TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 06:10:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 189 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 702707 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1696 poslato: April 21, 2015, 10:37:28 posle podne »

Sećam se jednog starog recepta za pretreniranost i zasićenost rutinom "clean eating"...

Uzmite 3 dana odmora od svega...totalni odmor, relaksacija...naspavajte se dobro...jedite sve što poželite, sistem "trpaj hrane u sebe koliko ti volja"...hedonizam na svim poljima...

Probajte...garantujem rezultate!  :D

A posle 3 dana...back to hell  ;)
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #1695 poslato: April 21, 2015, 09:35:16 posle podne »

Kako to da sam posle 5 dana junka mnogo jaci , nego kad sam se hranio zdravo? Uvek sam bio u dobro suficitu, samo sto su tezine opasno porasle od kad jedem nezdravo...
Brdo kalorija...mora da se odrazi negde...u stomak i na snagu :D
Bas tako, ja to znam iz iskustva. Jedno vreme se davio u junku svaki dan a snaga ne da je rasla nego...

Btw Terror sa ovim avatarom si pravi terror. Bas me interesuje kakav ce biti avatar kada ime opet promenis u counter. :D
Iskopacemo nesto iz tih gresnih dana...:D
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1694 poslato: April 21, 2015, 05:05:30 posle podne »

Kako to da sam posle 5 dana junka mnogo jaci , nego kad sam se hranio zdravo? Uvek sam bio u dobro suficitu, samo sto su tezine opasno porasle od kad jedem nezdravo...
Bas tako, ja to znam iz iskustva. Jedno vreme se davio u junku svaki dan a snaga ne da je rasla nego...

Btw Terror sa ovim avatarom si pravi terror. Bas me interesuje kakav ce biti avatar kada ime opet promenis u counter. :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #1693 poslato: April 21, 2015, 03:57:20 posle podne »

Imao raspust, dve nedelje, vratio se kuci u Srbiju, pa sam prvu nedelju sve ok, ali nisam mogao vise, mamina hrana, beo hleb, pljeskavice, kasni obroci (nezdravi)... Trajalo nedelju dana... Danas se vratio na staro. Iskreno i prijalo mi je malo , opustio se skroz. Ali vidi se vec, ne moze da ostane forma sa tom ishranom... Lakse mi je kad sam u Rumuniji, kad imam svoje pare, kupujem sta hocu i sam spremam...
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1692 poslato: April 21, 2015, 12:28:09 posle podne »

Sta mislis koliko ce taj "junk boost" trajati?  ;)
Da, neki od sastojaka "junka" su i "mind boosteri"...toliko prostih secera udari "na mozak", jedes ono sto si sebi uskracivao, industrijski obradjena hrana se i lakse vari, brze iskoriscava, ali tu su i mnogi losi aspekti o kojima stalno pricamo...mmmmm...eto dopamina u izobilju i drugih neurotransmitera uzivanja...tvoj um i tvoje telo su "prividno i prvremeno" zadovoljni...ali sa vremenom videces i sam da to nije bas tako...

A sta ce biti kada "tapaciras" te svoje reljefne trbusnjake? Promenices ti pesmu...veruj mi...  ;)

Inace, ako nije tajna sta si to toliko junkovao?

Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #1691 poslato: April 21, 2015, 10:01:18 pre podne »

Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1690 poslato: April 21, 2015, 06:30:37 pre podne »

Odustao od ''zdrave hrane'' ili...??
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #1689 poslato: April 20, 2015, 11:55:24 posle podne »

Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1688 poslato: April 20, 2015, 10:08:22 posle podne »

Kad je dan sa 0 uh, jel treba u pwm dex?

Kao što je i Katler rekao...to je tzv. nula hidrata, sem u proteinskom šejku posle treninga  ;)

Svakako ne više od 30 gr...samo da podsetimo da i 15 gr dex "radi" posao...

Mada, ima mišljenja, da je i sam whey "dovoljan"( uslovno govoreći) za željenu insulinsku stimulaciju, pogotovu kod izolata i hidrolizata( Uticaj amino kiselina na sekreciju insulina - lizin, arginin, BCAA - pogotivu leucin)
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1687 poslato: April 20, 2015, 09:16:11 posle podne »

Kad je dan sa 0 uh, jel treba u pwm dex?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1686 poslato: April 16, 2015, 09:07:14 posle podne »

Hvala puno.. sutra cu zakazati kod doktora i sve analize pa kad odradim  javicu kakvi su rezultati i sta mi je receno

Naravno za sve informacije, predloge i sugestije, tu samo...samo bih te zamolio da kada pristignu rezultati iste objaviš u novoj temi koju ćeš "otvoriti" u delu foruma - Saveti lekara, odeljak - ostala pitanja iz oblasti medicine... http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=831.0
« Poslednja izmena: April 16, 2015, 09:09:13 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Jovan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1685 poslato: April 16, 2015, 09:03:03 posle podne »

Hvala puno.. sutra cu zakazati kod doktora i sve analize pa kad odradim  javicu kakvi su rezultati i sta mi je receno
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1684 poslato: April 16, 2015, 08:58:02 posle podne »

24god, 3god treniram rezim ishrane pa sad ce biti vec oko 5meseci, treninzi
Pon grudi, tric
Uto noge list
Sreda off
Cet ledja bic
Pet ramema trap

Za sve velike grupe radim 12 serija od 6-10 ponavljanja za manje particije 6-8 serija isto ponavljanja
Kardio ne radim i pored teretane ne treniram nista
Spavam od 8 do 10h e sad od lekova i bolesti nista uzimao sam vitamine dayli formulu od diagnoza nisam radio nista
Izgubio sam 2kg za mesec dana odnosno 5 kila od decembra aperit imam uvek stolica ok 1 dnevno nista od ovoga sto si nabrojao me ne muci
Keva ima problem sa tiroidnom zlezdom i ona je haos mrsava i ne moze da se ugoji zato i razmisljam da odem na analizu

Neke od endokrinoloških bolesti zahtevaju i detaljnu porodičnu anamnezu, tj. spadaju u kategoriju bolesti sa geneteskom predispozicijom( nasledni oblici)...npr. Gravesova bolest važi za jedan od najčešćih uzroka oboljenja štitne žlezde. To je autoimuni poremećaj( telo proizvodi antitela na sopstvena tkiva- antitireoglobulinska antitela i antiperoksidana antitela ) koji izaziva oslobaĂ°anje visokog nivoa tiroidnih hormona. Jedno od obeležja bolesti je oticanje vrata i očiju (buljavost - egzoftalmus), koje je vidljivo i neprijatno...mada se 5 puta češće javlja kod osoba ženskog pola...

Sve u svemu, predlažem da se obratiš izabranom lekaru...pored "osnovih lab. pretraga", treba bi odraditi i dodatne lab. pretrage u smislu odreĂ°ivanja nivoa tiroidnih hormona( T4 i T3) i TSH (tireostimulišući hormon) u krvi.

« Poslednja izmena: April 16, 2015, 09:00:55 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Jovan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1683 poslato: April 16, 2015, 08:44:24 posle podne »

24god, 3god treniram rezim ishrane pa sad ce biti vec oko 5meseci, treninzi
Pon grudi, tric
Uto noge list
Sreda off
Cet ledja bic
Pet ramema trap

Za sve velike grupe radim 12 serija od 6-10 ponavljanja za manje particije 6-8 serija isto ponavljanja
Kardio ne radim i pored teretane ne treniram nista
Spavam od 8 do 10h e sad od lekova i bolesti nista uzimao sam vitamine dayli formulu od diagnoza nisam radio nista
Izgubio sam 2kg za mesec dana odnosno 5 kila od decembra aperit imam uvek stolica ok 1 dnevno nista od ovoga sto si nabrojao me ne muci
Keva ima problem sa tiroidnom zlezdom i ona je haos mrsava i ne moze da se ugoji zato i razmisljam da odem na analizu
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1682 poslato: April 16, 2015, 08:33:01 posle podne »

Pozdrav imam jedno pitanje i posto ne znam gde da ga postavim pitacu ovde. Imam problem sa dobijanjem kila i hocu da uradim hormonsku analizu i interesuje me analiza kojih hormona se radi kad je ovaj problem u pitanju? da li testosteron i kortizol ili jos neki? Da ne duzim sa treningom i ishranom trening mi je 4x nedeljno ishrana 170g prot 670g uh 80g masti i konstantno mrsavim inace imam 176cm i 70kg ili tapak u mestu ili gubim na kilazi i postajem sad vec ocajan i sa kilazom imam problem vec duze vreme.

Pozdrav i od mene...manje panike, više razuma i logike...

Koliko imaš godina?

Za bilo kakvu analizu, tj. dijagnostičku proceduru su potrebne indikacije za istu...

Koliko dugo treniraš?

Koliko dugo si na ovom modifikovanom režimu ishrane?

Kako ti izgledaju treninzi? Dužina? Obim? Raspored mišićnih partija po treninzima? Kardio? Da li se "pored teretane", baviš i nekim sportom?

Da li dovoljno spavaš?

Neki konkretan( dijagnostifikovan) zdravstveni problem? Dijabetes, astma? Piješ li neke lekove? Uzimaš li neki vitaminsko-minerani suplement? Jesi li skoro odradio neki lab. nalaz krvi i urina?

Kažeš da konstantno mršaviš? Koliko si kg izgubio za mesec dana?

Neka konkretna tegoba koju osećaš? Kakav ti je apetit? Uredne stolice? Učestale? Zatvor, proliv? Da li imaš "napade" nervoze, nesanice, drhtanja? Preterano znojenje, nepodnošenje vrućine, ubrzan rad srca, "lupanje srca" u miru? "Preskoci" u radu srca? Meriš li krvni pritisak?

Učestalo mokrenje? Stalna žeĂ°? Neutoljiva glad, a gubiš na težini?

Neke nasledne bolesti u porodici?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 189 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 13 upita.