| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #210 poslato: Januar 11, 2009, 11:14:47 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefy | 
								|  | « Odgovor #209 poslato: Januar 11, 2009, 11:01:45 posle podne » |  | 

jbt stefy nije debil ... ne mislish da ovo radi sluchajno .. ima svoje ciljeve i svoje metode. ..  zna svoje telo i shta mu odgovara .. ne vidim shta hocesh da postignesh .
 Samo prijateljski savet, i MOJE misljenje, sta si ti navalio na mene? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 My imaginary friend thinks you have serious problems... |  |  | 
	| 
			| 

| bebac | 
								|  | « Odgovor #208 poslato: Januar 11, 2009, 10:57:40 posle podne » |  | 

Daj stefy šta si navalio na dečka    hahahahhahahahahahhahaha, ludnica |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Pain is temporary, Pride is forever |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #207 poslato: Januar 11, 2009, 10:51:58 posle podne » |  | 

Roberte brate...razmisli malo...zasto komplikovati?
 jbt stefy nije debil ... ne mislish da ovo radi sluchajno .. ima svoje ciljeve i svoje metode. ..  zna svoje telo i shta mu odgovara .. ne vidim shta hocesh da postignesh . |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefy | 
								|  | « Odgovor #206 poslato: Januar 11, 2009, 10:46:05 posle podne » |  | 

Roberte brate...razmisli malo...zasto komplikovati? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #205 poslato: Januar 11, 2009, 10:44:58 posle podne » |  | 

decko je rekao da je odlucio,mislim da vise nema poente raspravljati...we wish him all of best luck    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| M a r k o n i | 
								|  | « Odgovor #204 poslato: Januar 11, 2009, 10:20:13 posle podne » |  | 

pa i kada unosis UH moras da napravis kalorijski suficit da bi se ugojio  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bebac | 
								|  | « Odgovor #203 poslato: Januar 11, 2009, 10:19:07 posle podne » |  | 

moze masa bez UH cak sta vise najbolji treneri to preporucuju , samo mora se napraviti kalorijski suficit
 Ključna reč "SAMO"   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Pain is temporary, Pride is forever |  |  | 
	| 
			| 

| M a r k o n i | 
								|  | « Odgovor #202 poslato: Januar 11, 2009, 08:16:23 posle podne » |  | 

moze masa bez UH cak sta vise najbolji treneri to preporucuju , samo mora se napraviti kalorijski suficit |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #201 poslato: Januar 11, 2009, 07:39:38 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #200 poslato: Januar 11, 2009, 07:11:18 posle podne » |  | 

Nemam šta da računam i kažem. Rekao sam ono što sam imao. Primetio si da ne volim suvišne diskusije i ubeðivanja.  Pročitao sam sve komentare i istolerisao off. Hvala svima na komentarima a ja ću se u ovoj temi ponovo javiti tek za koji mesec sa nekim novim slikama.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefy | 
								|  | « Odgovor #199 poslato: Januar 11, 2009, 06:59:11 posle podne » |  | 

Roberte sto cutis?
 Da li si razmislio, i sracunao ?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #198 poslato: Januar 11, 2009, 05:33:04 posle podne » |  | 

nema problema      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zabotija | 
								|  | « Odgovor #197 poslato: Januar 11, 2009, 04:27:37 posle podne » |  | 

A ok, nisam na prvu loptu tako shvatio    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control. |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #196 poslato: Januar 11, 2009, 03:35:00 posle podne » |  | 

Hocu da kazem da se oni troshe ko zivotinje i da je taj sport tipa meshavine intenzivnog anaerobnog i aerobnog rada...spali sve manje vise....nemoze neko ko radi samo u teretani da ima toliku potrosnju,deficit i aerobni dug da jede sve i svasta a da se ne zamasti...pritom racunaj na to da svi rvaci rade u teretani.a kamoli ovi koji dugo godina treniraju..dalje nebih komentarisao jer mislim da je suvisno... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |