TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404378 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 15, 2025, 05:40:15 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BeastMode: ON!  (Pročitano 42056 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Decembar 28, 2013, 02:02:05 pre podne »

Malo da osvezim temu sto se tice napredovanja u masi , ja sam zadovoljan kojim tempom i kvalitetom ovo ide , jesam se zamastio ali mislim da je ovo krajnje prihvatiljvo za sada skoro vec kraj bulk-a ...

Ovo su slike od malo pre ( 28.12.2013. 01:00 ) znaci kraj dana natovljen kao magarac , da sam se slikao ujutru bio bi dosta suvlji :) .... Kilaza na fotografijama oko 89kg

Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Decembar 21, 2013, 06:14:01 posle podne »

Hvala tebi i Ironmanu na unikatnim savetima , drzao sam se njih i vremenom jacao :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #84 poslato: Decembar 21, 2013, 11:42:05 pre podne »

Odlično si napredovo svaka čast! napredak je i više nego očigledan i baš mi je drago što su ti svi saveti koje smo ti dali bili od pomoći. Definitivno možeš poslužiti kao primer uspešnog informisanja i preko foruma :DDD

Samo nastavi tako čvrsto da držiš leða i neće biti nikakvih problema sa jačanjem ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Decembar 21, 2013, 02:02:19 pre podne »

I zavrsena nedelja keceva sa totalom od 400kg

Cucanj : 135kg

Bench Press : 105kg

Mrtvo dizanje : 160kg

Snimak danasnjeg DL-a : http://www.youtube.com/watch?v=Av5HwL0B9lU&feature=youtu.be

Dosta jaka forma koliko ja mogu da vidim , s obzirom da do pre 2-3 meseca 140kg nisam mogao sa ovakvom formom da podignem , zadovoljan sam ...

:)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Decembar 18, 2013, 06:09:49 posle podne »

Ne klizim po klupi lepo je utabam trapezom i nema gde da mrdnem ... Pravila teretane - peskir na spravi kojoj radis :) Meni ne smeta , barem ne na ovim kilazama ...
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #81 poslato: Decembar 18, 2013, 06:02:39 posle podne »

Evo ga i bench od danas , isto +5kg od proslog PR-a , ali sa mnogo boljom formom (ranije sam podizao guzicu - gurao kukovima ) sad nisam , tako da sam i tu zadovoljan , ima napretka :) ...

Probao sam i 110kg ali nisam uspeo :)

Video : http://www.youtube.com/watch?v=wcAOQItowAc&feature=youtu.be
Evo ga i bench od danas , isto +5kg od proslog PR-a , ali sa mnogo boljom formom (ranije sam podizao guzicu - gurao kukovima ) sad nisam , tako da sam i tu zadovoljan , ima napretka :) ...

sta ce ti ovo cebe na bencu...? samo ti smeta posto klizis po klupi
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #80 poslato: Decembar 18, 2013, 10:29:27 pre podne »

@Alen Hvala , probacu nize da postavim kais ... Sipka mi je na gornjem trapezu , kada se namestam gledam da skupim lopatice na ledjima sto jace sve da kontrahujem u ledjima i tako da izadjem iz rack-a , probao sam da stavim nize sipku (low bar) ali ne odgovara mi nekako , sipka mi se vraca na gornji trapez kada zavrsavam ponavljanje , a i sam pokret mi je drugaciji ...

Pa šipka ti se vraća na trapez baš zato što držiš laktove tako visoko, ti ju sam guraš nazad ne vraća se ona sama...
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Decembar 18, 2013, 12:35:30 pre podne »

Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Decembar 17, 2013, 02:04:21 posle podne »

@ Iron - Imas pravo sto se tice ponavljanja na cucnju , tek sam pre mozda 3-4 meseca krenuo sa vise ponavljanja na cucnju , ranije su uglavnom to bile neke trojke :) Prsti su mi blago skoro pa neprimetno okrenuti ka spolja , mozda bih trebao jos malkice da ih izrotiram ka spolja ...

@Alen Hvala , probacu nize da postavim kais ... Sipka mi je na gornjem trapezu , kada se namestam gledam da skupim lopatice na ledjima sto jace sve da kontrahujem u ledjima i tako da izadjem iz rack-a , probao sam da stavim nize sipku (low bar) ali ne odgovara mi nekako , sipka mi se vraca na gornji trapez kada zavrsavam ponavljanje , a i sam pokret mi je drugaciji ...

A sad pitanje za obojicu :D Posto mi PL i nije prvi prioritet (BB>PL) uglavnom jedne nedelje bacim akcenat na hipertrofiju a druge na snagu (na cucnju ) , sta mislite da kada radim hipertrofiju radim posle cucanja iskorak a kada radim snagu onda GM (zbog gluteusa ) ... Ili da radim u oba slucaja GM ?

Radio bih kada radim snagu 5x5 a kada radim hipertrofiju standardno 3-4 serije 8-10 pon ...
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2013, 02:06:00 posle podne od strane BeastMode » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #77 poslato: Decembar 17, 2013, 10:36:31 pre podne »

Čestitke za napredak :)

Za početak nauči da se bolje namestiš kada radiš i nauči pravilno da koristiš kaiš. Trenutno ti laktovi i kaiš stoje previše visoko. To sa laktovima znači da držiš težinu na ramenima, ne naleðima kako bi trebalo i to je verovatno razlog zašto si tako nestabilan, leða nisu stegnuta i ne možeš da se balansiraš. Isto tako kaiš mora da ide preko karilične kosti, nema šta da stežeš tako visoko jer tu se ne možeš učvrstiti.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Decembar 17, 2013, 09:40:12 pre podne »

ima ovde mnogo posla. Na tvom mestu, ne bih se bavio 1rm, dosta si nestabilan u kukovima, kolenima, leðima- sve kleca imam osećaj da će te teg poklopiti svakog momenta. Sve ovo se ispravlja serijama i serijama ponvaljanja, nedeljama, mesecima...

Na screenshotu zelena linija je tvoja idealna putanja, tvoja osa-tačka oslonca u kojoj si najjači. Crvnena linija je tvoja trenutna putanja i strelica dole koja pokazuje težinu prebačenu na prste, čak na snimku nekoliko puta kad završiš lift uradiš i nesvesno podizanje na prste sa šipkom na leðima. To radiš i na mrtvom, to je loša navika.

Slabo se vidi iz ovog ugla, ali moraš malo okrenuti prste na nogama ka spolja i tek za nijansu šire stati. Samo prvi čučanj na 120 je bio neka varijanta a2g, ostalo nije videlo a2g.

Ovaj momenat gde si stavio bandaže na 140 i fejlovo nije dobar, pogotovo što si 135 uradio bez bandaža. Bandaže bi trebale da ti daju i preko 20kg... ali mislim da ti je tu pobegla šipka previše unazad i nisi se snašao u tom položaju, a sve je to posledica slabih stabilizatora, erektora, kukova... i generalno malo uraðenih ponavljanja na čučnju u životu.

Kad pričamo o bandažama, iskustvo govori da će previše korištenja oslabiti mišiće u donjoj poziciji gde ti bandaže daju 'opruga' efekat. Ja ih koristim retko i na 2-3 ponavljanja, najčešće samo na kecu. NEma smisla da motaš kolena na 140kg, ima tu dosta prostora za 'raw' napredak... ja sam bez ičega na kolenima, sa nekih 87-88kg čučnuo 180kg... to ti kažem samo kao primer--polako sa bandažama, ima vremena, nema šta da se navikavaš na njih u ovom momentu kada je 100 stvari preče.   
Sve u svemu, biće to dobro, samo moraš biti strpljiv... 
Sačuvana
Arbeit macht frei.
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Decembar 16, 2013, 08:38:23 posle podne »

Bravo za PR, onaj pokusaj sa 140 izgleda kao da nisi ni iskoristio bounce, nego si samo stao. :)

Hvala , jos uvek trazim nacin da ih iskoristim maximalno , al nesto tesko ide :D
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Decembar 16, 2013, 08:29:02 posle podne »

Bravo za PR, onaj pokusaj sa 140 izgleda kao da nisi ni iskoristio bounce, nego si samo stao. :)
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Decembar 16, 2013, 07:37:38 posle podne »

Iiiiiiii pocela je nedelja keceva , vreme je za nove rekorde :D Danas bio cucanj izaslo je +5kg od proslog PR-a kojeg sam postavio pre nego sto sam sjebao nogu , ali je i tad forma i dubina bila sumnjivija , tako da sam zadovoljan :) Sutra me ceka bench press , bice zanimljivo ;)

Video : http://www.youtube.com/watch?v=75K0QDafWMk&feature=youtu.be

kako vam se cini ?
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Decembar 11, 2013, 10:45:57 pre podne »

Mislim da je mislio na navikanje na sam feder bandazera i kako da ih iskoristi maksimalno ... Ja sledece nedelje idem na nove PR-ove sto se tice keceva pa cemo da vidimo da li cu moci da ih iskoristim kako treba ... Odnosno trebalo bi da izadje oko 130 - 135kg bez bandaza , a sa bandazama ne znam, ako provalim kako da izvucem max iz njih onda preko 135 :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.058 sekundi sa 14 upita.