2641 poslato: Novembar 03, 2015, 01:15:02 posle podne »

Ovsene u 5h ujutru sa lanenim semenom i mlekom i u 9h 4jaja sira i sunkarice
Sačuvana
Stranice: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 569 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 18 upita.