TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 04:24:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 397 398 [399] 400 401 ... 497 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 685640 puta)
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #1481 poslato: April 03, 2016, 06:32:06 posle podne »

500g pecenog krompira, 200g belog, z.salata

Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #1480 poslato: April 02, 2016, 08:00:38 posle podne »

Srdjanovo ovo, 500g junetine, 140g pirinca, 250g ljutog sosa, mladi luk, lovorov list, sargarepa, so, biber, origano, slatka i ljuta paprika.
Pocepano pre i posle treninga, odlicno, sutra malo eksperimentisem sa piletinom i tako, svidja mi se ovaj sos a ima i nesto sitno kalorija u 100 ml fazon 6 uh i nista vise ostalo 0
« Poslednja izmena: April 02, 2016, 08:02:43 posle podne od strane leevu » Sačuvana
krealkalyn
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 16

« Odgovor #1479 poslato: April 02, 2016, 07:05:16 posle podne »

Posle treninga : sejk banana, crveno voce mix, mleko 0.5 i whey merica  :)

« Poslednja izmena: April 02, 2016, 07:10:40 posle podne od strane krealkalyn » Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1478 poslato: April 02, 2016, 06:56:59 posle podne »

Stigli zero carb sastojci za ozbiljne recepte :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1477 poslato: April 02, 2016, 04:40:10 posle podne »

60g integralnog raženog, kafena kašika tucane ljute, supena kašika maslinovog ulja, malo soli, 30g suncokreta, oko 4 cm senfa i voda; 200g belog i neka fensi salata iz prodavnice.
:)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1476 poslato: April 02, 2016, 04:01:42 posle podne »

Fino zvuci, probacu ovih dana to da napravim samo meska da bude 600+ :D
Pa, 600g ako ćeš iz više puta jesti (ili ne...  :D  pošto je i meni nekad' 350g malo...   ;D ).



Pa bice dovoljno za tri obroka tako :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1475 poslato: April 01, 2016, 10:48:49 pre podne »

Fino zvuci, probacu ovih dana to da napravim samo meska da bude 600+ :D
Pa, 600g ako ćeš iz više puta jesti (ili ne...  :D  pošto je i meni nekad' 350g malo...   ;D ).

Kako spremas to srdjane, dinstas ili? I koji ljuti sok od paradajza uzimas?
Sipam malo vode u šerpu, kada provri ubacim isečeni luk, (zelen ako imam) i lovor; nakon dvadesetak minuta meso.
Dvadesetak minuta pre nego što ce biti gotovo (tj. pre nego što se luk skroz rastopi), ubacim šargarepu, šampinjone i sok od paradajza; stavim na najjače i kuvam dok poprilično ne ispari voda; i dodam origano ako se setim... :D
Kada bude gotovo, sipam u posudu neku u kojoj je pirinač (obaren); taman da malo ohladi meso.
Operem šerpu i mogu da jedem...
:D

LJuti sok iz tetrapaka od 0,5l; ne znam koji je proizvodjač, ali nisam video da još neko pravi (oni prave i onaj sa bosiljkom).
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #1474 poslato: April 01, 2016, 09:30:37 pre podne »

Kako spremas to srdjane, dinstas ili? I koji ljuti sok od paradajza uzimas?
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1473 poslato: April 01, 2016, 09:18:26 pre podne »

Fino zvuci, probacu ovih dana to da napravim samo meska da bude 600+ :D
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1472 poslato: April 01, 2016, 12:02:00 pre podne »

OK
Hvala
:)

Junetinu uglavnom barim (sa supom nedeljom), a inače (kada ne treniram) isečem na kockice (350+ g), luk, lovor, šargarepu, pirinač (50-60g) i 200g šampinjona; i na kraju sipam 250ml ljutog soka od paradajza i miran sam do uveče...
:D
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1471 poslato: Mart 31, 2016, 11:50:23 posle podne »

Ovoga puta ne. Ova junetina i ubaci peceni krompir, plus nesto kiselo - ljuto. Dobitna kombinacija
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1470 poslato: Mart 31, 2016, 11:40:52 posle podne »

Pa, kontao sam da je sa roštilja...
:)
Da li si je u marinadi nekoj držao?!?
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1469 poslato: Mart 31, 2016, 11:28:30 posle podne »

Pola kg, otislo u dva obroka. Ovo je sa rostilja, nije prepecena nego taman koliko treba da bude socna :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1468 poslato: Mart 31, 2016, 11:18:04 posle podne »

Junetina, zelena salata i rotkvice :)
Koliko tu ima junetine, i kako si je spremao?!?
:)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #1467 poslato: Mart 31, 2016, 09:44:23 posle podne »

JA ne volim sirce  :o
Sačuvana
Stranice: 1 ... 397 398 [399] 400 401 ... 497 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.263 sekundi sa 17 upita.