| 
			| 
					
						| radovicmiladin86 | 
								|  | « Odgovor #1316 poslato: Februar 05, 2016, 08:44:07 posle podne » |  | 
 
 Slanina jaja i pola hleba zadnja dva parceta sa eurokremom
 Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
 
 
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| leevu | 
								|  | « Odgovor #1315 poslato: Februar 05, 2016, 02:10:48 posle podne » |  | 
 
 4 jaja i 100g pirinca sa mlekom |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Funtunjerović Ivan | 
								|  | « Odgovor #1314 poslato: Februar 05, 2016, 01:28:09 posle podne » |  | 
 
 5 jaja, dve kapsule omega 3. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 -Some people are so poor, all they have is money.-If you don't live for something, you'll die for nothing.
 -Life is hard, but so beautiful.
 -Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
 -Believe in yourself.
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #1313 poslato: Februar 05, 2016, 01:25:17 posle podne » |  | 
 
 Diet projice   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #1312 poslato: Februar 05, 2016, 12:27:45 posle podne » |  | 
 
 200 gr pileceg belog mesa i parce lanenog hleba   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #1311 poslato: Februar 05, 2016, 10:56:27 pre podne » |  | 
 
 Takodje...  A i sledeći će mi biti isto...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #1310 poslato: Februar 05, 2016, 10:22:55 pre podne » |  | 
 
 Pileće belo sa pirinčem   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #1309 poslato: Februar 05, 2016, 07:22:45 pre podne » |  | 
 
 Ja dodam jednu dozu tečnog zaslaðivača i sir ni ne osetim. Ni meni ne bi odgovaralo da jedem ''sladoled'' od čokolade koji vuče na sir.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #1308 poslato: Februar 04, 2016, 06:35:49 posle podne » |  | 
 
 Uf, meni je nekako nezgodno kad ukus sira dominira, zato dodam vise ovog ostalog i bude ok. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #1307 poslato: Februar 04, 2016, 07:29:25 pre podne » |  | 
 
 Ja tako svako veče kao poslednji obrok. S tim da mi je na pola Elle dovoljna merica whey-a, i ja ubacim šaku badema. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #1306 poslato: Februar 03, 2016, 03:38:42 posle podne » |  | 
 
 Sladoled u 3 koraka...  -sipati u casu-posudu pola ella sira -dodati 2 merice proteina od cokolade -sipati 50 ml vode i zalediti Brzo, lako, zdravo   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #1305 poslato: Februar 03, 2016, 11:12:43 pre podne » |  | 
 
 100g ovsenih, merica veja, 1g vit C. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| radovicmiladin86 | 
								|  | « Odgovor #1304 poslato: Januar 31, 2016, 05:13:59 posle podne » |  | 
 
 Gulas sa svinjskim mesom i pirinac, kiseli kupus |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #1303 poslato: Januar 29, 2016, 07:20:29 posle podne » |  | 
 
 Strpa se sve u blender, a kasnije taj prah poveze jaje Samo blender neki OK da nabavim... bude preukusno, savetovao bi svakome da proba  
 I koliko grama dnevno takvog hleba pojedeš?
 (Verovatno spada pod masti a ne UH...)
 
  
 Zavisi mi od ukupnog unosa masti tog dana, ali ne preterujem jer je tezak, brzo zasiti. A kad mi trebaju zanimljivi hidrati onda napravim ovseni hleb   I blender spasava, isto koliko i dobar tiganj. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #1302 poslato: Januar 29, 2016, 06:29:38 posle podne » |  | 
 
 Onda nisam promašio...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |