TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399470 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 30, 2024, 06:35:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 538 539 [540] 541 542 ... 723 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1251913 puta)
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2754 poslato: Decembar 11, 2015, 11:19:40 posle podne »

Hehe bacamo se u potragu sutra svakako ne radim odmaram i cepam metal u teretani 😂
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2753 poslato: Decembar 11, 2015, 11:17:52 posle podne »

Ja maslinovo ulje dodajem u salatu...npr. narendam cveklu, kupus, šargarepu, dodam malo limunovog soka i maslinovog ulja...

A jedan period sam ga i bukvalno eksirao uz obroke  ;)

Hm , sir bez hidrata i masti...skoro kao "čist kazein"  ;D
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 11:23:38 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #2752 poslato: Decembar 11, 2015, 11:08:32 posle podne »

Kada trazis sir onda gledas da nema masti i da nema UH, samo proteine :)

Neko stavi na salatu, ja ne volim nikako iskreno.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2751 poslato: Decembar 11, 2015, 10:54:34 posle podne »

Dakle koje kriterijume sira da nametnem sta trazim i na sta da obratim paznju pa cu naci idealno resenje neko...?

A inace i pecem na kokosovom ulju ima ga kod nas u prodavnici pa mi je uvek dostupno...

Kako onda unosite maslinovo ako ne pecete na njemu na salate ili kako?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2750 poslato: Decembar 11, 2015, 10:28:36 posle podne »

Miladine, ulje je odličnog kvaliteta...ali...i sam znaš čuvenu priču oko trans-masti...Nenad ti je dao odličan savet...a ja idalje kažem da kada je prženje u pitanju, ako baš mora, tu su najbolje zasićene masti - domaća svinjska mast, maslac( još bolje ghee maslac), kokosovo ulje( organsko, extra devičansko)...

Što se tiče ella sira...u Nemačkoj živiš, siguran sam u "ponudi" imaš baš 5 vrsta "low-fat" sira...malo više razgledanja marketa...  ;)

Lako je kad znaš šta trebaš da tražiš i imaš jasan kriterijum potrage...sir sa 0% mlečne masti...  ;D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2749 poslato: Decembar 11, 2015, 09:45:42 posle podne »

Lepo teflonski tiganj, 3 kapi vode i nema zaljenja oko skupoce, a meso jos lepse nego na ulju  :)
imam i teflonski tiganj ali nesto naviga cudo :) ali poslusacu :)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #2748 poslato: Decembar 11, 2015, 08:44:26 posle podne »

Lepo teflonski tiganj, 3 kapi vode i nema zaljenja oko skupoce, a meso jos lepse nego na ulju  :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2747 poslato: Decembar 11, 2015, 08:35:09 posle podne »

Taman tako izgleda a i skupo mamicu mu... ☺
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #2746 poslato: Decembar 11, 2015, 06:11:50 posle podne »

Trebalo bi da smes da przis na ovom ulju, ali samo na manjim temperaturama jer nije stabilno na vecim.
Nema ella sira onda nema ni mladog sira :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2745 poslato: Decembar 11, 2015, 06:02:38 posle podne »

Ok... Ali ovde nemam ellasir 😒
Ovo ulje je ako se dobro vidi
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #2744 poslato: Decembar 11, 2015, 06:01:20 posle podne »

Korektno koliko toliko, ali ako tezimo necemu i zelimo ozbiljne stvari, trudimo se, ucimo, znojimo na treningu onda ili samo paprika ili eventualno ella.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2743 poslato: Decembar 11, 2015, 05:54:49 posle podne »

Mladi mrvljeni sir .... A za ulje javljam kad dodjem kuci 🙂
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #2742 poslato: Decembar 11, 2015, 05:48:39 posle podne »

Moras pre przenja ako vec przis na ulju da znas koje je, neka postanu kancerogena pri zagrevanju.
Paprike i sir kazes, koji sir..??
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2741 poslato: Decembar 11, 2015, 05:34:18 posle podne »

Hehe greska oprosti....
Kad dodjem kuci pisem koje je...neko Grcko i skupo mamicu mu poljubim 🙃
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2740 poslato: Decembar 11, 2015, 02:51:31 posle podne »

Slavisa   ;)

He, he...moze, moze...ovo dobro izgleda...probaj na maslacu, ja tako spremam krompir nekad kad mi kuvani dojadi...

P.S. extra virgin maslinovo ulje...? Proizvodjac?
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 02:53:21 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Stranice: 1 ... 538 539 [540] 541 542 ... 723 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.