TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 08:28:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Palacinke pomoc  (Pročitano 26955 puta)
Bogisa
Gost
« Odgovor #52 poslato: Novembar 19, 2013, 07:55:31 pre podne »

Covece iskreno previse se opterecujes oko tih kalorija, opusti se malo slobodno  :D
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Novembar 18, 2013, 08:14:03 posle podne »

xD jbg nemoze nista odjednom... za nedelju dana koliko sam ovde registrovan dosta toga sam promenio...
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #50 poslato: Novembar 18, 2013, 07:51:24 posle podne »

Bolje da se ova tema prekrsti u ^moja borba sa paranojom i kalorijama^ :D
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Novembar 18, 2013, 04:29:48 posle podne »

Uzina je obrok kao i svaki drugi. A jabuka nije obrok. To treba da menjas.  :)
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Novembar 18, 2013, 02:56:23 posle podne »

Danasnji jelovnik

Dorucak 12h

tunjevina 112gr
 jogurt 150ml

Uzina 14:30h

Jabuka

Rucak 15h

100gr zlatna mesavina (450gr na celu kolicinu) + pavlaka (kasika na celu kolicinu) = 100kcal
 200gr ukupno = punjena paprika + svez kravlji sir (100kcal)
 100gr spanaca (40kcal)
 3 pohovane tikvice (100kcal)

Za veceru i uzinu jos razmisljam sta da spremim... ali belog mesa ce biti 100%

P.s. Ovu nedelju ne treniram zbog povrede ledja pa mi stvara problem necu trositi dodatno kalorije :D
« Poslednja izmena: Novembar 18, 2013, 02:59:24 posle podne od strane Zoran Vlajkov » Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Novembar 16, 2013, 08:05:55 posle podne »

Jedino tako, mada vidi od kad sam se registrovao na ovaj forum dosta toga sam popravio...
Ujedno sam i u treningu napredovao cim unosim vise hrane vise kila dizem,za krace vreme odradim, vise (mnogo vise snage imam), bas sam napredovao sto se tice treninga...
Nisam jeo slatko mesecima, u glavi mi bilo kad ce doci taj dan da mogu komotno da pojedem parce torte, keksa, strudle...
A sad eto danas sam pojeo i otprilike 100grama domacice i dva parceta strudle sa makom i ne brinem se konacno i nemam fobiju dal ce mi to preci u salo ili ne, kad znam da cu u toku sledece nedelje sve izbaciti treningom a i dobro dodje kad nagradis sebe :) Hvala puno sto ste uspeli da mi iole ulijete u glavu da se necu ugojiti ako nekad i pogresim u ishrani ili cak i povecam ishranu, iz nedelje u nedelju sve vise cu da menjam samim tim kako naucim nesto novo
« Poslednja izmena: Novembar 16, 2013, 08:08:48 posle podne od strane Zoran Vlajkov » Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Novembar 16, 2013, 07:08:14 posle podne »

znam :/ pretera ga, ali jedino tako znam odprilike kolko sam pojeo i kolko jos mogu -.-
Ma nije problem racunaj ti kalorije, da imas otprilike uvid koliko unosis,ali posveti se malo vise racunaju kolicine proteina i pokusaj da shvatis koliko su oni najbitniji za bilo kakav uspeh u izgradnji tela,ili pak definiciji.

Brate lako je reci jedi svaki dan belo meso kad pecem ne pecem samo za sebe, nego za sve kevu, caleta, burazera :D pa ti gledaj kolko dnevno meni ode mesa :D ... xD
ali polako cu dovesti sve na nivo povecavacu iz nedelje u nedelju, kao sto sam rekao :)

Ma sve znam, to su problemi svakog mladog coveka koji studira,ide u skolu,nema svoje prihode,jednog dana ce sve doci na svoje sigurno. Pa nista stavi porodicu na "vegetarian mode" i objasni im koliko je to zdravo a ti uzmi i njihovo sledovanje mesa :)
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Novembar 16, 2013, 05:40:47 posle podne »

Jelovnik  CHEAT DAY sto bi rekli :) --- Danas ne racunam kalorije, danas samo jedem

Dorucak 11:15h

100gr sira
 200gr kiselih krastavaca

uzina 14h

Kruska

uzina 16h

Pola kruske, pola banane

Rucak 17h

Patlidzan + 50gr sunkarice + 50gr sira + 100gr paradajiza + jedan cesalj belog luka + malo ljute papricice
  ( Video na internet, pa reko danas vikend da isprobam malo vise kalorija ) + cepic ulja da se ne zalepi patlidzan
 100gr snicle svinjske
 200gr tikvica + 100gr pecenog krompira u rerni bez vode,ulja,masti na suvo peceno
 100gr sampinjona
 100gr kupusa kiselog

posle rucka standard 3u1

I KONACNO 100gr DOMACICE KEKSA ( nedelju dana sam ga gledao uspeo sam da izdrzim, ali danas je pao za slobodu)
i pojescu posle jedno parce STRUDLE SA MAKOM njam njam njam njam KONACNO :)

to je to za danas :D

« Poslednja izmena: Novembar 16, 2013, 08:06:10 posle podne od strane Zoran Vlajkov » Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Novembar 15, 2013, 11:18:18 posle podne »

znam :/ pretera ga, ali jedino tako znam odprilike kolko sam pojeo i kolko jos mogu -.-
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #43 poslato: Novembar 15, 2013, 10:45:08 posle podne »

Stvarno, nemoj toliko da se opterecujes kalorijama i gubis vreme racunajuci ih.
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 15, 2013, 09:52:49 posle podne »

Brate lako je reci jedi svaki dan belo meso kad pecem ne pecem samo za sebe, nego za sve kevu, caleta, burazera :D pa ti gledaj kolko dnevno meni ode mesa :D ... xD
ali polako cu dovesti sve na nivo povecavacu iz nedelje u nedelju, kao sto sam rekao :)
Sačuvana
Nergal
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Novembar 15, 2013, 08:39:54 posle podne »

tačnije, kalorija ili 1 kcal predstavlja količinu energije koja je potrebna da se litar vode zagreje za jedan stepen celzijusa :) 

Super mocna MightyMo ,uvek je tu da da savet!!! Pozz
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #40 poslato: Novembar 15, 2013, 08:26:28 posle podne »

tačnije, kalorija ili 1 kcal predstavlja količinu energije koja je potrebna da se litar vode zagreje za jedan stepen celzijusa :)  
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2013, 08:28:21 posle podne od strane MightyMO » Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 15, 2013, 08:05:12 posle podne »

I dalje stojim iza toga da,dok ti racunas 5 cal iz kasikice senfa, imas ozbiljan problem u glavi. Ne zezam se,ovo je vec fobija od kalorija. Kalorija je merna jedinica za energiju,a ne za masnoce u telu.
Psiha je cudna stvar,u ovom sportu je nekad potrebnijii psihijatar nego licni trener :) Meni kalorija kao kalorija ne znaci nista,to je jedna imaginarna velicina, koja samo sluzi da upotpuni sliku o balansu izmedju unesene energije i potrosene. Vaznije je iz kog izvora je unesena kalorija.Ti mozes biti nazovi na definiciji i kazes ja sam u kalorijskom deficitu unosim samo 1000 kalorija, a to da budu vecinom sheet kalorije iz hleba ,secera i ostalih prostih UH. I kako to da tumacimo sad?
 Najvaznija u ovom sportu je KOLICINA PROTEINA iz cvrste hrane,citaj "meso" na prvom mestu  i ona standardna racunica 2-2.5-3 g po kg telesne mase i hidrati po potrebi. Kad sve to ispunis,e onda se opterecuj kalorijama i dopunjavaj, smanjuj zavisno kakvi su ti vec ciljevi. E sad sto je u Srbiji taj sistem sa 500-800 g mesa dnevno neodrziv finansijski za vecinu, to je druga tema:)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Novembar 15, 2013, 05:26:16 posle podne »

I dalje stojim iza toga da,dok ti racunas 5 cal iz kasikice senfa, imas ozbiljan problem u glavi. Ne zezam se,ovo je vec fobija od kalorija. Kalorija je merna jedinica za energiju,a ne za masnoce u telu.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.198 sekundi sa 17 upita.