TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 355886 Teme od strane 24532 Članovi Poslednji član: bojana11

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 20, 2019, 03:39:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 334 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 219528 puta)
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #465 poslato: Jul 20, 2015, 10:25:21 posle podne »

Konobar, kreci! :)

http://s3.postimg.org/k59i1z4df/20150720_222954_1.jpg
Jel pala svadja za krajku haha?
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #464 poslato: Jul 20, 2015, 10:22:11 posle podne »

Ja malopre pokidao pirinač i belo meso.
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 641


« Odgovor #463 poslato: Jul 20, 2015, 09:54:11 posle podne »

Konobar, kreci! :)

http://s3.postimg.org/k59i1z4df/20150720_222954_1.jpg
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #462 poslato: Jul 20, 2015, 09:34:30 posle podne »

250g elle, 30g kikirikija, vrlo malo step soka preliveno vodom pa u zamrzivac mmmmhmm
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #461 poslato: Jul 20, 2015, 12:14:15 posle podne »

200 grama mlevenog junećeg buta, multivitamin.
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #460 poslato: Jul 20, 2015, 11:55:40 pre podne »

200g pirinca i 250g belog keke
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #459 poslato: Jul 20, 2015, 01:21:13 pre podne »

Hvala :-) prvi put sam pravio sam nesto takvo i ukus je extra. Ono što se ne vidi puno na slici je da ima dosta iseckane piletine.
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1967


NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #458 poslato: Jul 20, 2015, 12:32:18 pre podne »

Auuu Belgrade style, ne da izgleda ovo nego....  :o
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11485


« Odgovor #457 poslato: Jul 20, 2015, 12:24:27 pre podne »

Crveno meso + krompir :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #456 poslato: Jul 20, 2015, 12:19:14 pre podne »

10 kugli sladoleda,parče švarcvald torte,2 parčeta pice,3 krem bananice i litar koka kole zero.
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #455 poslato: Jul 19, 2015, 11:17:10 posle podne »

4 kuvana jaja, paradajz, malo ljute paprike i sir. Stavio u frizider na 5-10 minuta i udri.
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 641


« Odgovor #454 poslato: Jul 19, 2015, 10:38:39 posle podne »

red pite sa mesom, 1L milk.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #453 poslato: Jul 19, 2015, 08:15:09 posle podne »

Extra, probacu..

Moj poslednji obrok ujedno i obrok pred spavanje: 3jaja, krastavac, paradajz, kikiriki.

Danas okruglo 5L vode.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #452 poslato: Jul 19, 2015, 06:27:34 posle podne »

Extra je ukusa. Ja sam napravio ovako:
Iseckao šargarepu i luk i izdinstao, u to dodao iseckanu piletinu i malo izdinstao I nju sa vodom. Kada je dobila boju dodao sam času vode i pirinač i kuvao to dok pirinač nije bio gotov. Kada sam ubacio pirinač dodao sam i začine. Mora da se pazi da ima vode stalno i da se meša jer može da zagori. Kada sam ga skinuo sa vatre, pirinač je bio vrlo malo tvrd, znači nije bio skroz raskuvan i nije sva voda otisla. Znaci, bitno je da ostane vode i da se tako vodeno stavi u rernu. Stavio sam u ovu činiju i ubacio u rernu na 10min na 200 stepeni da se malo zapeče. Ukus je stvarno izvanredan.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #451 poslato: Jul 19, 2015, 06:04:07 posle podne »

Pirinač i belo skuvani i zapečeni u rerni


Ufff, kakvog je ukusa? ja jednom kad sam probao pirinac sa batakom u rerni zagoreo mi pirinac haha..
Sačuvana
Stranice: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 334 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.136 sekundi sa 18 upita.