TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 05:38:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 626 627 [628] 629 630 ... 723 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1236923 puta)
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1434 poslato: Novembar 15, 2014, 01:45:37 posle podne »

Uzeo sam novi tiganj pre neki dan, random, Metalac i oduševio se kakav je teflon...

https://www.metalacmarket.com/sr-Latn/p/3126046/Tiganj_EcoTava_Ceramics_28_cm

Pravljenje kajgane u ovom tiganju bez kapi ulja je jedno novo iskustvo. Probajte ovo ljudi, nećete se pokajati, do sad sam spremao meso, povrće, jaja, ribu: NEMA TEORIJE da se zalepi nešto.

Malo je reći da sam oduševljen  :)

Slažem se...apsolutno...i ja ga koristim...lepljenje 0...topla preporuka za pripremu mesa!
Koliko ga vec dugo imas ? Imam i imao sam dosta tiganja sa keramikom preko ili teflonom ali se posle nego vremena izlizu i hrana pocne da se lepi. Pa mora da se kupe novi, a nisi bas jeftini.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1433 poslato: Novembar 15, 2014, 12:41:00 posle podne »

100g ovsenih sa 200ml mleka+2 kuvana jaja (cela)
Danas odmor :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1432 poslato: Novembar 15, 2014, 12:15:52 posle podne »

Uzeo sam novi tiganj pre neki dan, random, Metalac i oduševio se kakav je teflon...

https://www.metalacmarket.com/sr-Latn/p/3126046/Tiganj_EcoTava_Ceramics_28_cm

Pravljenje kajgane u ovom tiganju bez kapi ulja je jedno novo iskustvo. Probajte ovo ljudi, nećete se pokajati, do sad sam spremao meso, povrće, jaja, ribu: NEMA TEORIJE da se zalepi nešto.

Malo je reći da sam oduševljen  :)

Slažem se...apsolutno...i ja ga koristim...lepljenje 0...topla preporuka za pripremu mesa!
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1431 poslato: Novembar 15, 2014, 10:12:05 pre podne »

130g pirinca, 5 jaja, vitamin C and leg day!!! 8)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Ironman.
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2203


« Odgovor #1430 poslato: Novembar 15, 2014, 08:56:13 pre podne »

Uzeo sam novi tiganj pre neki dan, random, Metalac i oduševio se kakav je teflon...

https://www.metalacmarket.com/sr-Latn/p/3126046/Tiganj_EcoTava_Ceramics_28_cm

Pravljenje kajgane u ovom tiganju bez kapi ulja je jedno novo iskustvo. Probajte ovo ljudi, nećete se pokajati, do sad sam spremao meso, povrće, jaja, ribu: NEMA TEORIJE da se zalepi nešto.

Malo je reći da sam oduševljen  :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
P. Heath
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1967


NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #1429 poslato: Novembar 14, 2014, 11:54:06 posle podne »

Katleru pre ce biti da bas u tih 110 grama pirinca ima oko 80 grama hidrata. :)
Sačuvana
Miki91
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 656


« Odgovor #1428 poslato: Novembar 14, 2014, 07:13:42 posle podne »

110g pirinča, 4 jaja, 250g jabuke
Kud nadje tih 10 grama? :D
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #1427 poslato: Novembar 14, 2014, 04:18:16 posle podne »

200g piletine sa puno krompira :)
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1967


NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #1426 poslato: Novembar 14, 2014, 01:17:33 posle podne »

5 celih jaja, 5 belanaca, whey, 150 grama ovsenih, 70 grama galeta
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #1425 poslato: Novembar 14, 2014, 01:05:37 posle podne »

Šef kuhinje se vratio!!!  ;)
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1290


« Odgovor #1424 poslato: Novembar 14, 2014, 12:37:32 posle podne »

Omlet-kajgana, šta već.
Ide: 4 jaja,pola šolje ovsenih,50gr mlevenog kikirikija,par kriški trapista,pola ljute paprike,
5 maslina,2 kašikice paradajz pelata, so,origano, za salatu paradajz i šolja jogurta.
Diže iz mrtvih! :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1423 poslato: Novembar 14, 2014, 09:15:15 pre podne »

Mozda dodas previse. Ja cisto onako malo pospem preko pre nego sto umitim to sve. Taman onako osetim blag ukus cimeta, nista preterano. Bude extra. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #1422 poslato: Novembar 14, 2014, 09:09:07 pre podne »

200g ovsenih, malo mleka, merica i po blenda, cimet i vitamin C. :)
Ja kad god stavim cimet ubije ukus bilo kojeg whey-a, samo cimet osećam.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1421 poslato: Novembar 14, 2014, 08:21:35 pre podne »

200g ovsenih, malo mleka, merica i po blenda, cimet i vitamin C. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #1420 poslato: Novembar 14, 2014, 07:28:23 pre podne »

Benlian galete (zelene), jaja, krastavci, malo kečapa. Limun i čaša mlake vode. Petak jeee  ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 626 627 [628] 629 630 ... 723 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 13 upita.