TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 365527 Teme od strane 24691 Članovi Poslednji član: marko_m3

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 25, 2020, 06:04:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 614 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 612691 puta)
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2862 poslato: Januar 13, 2016, 11:07:39 pre podne »

Npr?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #2861 poslato: Januar 13, 2016, 10:28:56 pre podne »

Pre treninga 5jaja i sunkarica
Posle treninga doza proteina ovsene sa mlevenim lanom

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока


U obroku posle treninga bolje uzmi neke ''brže'' hidrate i sa manje vlakana od ovsenih...
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2860 poslato: Januar 13, 2016, 10:18:29 pre podne »

Pre treninga 5jaja i sunkarica
Posle treninga doza proteina ovsene sa mlevenim lanom

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 12460


« Odgovor #2859 poslato: Januar 13, 2016, 10:10:23 pre podne »

Pirinac i 5 jaja :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #2858 poslato: Januar 13, 2016, 07:24:56 pre podne »

neko mi skoro rekao zašto se stavlja limun u ribu, ubijam se ne mogu da se setim... aj podsetite me nekom idejom, ali mislim da baš ima neke veze sa ovim.
Zbog dekoracije ;)
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #2857 poslato: Januar 12, 2016, 05:35:00 posle podne »

300g svinjskog filea i 100g pirinca
Sačuvana
Nenad Glisovic
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2856 poslato: Januar 12, 2016, 12:41:15 posle podne »

80 gr ovsenih pahuljica + 35 gr power protein ( coko - lesnik ) + 1 banana + 300 ml mleka ( 0,5 mm.. ) sve to u blender - mmm
Nixina škola  ;D
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 9376


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2855 poslato: Januar 11, 2016, 02:53:42 posle podne »

O tiraminu...

Da, da...jeste da je moguc problem sa tiraminom, ali rekao bih da je odgovor na tiramin, kao i produkcija istog ipak determinisana nekim drugim individualnim faktorima...

Za sada se jos uvek ne zna tacno zbog cega neki ljudi stvaraju vise tiramina od drugih...pretpostavlja se kako su usporen rad digestivnog trakta i kao i tzv. "lenja creva" jedan od glavnih razloga nastajanja velikih kolicina tiramina.

Mali podsetnik...

Tirozin se u prehrambenim namirnicama poput ribe, jaja, sira, mleka, fermentisanih proizvoda, kvasca, čokolade, pa i jezgrastih plodova, kao i mesnih preradjevina, uz pomoć bakterijskog delovanja u nasem digestivnom traktu "raspada" tj. tirozin se pretvara u tiramin.

Osim pojave glavobolja, tiramin je i najčešći i najjači pokretač migrena i uzročnik povišenog krvnog prtiska, osipa i problema na koži, i drugih alergijskih ispoljavanja...

Ali svakako bi trebalo biti obazriv, ali ako nemate realnih problema...klopajte  ;)

P.S. Dodatak belog i crnog luka, brokolija moze pomoci( "organski sumpor", kao neutralizator...)...mada i nitrati u mesnim preradjevinama su uzrocnici glavobolja...a tek tiramin + nitrati...ma, "boli glava"...
« Poslednja izmena: Januar 11, 2016, 03:07:27 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #2854 poslato: Januar 11, 2016, 12:56:28 posle podne »

Moj i dalje isti:
30g raženih, 40g ovsenih, 250g Balans 0% jogurta i merica wheya.
Izbacio sam oko 15g čokolade i ubacio 2 parčeta Tonusa...
:)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2853 poslato: Januar 11, 2016, 12:51:29 posle podne »

Aha ok hvala na savetu svaki je dobrodosao...doduse cesto jedem tako i do sada nisam imao problema ali razdvojicemo ih ako je tako bolje... :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2852 poslato: Januar 11, 2016, 12:34:07 posle podne »

Sir i riba ne idu zajedno. Naročito ako nije mlad sir a sveža riba kao sardina iz konzerve xD.
U kom smislu brate ne idu zajedno? mislis na ukus ili?
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2851 poslato: Januar 11, 2016, 12:04:13 posle podne »

Pre treninga 100gr ovsenih sa mlekom i omega 3, posle treninga sardina, sir, paradajiza malo, galete i omega 3 + doza whey-a, a za rucak curece belo u tefala tiganju sa malo putera...

sardina i sir, ih bre Miladine...
Sta sam sada pogresno uradio :D
Sačuvana
Stef
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 194


« Odgovor #2850 poslato: Januar 11, 2016, 11:59:32 pre podne »

200gr pirinca i 225gr povrca za rusku, i 5 belanaca :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #2849 poslato: Januar 11, 2016, 11:32:31 pre podne »

Pre treninga 100gr ovsenih sa mlekom i omega 3, posle treninga sardina, sir, paradajiza malo, galete i omega 3 + doza whey-a, a za rucak curece belo u tefala tiganju sa malo putera...
« Poslednja izmena: Januar 11, 2016, 11:34:25 pre podne od strane radovicmiladin86 » Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #2848 poslato: Januar 08, 2016, 03:44:46 posle podne »

5 jaja + 120g pirinča sa 250ml mleka

idemo dalje :D
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Stranice: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 614 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 19 upita.