TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 354491 Teme od strane 24511 Članovi Poslednji član: khalisi

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 17, 2019, 10:05:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 502 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 483649 puta)
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2082


« Odgovor #556 poslato: Novembar 17, 2013, 12:11:13 posle podne »

ali moram za dorucak da pojedem i nesto sa hlebom, ovo mi se ucinilo ok
ne mogu svaki dan ovsene ili jaja bez hleba

Mozda je bolje da sam pitao sta je manje lose od toga?  :)

Zasto jedes jaja bez hleba, mozes pojesti parce slobodno, ali bolje crnog ili integralnog hleba.
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 572

« Odgovor #555 poslato: Novembar 16, 2013, 10:52:28 posle podne »

Probaj tonus hleb ako volis,on je kvalitetan.

Ili ja sam skoro video u Maxiu crni tost hleb napravljen od integralnog brasna t1100.
Vidi njega potrazi on nije los! :)
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
wolf96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 58

« Odgovor #554 poslato: Novembar 16, 2013, 10:37:30 posle podne »

ali moram za dorucak da pojedem i nesto sa hlebom, ovo mi se ucinilo ok
ne mogu svaki dan ovsene ili jaja bez hleba

Mozda je bolje da sam pitao sta je manje lose od toga?  :)
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 572

« Odgovor #553 poslato: Novembar 16, 2013, 10:32:34 posle podne »

Napravio sam namaz iz teskoteke:

Sastojci:

3 tunjevine
3 kuvana jajeta
2 kisela krastavca
malo bibera
1-2 kašike senfa
1 crni luk

Pojeo sam na dva parceta hleba, napravio sam tost.
Jel bolje jesti kao tost ili obican hleb?
NE valja ni jedno ni drugo,oboje brz hidrat!
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
wolf96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 58

« Odgovor #552 poslato: Novembar 16, 2013, 09:45:29 posle podne »

Napravio sam namaz iz teskoteke:

Sastojci:

3 tunjevine
3 kuvana jajeta
2 kisela krastavca
malo bibera
1-2 kašike senfa
1 crni luk

Pojeo sam na dva parceta hleba, napravio sam tost.
Jel bolje jesti kao tost ili obican hleb?
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #551 poslato: Novembar 15, 2013, 01:44:45 posle podne »

Po ustajanju 3 dcl mleka + merica wheya, malo docnije 5 belanca 60-70 gr ovsene pola litre zelenog caja, 2 taurina
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 572

« Odgovor #550 poslato: Novembar 15, 2013, 11:40:37 pre podne »

4 belanca,3 cela,kiseli krastavci :D
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11348


« Odgovor #549 poslato: Novembar 15, 2013, 10:55:24 pre podne »

Ovsene,banana,protein :)
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 824


Nec Hercules contra duos

« Odgovor #548 poslato: Novembar 13, 2013, 03:31:20 posle podne »

250 gr ribljih stapica, hljeb, kafa
Sačuvana
Čoda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 42


« Odgovor #547 poslato: Novembar 10, 2013, 05:25:58 posle podne »

pitam, jer sam cuo da ne valja kad se zagrejava maslinovo, ne samo zbog gubitka svojstva, nego nesto kancerogeno se pominjalo... :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #546 poslato: Novembar 10, 2013, 04:06:00 posle podne »

Ja stavim Kotanyi (Giros ili Pecena piletina) ali uvek volim da probam nesto novo! Tnx btw...  ;)
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1291


« Odgovor #545 poslato: Novembar 10, 2013, 03:44:37 posle podne »

Znam da delimično gubi svojstvo al šta sad, neću umreti.
Omekša ga za medalju.
Sačuvana
Čoda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 42


« Odgovor #544 poslato: Novembar 10, 2013, 03:39:20 posle podne »

to sto posle zagrejes maslinovo nema veze?
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1291


« Odgovor #543 poslato: Novembar 10, 2013, 01:22:27 posle podne »

4 jaja sa ovsenim, pileće belo,presna šargarepa,lapo lije jogurta.

Koji zacin stavljas na belo meso? Izgleda jako dobro.
Meso držim u maslinovom ulju u frižideru i ono ga fino omekša.
Nemoj so da stavljaš, izvlači vodu iz njega. Stavim malo vegete, nekad kari i stavim origano.
Pečem na 4 i stavim poklopac od gore koji stvara dodatnu paru i meso bude premekano.
Nemoj nikako da ga lupaš jer tako postaje zilavo i izbijaš sve sokove iz njega.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #542 poslato: Novembar 09, 2013, 02:33:04 posle podne »

4 jaja sa ovsenim, pileće belo,presna šargarepa,lapo lije jogurta.

Koji zacin stavljas na belo meso? Izgleda jako dobro.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 502 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.097 sekundi sa 18 upita.