TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 356759 Teme od strane 24546 Članovi Poslednji član: sallevidic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 18, 2019, 07:30:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 269 270 [271] 272 273 ... 341 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 221010 puta)
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #1060 poslato: Decembar 16, 2015, 11:51:34 pre podne »

120g palente+1l jogurta  :D :D :D
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1059 poslato: Decembar 16, 2015, 07:26:49 pre podne »

Doner Kebab, parce pice, 2 cispy sendvica KFC.
Lepoo...Btw, ja sam juče probao Scitec ukus choco-orange. Stvarno je dobar, miriše na jafa keks, jako prija promena. :)
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #1058 poslato: Decembar 15, 2015, 09:36:58 posle podne »

Doner Kebab, parce pice, 2 cispy sendvica KFC.
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #1057 poslato: Decembar 15, 2015, 08:27:21 posle podne »

Proteinski slatkis :)

Sastav : 100 gr ella sira, 2 merice proteina od cokolade, 10 gr kakao praha, 100 gr mlevenih ovsenih pahuljica, 50 gr mlevenog lesnika

Sve sastojke pomesati, dodati vode ukoliko je smesa previse gusta. Uzivajte !!!
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #1056 poslato: Decembar 15, 2015, 05:43:55 posle podne »

250g curetine i šaka lešnika
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11584


« Odgovor #1055 poslato: Decembar 15, 2015, 04:00:00 posle podne »

Crveno meso 300g i pirinac :)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #1054 poslato: Decembar 15, 2015, 12:31:07 posle podne »

Piletina przena na malsacu + so + biber, ekstra je i pirinac naravno
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1053 poslato: Decembar 15, 2015, 12:06:48 posle podne »

Rucak posle treninga nogu....uh obavezan danas 😂 testenina punjena kravom :) preliveno sve paradajiz corbom i kuvano, sir od gore i listovi Basilika....



Gesendet von iPhone mit Tapatalk
« Poslednja izmena: Decembar 15, 2015, 12:11:03 posle podne od strane radovicmiladin86 » Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1052 poslato: Decembar 12, 2015, 03:08:24 posle podne »

Pwm

Junetina, tomatino, luk i zacini + 250g krompira
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #1051 poslato: Decembar 12, 2015, 03:05:46 posle podne »

150g kuvano pileće belo
700g karfiola

što je najgore... gladan sam  ::)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #1050 poslato: Decembar 12, 2015, 12:23:16 posle podne »

Razani hleb, ella sir i belo meso :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8627


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1049 poslato: Decembar 11, 2015, 11:12:08 posle podne »

Boki moraću da "malo intervenišem" vezano za toljeni sir...iskreno nisam za isti...dobija se mešanjem raznih vrsta sira različite zrelosti sa emulgujućim agensom (razni fosfati, polifosfati i citrati) do dobijanja homogene mase. Osnovna uloga emulgatora je da se omogući rastvaranje i hidratacija mlečnih proteina, emulguju masti i stabilizuje emulzija, dakle, da se dobije jednolična struktura topljenog sira.

Skrećem pažnju da su sirovina za proizvodnju topljenog sira oštećeni i deformisani sirevi i oni sa mestimičnim plesnima (dakle, tu su i svi oni koji su povučeni iz prodavnica zbog isteka roka trajanja). Pored toga, kao sirovina se koriste i drugi proizvodi: šunka, salama, paprika, biber itd. Zaobilazite topljene sireve u širokom luku, jer to definitivno nije ok hrana!

P.S. stepen denaturacije kazeina značajan...

Inace doruckujem masti+p ali posto treniram uvek popodne stavim hidrate ispred i iza treninga ali samo tada,ali sutra moram ujutru na trening a stvarno ne mogu da jedem hidrate ujutru,tako da kazete jel ok imati u prvom p+m pa na trening ? Zbog kortizola i ostalog ...

Probaj, ja lično bez hidrata ne mogu u prvom jutarnjem obroku, a i moja preporuka bi se odnosila na iste...a to da li ne možeš, "smetaju ti"...to je ipak subjektivno...

Ima i drugih mišljenja...  ;)
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #1048 poslato: Decembar 11, 2015, 11:08:26 posle podne »

Ma znam ja da taj sir ne valja nego jeo sam ga pre 10 godina poslednji put pa čisto da se setim ukusa ;D Kad jedem sir onda preferiram domaći sir koji plaćam 250din/kg, ne sole mi i nije mnogo mastan. Što se tiče ostalih sireva, na duže staze nikad sem Elle i tog domaćeg..  :) Inače hvala Slaviša na detaljnom odgovoru, valja znati  8)
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 11:10:54 posle podne od strane boky95 » Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #1047 poslato: Decembar 11, 2015, 10:46:22 posle podne »

Boki moraću da "malo intervenišem" vezano za toljeni sir...iskreno nisam za isti...dobija se mešanjem raznih vrsta sira različite zrelosti sa emulgujućim agensom (razni fosfati, polifosfati i citrati) do dobijanja homogene mase. Osnovna uloga emulgatora je da se omogući rastvaranje i hidratacija mlečnih proteina, emulguju masti i stabilizuje emulzija, dakle, da se dobije jednolična struktura topljenog sira.

Skrećem pažnju da su sirovina za proizvodnju topljenog sira oštećeni i deformisani sirevi i oni sa mestimičnim plesnima (dakle, tu su i svi oni koji su povučeni iz prodavnica zbog isteka roka trajanja). Pored toga, kao sirovina se koriste i drugi proizvodi: šunka, salama, paprika, biber itd. Zaobilazite topljene sireve u širokom luku, jer to definitivno nije ok hrana!

P.S. stepen denaturacije kazeina značajan...

Inace doruckujem masti+p ali posto treniram uvek popodne stavim hidrate ispred i iza treninga ali samo tada,ali sutra moram ujutru na trening a stvarno ne mogu da jedem hidrate ujutru,tako da kazete jel ok imati u prvom p+m pa na trening ? Zbog kortizola i ostalog ...
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8627


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1046 poslato: Decembar 11, 2015, 10:34:05 posle podne »

Boki moraću da "malo intervenišem" vezano za toljeni sir...iskreno nisam za isti...dobija se mešanjem raznih vrsta sira različite zrelosti sa emulgujućim agensom (razni fosfati, polifosfati i citrati) do dobijanja homogene mase. Osnovna uloga emulgatora je da se omogući rastvaranje i hidratacija mlečnih proteina, emulguju masti i stabilizuje emulzija, dakle, da se dobije jednolična struktura topljenog sira.

Skrećem pažnju da su sirovina za proizvodnju topljenog sira oštećeni i deformisani sirevi i oni sa mestimičnim plesnima (dakle, tu su i svi oni koji su povučeni iz prodavnica zbog isteka roka trajanja). Pored toga, kao sirovina se koriste i drugi proizvodi: šunka, salama, paprika, biber itd. Zaobilazite topljene sireve u širokom luku, jer to definitivno nije ok hrana!

P.S. stepen denaturacije kazeina značajan...
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 10:39:54 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Stranice: 1 ... 269 270 [271] 272 273 ... 341 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 1.369 sekundi sa 19 upita.