TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398163 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 10, 2024, 02:26:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kombinacija  (Pročitano 69700 puta)
Damjan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Septembar 10, 2013, 01:17:09 posle podne »

Prvo pozdrav celoj Pansport ekipi (posto se prvi put javljam :P )
Nemam toliko iskustva u suplementaciji ,pa mi je potrebna pomoc  :)

Cuo sam da ne treba mesati aminokiseline i protein ,pa me zanima koliko je to tacno ?
Takodje me zanima da li mogu sve da izmesam u sejk : protein ,glutamin i dekstrozu ,ili da pijem posebno ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #54 poslato: Avgust 29, 2013, 10:29:25 pre podne »

Ukoliko je ishrana sredjena whey,glutamin,bcaa,multivitanim je nesto sto ti mogu preporuciti .Bez ishrane i kvalitetnog treninga suplementacija nece mnogo pomoci.
Sačuvana
dijo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Avgust 29, 2013, 08:54:39 pre podne »

Mislis da dole navedene preparate o kojima sam vec pitao ne vredi uzimati zato sto ta kombinacija ne odgovara ili cisto zbog finansijskog aspekta? Ilimda li bi ti nesto oduzeo a nesto dodao u tu grupu.
Pozdrav  Marko
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Avgust 29, 2013, 06:12:16 pre podne »

Ukoliko ishrana nije adekvatna ISO 100 je preskupa investicija u ovom slucaju.Koristi ga nakon treninga uz 5 g creatina I 10 g bcaa I toliko isto pre treninga bez ISO 100.Labrada V 60 ti je dobra opcija pre spavanja i zamena za obrok kao uzina tokom dana.
Sačuvana
dijo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Avgust 28, 2013, 04:47:34 posle podne »

Hvala na pomoci Monika
Veliki pozdrav
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #50 poslato: Avgust 28, 2013, 01:30:52 posle podne »

Pozdrav, novi sam na forumu, reci cu par reci o sebI. Imam 34 god, visok sam 181 I tezak 84kg. Vezbam 4 puta nedeljno a posto su mi poslovne obaveze takve da se ne mogu bas hraniti najkvalitetnije uzeo bih neke suplemente za prihranu. Vec sam narucio dymatize iso 100, a interesuje me da li bi I u kakvoj kombinaciji, kada I koliko isli sa whey-om od istog proizvodjaca elite casein, bcca complex 5050, glytamine micronized powder. I da li to uopste valja tako uzimati
Hvala unapred

Pozdrav,

Iso 100 može 1 merica posle treninga sa vodom, i 1 ujutru npr sa ovsenim pahuiljicama (mnogi sportisti tako praktikuju). Ukoliko doručak već sadrži neki izvor proteina, tipa jaja, onda nema potrebe za dodatnim proteinom.

Ukoliko si već uzeo preostale preparate, nabrojane, kazein možeš piti pred spavanje ili izmeĂ°u obroka,  bcaa i glutamin - po 10 g pre treninga i 10 g posle treninga, zajedno sa Iso 100.

Što se tiče zamene za obrok, preporučujem proteinsku mešavinu, i sama sam probala više njih i mogu da ti preporučim neke od sledećih:
- Biotech Nitro Gold pro
- Labrada Pro V 60
- Gaspari Myofusion

Ove proteinske mešavine u svom sastavu obuhvataju više vrsta proteina - protein surutke, kazein,albumin jaja... veoma su ukusni, i što je dobro malo duže se apsorbuju i duže te drže sitim. Eto tako nešto iz iskustva mislim da bi ti bilo super kao dodatna zamena za obrok.

S obzirom da se ne hraniš kako treba, preporučujem i dodatak vitamina i minerala poput dnevnog kompleksa Natrol Energizer (23 vitamina i minerala sa biljnim ekstraktima za imunitet)
kao i Omega 3 fish oil, riblje ulje, pogotovo ako ti riba nije dovoljno zastupljena u ishrani.

Preko 30-e godine života toplo bih preporučila svima koenzim Q10, moćan antioksidant, i povoljno utiče kod hroničnog umora , i dr.

Ishrana, svakako, predstavlja najbitnij faktor.
Sačuvana
dijo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Avgust 27, 2013, 11:29:56 posle podne »

Pozdrav, novi sam na forumu, reci cu par reci o sebI. Imam 34 god, visok sam 181 I tezak 84kg. Vezbam 4 puta nedeljno a posto su mi poslovne obaveze takve da se ne mogu bas hraniti najkvalitetnije uzeo bih neke suplemente za prihranu. Vec sam narucio dymatize iso 100, a interesuje me da li bi I u kakvoj kombinaciji, kada I koliko isli sa whey-om od istog proizvodjaca elite casein, bcca complex 5050, glytamine micronized powder. I da li to uopste valja tako uzimati
Hvala unapred
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Avgust 24, 2013, 06:16:43 pre podne »

Ukoliko nemas kvalitetne obroke i uz gaine ces biti u kalorijskom deficitu i nema napredka.3 obroka i 2 uzine a gainer nakon treninga.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #47 poslato: Avgust 23, 2013, 08:41:14 posle podne »

Nemoj pre treninga, 2-3 sata pre treninga imaj kvalitetan čvrst obrok. Sipaj onoliko vode koliko ti odgovara, 4-5dcl. Uzimaj ga onda 2 x 100g dnevno(posle treninga i još jednom u toku dana, kao neku užinicu).
Sačuvana
Luka62
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Avgust 23, 2013, 08:22:15 posle podne »

e pa sada ja inace takoreci slabo jedem ne mogu puno sit sam zato sam uzeo Hyper mass 5000 da probam dal ce da mi pomogne barem malo imam samo 74kg ,a sta mislis da uzmem pre i posle treninga i sa koliko vode?
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2013, 08:27:03 posle podne od strane Luka62 » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #45 poslato: Avgust 23, 2013, 08:19:35 posle podne »

100ak grama odmah nakon treninga, i eventualno još 100g još jednom u toku dana. No, to zavisi i koliko kalorija unosiš čvrstom hranom. Ako unosiš dovoljno uglj. hidrata putem hrane, onda ostani samo na toj jednoj dozi nakon treninga.
Sačuvana
Luka62
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Avgust 23, 2013, 07:48:07 posle podne »

Pozz treba mi pomoc oko Hyper mass 5000 koliko da uzimam i kada? uzeci u obzir da imam treninge 5 puta nedeljno . hvala unapred!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #43 poslato: Avgust 22, 2013, 07:19:36 pre podne »

Pozdrav,

Imam jedno kratko pitanje: kako da izmerim 30g whey proteina; supena, kafena kasika, jedna, dve?

Hvala unapred na odgovoru.

ukoliko slučajno nema dozera u pakovanju okvirno 2 supene kašike
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Avgust 21, 2013, 04:32:52 posle podne »

Imas dozer u svakom pakovanju proteina.
Sačuvana
MMS15
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Avgust 21, 2013, 04:09:34 posle podne »

Pozdrav,

Imam jedno kratko pitanje: kako da izmerim 30g whey proteina; supena, kafena kasika, jedna, dve?

Hvala unapred na odgovoru.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.159 sekundi sa 18 upita.