TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 357372 Teme od strane 24556 Članovi Poslednji član: nickmladenovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 10, 2019, 08:39:06 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 395 396 [397] 398 399 ... 527 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 499727 puta)
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1962 poslato: Mart 09, 2015, 07:40:05 pre podne »

5 grama goveĂ°eg želatina sa malo vode i stepa. Repair.
200 grama belog. Str8.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #1961 poslato: Mart 08, 2015, 05:33:28 posle podne »

Kontam da ti je zeludac otisao u pm posle toga, da nisi silazio sa wc solje :-D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 11302


Never give up!

« Odgovor #1960 poslato: Mart 08, 2015, 05:21:20 posle podne »

Ogroman pritisak i ne preporucujem to da iko radi.A pogotovu ne kada je mesecima bio pre toga na teskim dijetama.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 11302


Never give up!

« Odgovor #1959 poslato: Mart 08, 2015, 04:22:28 posle podne »

Ma salio sam se malo, hteo sam da vidim hoce li neko skontati  ;D
Ali posle jednog od mojih takmicenja jeste bilo bas bukvalno ovako za dorucak..a posle je tek bio masakr  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 11302


Never give up!

« Odgovor #1958 poslato: Mart 08, 2015, 02:42:11 posle podne »

Tepsija masnog bureka sa litrom jogurta 2.8% masnoće.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1957 poslato: Mart 08, 2015, 09:16:41 pre podne »

100g galeta, 3 jaja, 100ml jogurta i jabuka
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #1956 poslato: Mart 07, 2015, 04:12:27 posle podne »

2 merice scitec whey proff + 150g pirinca..
Sačuvana
Nenad Glisovic
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #1955 poslato: Mart 07, 2015, 11:44:04 pre podne »

Samleo 150g ovsenih, izmutio 2 jaja, dodao vodu i ispekao na tiganju kao hleb tj. palacinku. Na drugoj strani izmutio 3 jaja i napravio kajganu.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11628


« Odgovor #1954 poslato: Mart 06, 2015, 04:33:09 posle podne »

5 jaja i ovsene :)
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 337


« Odgovor #1953 poslato: Mart 06, 2015, 02:15:25 posle podne »

5 jaja (2 žumanca)
150g ovsenih s mlekom + 3u1
Znači glad, verovatno zbog slabije večere sinoć. :)

Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11628


« Odgovor #1952 poslato: Mart 05, 2015, 03:26:45 posle podne »

Piletina i pirinač :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #1951 poslato: Mart 05, 2015, 01:21:37 posle podne »

integralna kifla sa omletom od jaja i povrća, jogurt
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8697


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1950 poslato: Mart 05, 2015, 01:17:29 posle podne »

moj dorucak radnim danima je isti vec mesec dana u 6h - 2 belanca ili parce sira 9h - ovsane i razene sa mlekom 12h - merica whey :) To sve racunam u dorucak :)
Kako izdržiš od 6 do 9 na 2 belanceta ?
Nema sta da izdrzim... Ranije nisam jeo nista od 6 do 15h... tako da mi je ovo sad super.... Nije bas u 6h. U 6h ustajem.. jedem oko 6.15h i ne jedem uvek tacno u 9... nekad je 8.45h ;) tako da stvarno nista ne trpim... cak i ovo jedem ne zato sto sam gladan...nego zato sto tako nekako valjda treba... :) hihih Nisi prvi na forumu koj me to pita....

Nase telo voli rutinu..."uspostavljanje ustaljenog ritma hranjenja", mala promena ritma i eto problema -gladi, mada "sistem rutine" se odnosi i na ono - "ne mogu da jedem 2 sata kad ustanem, nemam apetita", dakle i dobra i losa "rutina"...podestite svoj "bioritam hranjenja" i nece biti problema...nema potrebe za "fastingom"...  ;) Navika cini cuda...a tek zdrava navika...  :D

6 pirincanih galeta( benlian,zeleno pakovanje), 8 belanaca, 2 cela jaja( kuvana), oko 300 ml "balans jogurta"...
« Poslednja izmena: Mart 05, 2015, 01:51:58 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1949 poslato: Mart 05, 2015, 11:55:32 pre podne »

Jedna velika skusa, pakovanje galeta, zeleni caj sa limunom, energizer.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
A. Kolocka
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 337


« Odgovor #1948 poslato: Mart 05, 2015, 10:56:49 pre podne »

Što redovnije jedeš u dužem vremenskom periodu, tolerancija na glad je sve manja i obrnuto.
Gledam neke ljude oko sebe, ustanu pa tek posle par sati nešto prezalogaje, meni nije dobro dok ne pojedem nešto ujtru.
Ljudi na fakultetu kada su duga predavanja bez pauze ne jedu po pola dana i tu i tamo zazvocaju kako nisu jeli od jutros ili od sinoć. Pritom problem nije finansijske prirode, nego čiste navike. Ja čim osetim glad, napuštam predavanje. :D

Inače, jutros jaja, ovsene i laneno seme.
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
Stranice: 1 ... 395 396 [397] 398 399 ... 527 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.531 sekundi sa 18 upita.