TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398552 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 03:36:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko proteina.HITNO  (Pročitano 55612 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #178 poslato: Januar 14, 2014, 11:31:24 posle podne »

Ta linija proteina jeste poznata po fantastičnim ukusima (kao i mirisima :D). Jagoda-bela čokolada posebno se ističe, a tu je odmah i čoko-lešnik kombinacija. No, daleko od toga da Elite ima loše ukuse. Njegovi ukusi su blaži, ne tako intenzivni i verni, ali nisu loši.

Što se tiče korišćenja, ok je tako kako si zamislio. Neće ni monohidrat navući puno vode ukoliko se kontroliše količina i vrsta uglj. hidrata koji se unose.
Sačuvana
INKed
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Januar 14, 2014, 11:17:09 posle podne »

bas zbog dobrih ukusa i razmisljam o njima, jer znam jedan lik kod mene kad zamucka onaj coko-lesnik tacno cela teretana dobije aromu :D
planiram da uzimam mericu wheya+5gr kreatina posle teretane, posto mono ume da navuce vodu pa da me ne 'nagruva' bas onda od agilnosti nista :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #176 poslato: Januar 14, 2014, 11:07:39 posle podne »

Scitec whey ima fantastične ukuse, a Elite ima nešto veći procenat proteina. Trenutno je na akcijskoj ponudi, pa ima i povoljniju cenu u odnosu na Whey Professional. Gledajući stvari tako, ja bih se odlučio za Elite.

Evo jedne stonoteniske teme ovde na forumu, pa možeš ostaviti svoj komentar kada odgledaš klip. :)
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=178561.0
Sačuvana
INKed
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Januar 14, 2014, 10:20:41 posle podne »

pa sutra zavrsavam sa bcaa, a razmisljao sam o BA, ali te finansije kao sto se zna koce, pa sam ipak resio da ostanem pri 'klasici' - whey i posto je dobra cena ovog mono-a pa mislio da uparim. znaci ova konkretna 2 proizvoda ovih porizvodjaca su ok? zanimam me misljenje izmedju ovog wheya i elitovog?

ide stoni, pocelo od danas da se trenira kvalitetno, blizi se pocetak 2.polusezone :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #174 poslato: Januar 14, 2014, 10:16:02 posle podne »

Protein + kreatin, bila i ostala odlična kombinacija. Imaš li još nešto od suplemenata (negde kao da sam čitao da koristiš i bcaa + BA)?

Kako ide stonoteniska karijera? :)
Sačuvana
INKed
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #173 poslato: Januar 14, 2014, 09:58:30 posle podne »

da ne otvaram novu temu, nadovezao bih se ovde, posto imam slicno pitanju u vezi kombnacije supsa...
uzeo bih ovaj protein http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN482-100-Whey-Protein-Professional.html i ovaj mono http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/PL811-Creatin-monohydrate.html, kako vam se cini ova kombinacija?
moj cilj je dodavanje mozda par kg-a, ishranu sam dosta sredio i stvarno se trudim oko toga, inace imam 174cm i 70/71kg
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #172 poslato: Januar 14, 2014, 08:46:55 posle podne »

Nema na čemu :) Javljaj kako napreduješ! A protein što pre ;)
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #171 poslato: Januar 14, 2014, 01:23:10 posle podne »

Hvala,uzecu kre alkalin i mozda elite whey uz njega ako skupim novca,pa vam javim kakvi su rezultati :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #170 poslato: Januar 13, 2014, 09:25:40 posle podne »

Pa kad je uzina nekad napravim sendvic sa sardinom i kuvanim mesom...nekad kad bas nemam apetit za uzinu onda uzmem banane,kikiriki.
Da izvvinite nisam rekao,uz svaki rucak i veceru naravno jedem povrce,salatu...krastavni,karfiol,kiseli kupus,cvekla sve zavisi kako kad.
Aha,a da li ce mi stetiti ako uzmem kre alkalin? mislim jel ima isto dejstvo kao monohidrat ili ne?

Izbaci povrće iz tegle,pogotovo kiseli kupus koji je prepun soli :)

I uzmi kre-alkalyn,on je po meni super :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: Januar 13, 2014, 09:24:57 posle podne »

Pa nije ti dobro što ti je sav izvor proteina iz mesa.I stvarno ako pogledaš savete i knjige nutricionista,sa razlogom se daju užine koje ne sadrže protein,a to je zato što organizmu treba najviše vremena da svari uprovo njega.Zbog toga se on uvodi u glavne obroke,dok su meĂ°uobroci lakši za stomak.

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #168 poslato: Januar 13, 2014, 04:49:55 posle podne »

Dušan ti je na prethodnoj strani već objasnio neke osnove o KreAlkalynu. Dakle, efekat je isti, razlika je samo u sporednim efektima (koji su kod KreAlkalyna izbegnuti) i načinu korišćenja.

No, stvarno je možda bolje da kreneš od, po mnogima, najboljeg i najdokazanijeg oblika kreatina - monohidrata. Daleko od toga da svi dobijaju stomačne probleme od monohidrata. Ako ih i bude, uglavnom proĂ°u kroz nekoliko dana, dok se telo ne navikne na te veće količine kreatina. A, što reče Gorana, uvek prija i videti malo veće obime nakon korišćenja monohidrata, najviše kao posledica povlačenja vode. :)
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Januar 13, 2014, 04:12:47 posle podne »

Pa kad je uzina nekad napravim sendvic sa sardinom i kuvanim mesom...nekad kad bas nemam apetit za uzinu onda uzmem banane,kikiriki.
Da izvvinite nisam rekao,uz svaki rucak i veceru naravno jedem povrce,salatu...krastavni,karfiol,kiseli kupus,cvekla sve zavisi kako kad.
Aha,a da li ce mi stetiti ako uzmem kre alkalin? mislim jel ima isto dejstvo kao monohidrat ili ne?
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Januar 13, 2014, 12:12:18 pre podne »

Onda bi mogao ubaciti umesto uzine jos jedan obrok, sa mesom i pirincem/krompirom/integralnom testeninom, ili ribom. Ili neka to bude sendvic, integralna kifla, nesto od mesa, i salata.

Sta je sa povrcem, da li to jedes?

Mislim da je bolje da uzmes monohidrat za pocetak, on ce povuci i malo vode pa ces dobiti u obimu misica, a to ce ti biti i dodatna stimulacija.

Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Januar 12, 2014, 04:38:50 posle podne »

Visok sam 181,tezak 72 kile..tacnije pre mesec ipo dana kad sam krenuo da treniram imao sam 70,sad sa ovom ishranom dobio sam 2 kile :D
Poslao sam vam sliku kakvu gradju zelim da imam,kako da krenem da dodjem do toga sta prvo da uzmem i radi?
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #164 poslato: Januar 12, 2014, 04:12:40 posle podne »

Nema tu nista lose,ja jedem meso od 5-6 puta dnevno i jos bih mogao.
Ne znam koliko unosi proteina na dnevnm nivou,ali ako ide 2gr/kg tt ili vise,ne znam kako ce uneti sa 3 obroka...:)
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.174 sekundi sa 17 upita.