TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 356551 Teme od strane 24544 Članovi Poslednji član: Luka_01

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 12, 2019, 06:02:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 271 272 [273] 274 275 ... 340 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 220660 puta)
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #1006 poslato: Decembar 03, 2015, 09:04:27 posle podne »

Brzinski slatkis, stevijin sladoled i kivi, voce sa niskim glikemijskim indeksom :)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #1005 poslato: Decembar 03, 2015, 05:05:37 posle podne »

Pravila Nenadov proteinski kolač. Extra  :) Mislila  sam sledeći put da stavim kakao umesto cimeta. Nisam stavila med, iovako je super ukusan.

Drago mi je :) Postoje varijacije kada je taj kolac u pitanju, ovsene mlevene ili ekspandirani pirinac kada se smeju hidrati, onda ella sir, kokos itd, itd :)
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #1004 poslato: Decembar 03, 2015, 09:50:30 pre podne »

100g pirinca i 100g belog u skoli.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1003 poslato: Decembar 03, 2015, 07:36:08 pre podne »

Ja sam nekad pravio za cheat nešto slično, belanca, 2 žumanceta, samlevene ovsene i whey. Razlijem kao palačinku na teflonu, i kada je ispečem, prelijem preko toga onim Swiss pudingom sa stevijom. FULL. 8)
Sačuvana
DZV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 92

« Odgovor #1002 poslato: Decembar 03, 2015, 07:33:39 pre podne »

Pravila Nenadov proteinski kolač. Extra  :) Mislila  sam sledeći put da stavim kakao umesto cimeta. Nisam stavila med, iovako je super ukusan.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #1001 poslato: Decembar 02, 2015, 10:03:04 posle podne »

Znaci moze i bez toga. Dobro je posto sam zaboravila da kupim, mislila sam da ubacim med umesto.

Nemoj, nemoj med. Ako imas steviju imas, ako ne nista :)
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #1000 poslato: Decembar 02, 2015, 05:49:58 posle podne »

Veceras na meniju 450g ella i 50g lesnika
Sačuvana
Nenad Glisovic
DZV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 92

« Odgovor #999 poslato: Decembar 02, 2015, 04:52:27 posle podne »

Znaci moze i bez toga. Dobro je posto sam zaboravila da kupim, mislila sam da ubacim med umesto.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #998 poslato: Decembar 02, 2015, 03:19:03 posle podne »

Pa ovde nisam stavio, zaboravio, ali stavim oko 3-4 grama max :)
Sačuvana
DZV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 92

« Odgovor #997 poslato: Decembar 02, 2015, 02:17:06 posle podne »

Proteinski cokoladni kolac :) Vrlo prosto, dve merice proteina od cokolade smutite sa 6 belanaca i 2 zumanceta, kasnije dodate 10 gr cimeta i pecete na 200 stepeni nekih 7-8 min :)

Koliko stevije stavis? Bas izgleda dobro, praviću danas.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #996 poslato: Decembar 02, 2015, 01:55:18 posle podne »

Proteinski cokoladni kolac :) Vrlo prosto, dve merice proteina od cokolade smutite sa 6 belanaca i 2 zumanceta, kasnije dodate 10 gr cimeta i pecete na 200 stepeni nekih 7-8 min :)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #995 poslato: Decembar 02, 2015, 11:53:58 pre podne »

180g belog, kiseli kupus, krastavac, persun.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #994 poslato: Decembar 02, 2015, 11:15:20 pre podne »

Filete oslica, sos od pecuraka i masline


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #993 poslato: Decembar 01, 2015, 09:23:44 posle podne »

Konkretno ovaj. Luk se prodinsta i doda se kasnije krompir, plus zacin po odabiru. Malo se izgnjeci i bude super :)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #992 poslato: Decembar 01, 2015, 09:07:41 posle podne »

Kako spremas restovan krompir?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 271 272 [273] 274 275 ... 340 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.38 sekundi sa 21 upita.