TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 363176 Teme od strane 24679 Članovi Poslednji član: Olja123

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 03, 2020, 09:37:12 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 589 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 582005 puta)
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2592 poslato: Oktobar 14, 2015, 11:31:01 pre podne »

300g crvenog, 100g pirinca, vit + minerals
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #2591 poslato: Oktobar 14, 2015, 11:19:43 pre podne »

Nixa reko moze :D
Inace kajgana od 3 jaja i 200g ovsenih i oko 150+ ml mleka
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2590 poslato: Oktobar 14, 2015, 10:46:29 pre podne »


I grize me savest....


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2589 poslato: Oktobar 14, 2015, 09:01:09 pre podne »

Kakav je to integralni lebac bez brasna hahaah?

Al dobro, bitno da jedes kao mecava, decace uozbilji se, ovako izgleda kao da se sprdas sa nama.


ti se izgleda sprdas sa ,,nama''
ko je rekao da nema brasna,naravno da ima,ocigledno si nesto pomesao u svojoj glavi  ;)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2588 poslato: Oktobar 14, 2015, 08:50:22 pre podne »

Kakav je to integralni lebac bez brasna hahaah?

Al dobro, bitno da jedes kao mecava, decace uozbilji se, ovako izgleda kao da se sprdas sa nama.


Moj dorucak : 4jaja, 10ml maslinovog, kiseli krastavci, kap majoneza...rest
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2015, 08:54:36 pre podne od strane Cvetko » Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2587 poslato: Oktobar 14, 2015, 08:39:46 pre podne »

Ja toliko jeo kad sam bio na mrsavljenju :D da si napisao 200g ovsenih, 5 celih i 5 belih, salata, jogurt, itd... pa da napises to "masa".... ovako... nja....
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2586 poslato: Oktobar 14, 2015, 08:27:02 pre podne »

home made integralni lebac
casa jogurta
maslinke
3 belanca
masa  :D
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2585 poslato: Oktobar 13, 2015, 03:53:04 posle podne »

Stavim vrlo malo maslinovog i razmažem sa četkom
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #2584 poslato: Oktobar 13, 2015, 03:48:46 posle podne »

Kako przis ta jaja na oko?
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2583 poslato: Oktobar 13, 2015, 08:33:51 pre podne »

5 celih na oko, 200g hleba i kasika kajmaka. Ne pamtim kad sam poslednji put jeo hleb pa malo za promenu.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 12204


« Odgovor #2582 poslato: Oktobar 12, 2015, 08:59:22 pre podne »

100g ovsenih i merica proteina :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #2581 poslato: Oktobar 12, 2015, 06:22:46 pre podne »

Belo meso 200 gr. i galete sa pečenom paprikom.
10 grama goveĂ°eg želatina u čaši hladne vode.
CeĂ°eni limun u mlakoj vodi.
Jel nije puno 10g ? Msm hocu da kazem jel te bolje i brze zaleci veca kolicina zelatina ? Hocu i ja da uzmem ovih dana ali uvek zaboravim. A nije da ne bole zglobovi saka. :/ Malo iskustva da delimo. :)
Jel si uzeo u zdravoj hrani, ako jesi koliko je 100g ? Znam da je na kesice u radnjama skupo.
U zdravoj hrani uzmem, 150 din je 100 gr. Neko uzme 5 grama, neko 10, neko 15, ja sam počeo sa 10. Stavim tek malo step soka i hladne vode, u onu čašicu od Jegera. Ujutru bude gust želatin sa ukusom step-a, kao žele zeka što je bio nekad... :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 12204


« Odgovor #2580 poslato: Oktobar 10, 2015, 07:55:35 posle podne »

4 jaja i malo pirinča :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 9224


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2579 poslato: Oktobar 09, 2015, 10:23:43 posle podne »

Kakvog je ukusa govedji zelatin?

Eh čuvena pitanja oko ukusa goveĂ°eg želatina...kao žele bez ukusa, subjektivni dojam - "bljutavo"...bitna stavka koja utiče na konzistenciju je i količina vode koju dodate "smesi"...

Da li ćete uzeti 5, 10, 15 ili čak 20 gr odjedared, nema nekog ograničenja, niti bojazni od eventualnog predoziranja, jer, ipak goveĂ°i želatin se zapravo dobija preradom vezivnog tkiva krupne rogate stoke – tetiva, kostiju, hrskavice...dakle, izvor proteina iz grupe kolagena( različiti tipovi)...a podsetimo se da neki suplementi pogotovu u kategoriji proteinskih mešavina ili pak suplementi amino kiselina u svom sastavu imaju kolagen, tj. hidrolizovani kolagen...

Inače da bi "pobljšali ukus" možete ga dodati u jogurt, sok, možete dodati i malo meda...

Volim da napravim svoj "želatin šejk", tako što dodam, oko 10-15 gr želatina( koji je preko noći odstojao) u oko 200 ml balans jogurta, dodam šaku jagoda, izblendam...i eto mog "želatin šejka"  ;D

A da se vratimo na temu...bio sam u žurbi danas pa sam "smutio" 2 merice "Iso-100", 2 banane, 2 kapsule omega-3, 1 kapsulu Ecomera plus( sa omega-3), 1 supena kašika kokosovog ulja...i "put pod noge"...  ;D

Eh moć ulja ajkuline jetre - alkilgliceroli  :D

P.S. cena goveĂ°eg želatina "u granulama" u prodavnicama zdrave hrane je oko 150-200 dinara za 100 gr
« Poslednja izmena: Oktobar 09, 2015, 10:26:21 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2578 poslato: Oktobar 09, 2015, 05:09:17 posle podne »

Nema baš nikakav ukus.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 589 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 18 upita.