TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 352767 Teme od strane 24474 Članovi Poslednji član: gagi888

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 21, 2019, 04:08:29 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 443 444 [445] 446 447 ... 481 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 466908 puta)
stefolinhoo
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 572

« Odgovor #550 poslato: Novembar 15, 2013, 11:40:37 pre podne »

4 belanca,3 cela,kiseli krastavci :D
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11217


« Odgovor #549 poslato: Novembar 15, 2013, 10:55:24 pre podne »

Ovsene,banana,protein :)
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 824


Nec Hercules contra duos

« Odgovor #548 poslato: Novembar 13, 2013, 03:31:20 posle podne »

250 gr ribljih stapica, hljeb, kafa
Sačuvana
Čoda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 42


« Odgovor #547 poslato: Novembar 10, 2013, 05:25:58 posle podne »

pitam, jer sam cuo da ne valja kad se zagrejava maslinovo, ne samo zbog gubitka svojstva, nego nesto kancerogeno se pominjalo... :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #546 poslato: Novembar 10, 2013, 04:06:00 posle podne »

Ja stavim Kotanyi (Giros ili Pecena piletina) ali uvek volim da probam nesto novo! Tnx btw...  ;)
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1291


« Odgovor #545 poslato: Novembar 10, 2013, 03:44:37 posle podne »

Znam da delimično gubi svojstvo al šta sad, neću umreti.
Omekša ga za medalju.
Sačuvana
Čoda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 42


« Odgovor #544 poslato: Novembar 10, 2013, 03:39:20 posle podne »

to sto posle zagrejes maslinovo nema veze?
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1291


« Odgovor #543 poslato: Novembar 10, 2013, 01:22:27 posle podne »

4 jaja sa ovsenim, pileće belo,presna šargarepa,lapo lije jogurta.

Koji zacin stavljas na belo meso? Izgleda jako dobro.
Meso držim u maslinovom ulju u frižideru i ono ga fino omekša.
Nemoj so da stavljaš, izvlači vodu iz njega. Stavim malo vegete, nekad kari i stavim origano.
Pečem na 4 i stavim poklopac od gore koji stvara dodatnu paru i meso bude premekano.
Nemoj nikako da ga lupaš jer tako postaje zilavo i izbijaš sve sokove iz njega.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #542 poslato: Novembar 09, 2013, 02:33:04 posle podne »

4 jaja sa ovsenim, pileće belo,presna šargarepa,lapo lije jogurta.

Koji zacin stavljas na belo meso? Izgleda jako dobro.
Sačuvana
vip
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 66


« Odgovor #541 poslato: Novembar 09, 2013, 12:46:19 posle podne »

50g ovenih 250ml mleka i oko 50g ribe...
Sačuvana
InStruktOr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 34


« Odgovor #540 poslato: Novembar 09, 2013, 11:52:52 pre podne »

3 cela jajeta, 100g homemade muslija, i mleko(nez koliko ml, ali bilo je 500g obranog mleka) multivitamin i multimineral
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1291


« Odgovor #539 poslato: Novembar 09, 2013, 11:52:30 pre podne »

4 jaja sa ovsenim, pileće belo,presna šargarepa,lapo lije jogurta.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #538 poslato: Novembar 09, 2013, 11:37:12 pre podne »

70tak gr ovsene, 1dcl  jogurt, 5 belanca, mleko 3 dcl, vit b 10 mg, c 1000 mg,  zeleni caj pola litre
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #537 poslato: Novembar 08, 2013, 08:47:56 posle podne »

Procitao sam 2 puta ovo sto ste napisali. Ja sam 2 godine unosio UH samo ujutru i nakon treninga,znaci oko 9h ovsene/whey oko 13h mi je bio pirinac sa mesom i ostatak dana su bili proteini,masti i vlakna. Nikad nikakve krize nisam imao. Pokusavao sam da prepolovim tu meru od 2oo grama ovsenih na 1oo pre treninga i 1oo u toku dana,ali meni je ta kolicina od 1oo grama jako mala,pogotovo pre treninga. To je i Pedjoni napisao da probam da podelim,ali mi to nije dosta. Videcu,vec sledeceg vikenda cu znati sigurno kako cu dalje. Napisacu i ovde kako je proslo. Jos jednom hvala svima! :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 476


« Odgovor #536 poslato: Novembar 08, 2013, 06:50:38 posle podne »

Tako je po pravilu "najbolje" , skolski princip, ni sam ne radim tako ali tako se preporucuje posebno za one koji su skloni gojenju i kojima bi visak insulina u krvi mogao da dovede do stvaranja masnih naslaga ... Inace ovo sto sam malo pre pisao iz knjige Chrisa Aceta , Championship Bodybuilding  i to su neke njegove metode ...
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
Stranice: 1 ... 443 444 [445] 446 447 ... 481 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.322 sekundi sa 19 upita.