TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 06:23:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 497 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 685247 puta)
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1301 poslato: Januar 29, 2016, 06:09:56 posle podne »

520g krmenadle (bez masti i kostiju), 450g Frikom miksa (grašak, šargarepa, kukuruz), 250g šampinjona i 2 parčeta Tonusa.
Da li je ovo tema "poslednji" pre spavanja, ili "poslednji" šta smo poslednje jeli?
:D

Sta smo poslednje jeli :D
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1300 poslato: Januar 29, 2016, 06:00:12 posle podne »

520g krmenadle (bez masti i kostiju), 450g Frikom miksa (grašak, šargarepa, kukuruz), 250g šampinjona i 2 parčeta Tonusa.
Da li je ovo tema "poslednji" pre spavanja, ili "poslednji" šta smo poslednje jeli?
:D
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #1299 poslato: Januar 29, 2016, 02:14:20 posle podne »

Piletina belo dinstano sa ljutom paprikom, so, dinstana sa jogurtom i jajetom i pirinac
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #1298 poslato: Januar 29, 2016, 01:23:27 posle podne »

Svinjske snicle, Paprika, senf i sos od belig luka
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1297 poslato: Januar 28, 2016, 09:38:36 posle podne »

Strpa se sve u blender, a kasnije taj prah poveze jaje :) bude preukusno, savetovao bi svakome da proba :)
Samo blender neki OK da nabavim...
I koliko grama dnevno takvog hleba pojedeš?
(Verovatno spada pod masti a ne UH...)
:D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #1296 poslato: Januar 28, 2016, 09:33:23 posle podne »

jedem svaki dan. Ili konzervu sardine (tunu izbegavam) ili češće skušu. Na žalost smrznutu. Srbija nema mnogo izbora po tom pitanju. Od naših riba jedino pastrmku respektujem, ali i ona je nedostupna sveža.
Jbt ja oderem svaki dan jednu (200gr) a nekad i dve tunjevine...cesto dernem i sardinu :)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1295 poslato: Januar 28, 2016, 09:32:46 posle podne »

Strpa se sve u blender, a kasnije taj prah poveze jaje :) bude preukusno, savetovao bi svakome da proba :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1294 poslato: Januar 28, 2016, 08:30:18 posle podne »

E, kako melješ semenke i pretvaraš ih u hleb?
:)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1293 poslato: Januar 28, 2016, 08:14:46 posle podne »

Curece belo meso i hleb od susama, lana, suncokreta i golice. :)

Sve to se samelje pa se pomesa sa jajima, sodom bikarbonom, zacinima i kiselom vodom :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #1292 poslato: Januar 28, 2016, 06:59:58 posle podne »

Pisali smo više puta o sardinama i tunjevini i o njihovom kvalitetu :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #1291 poslato: Januar 28, 2016, 06:47:22 posle podne »

Slabo ko jede sardine i tune? Imaju dosta proteina...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1290 poslato: Januar 28, 2016, 03:17:56 posle podne »

150g belog, 100g pirinca, senf.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #1289 poslato: Januar 28, 2016, 01:39:49 posle podne »

200g spageta, sok od domaceg paradajza, 200g iseckanog belog mesa, origano i persun.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1288 poslato: Januar 28, 2016, 12:40:59 pre podne »

Juneci but samleo, pa onda ovsene samleo, dodao jaje, so, ostale zacine, izmesao smesu i ispekao :)
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 687

« Odgovor #1287 poslato: Januar 28, 2016, 12:34:33 pre podne »

Nenade kako si napravio ove pljeskavice? Ovsene pre toga u blender?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 497 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 18 upita.