TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394580 Teme od strane 25004 Članovi Poslednji član: Sandra1986

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 29, 2024, 07:06:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 498 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 576627 puta)
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #1352 poslato: Februar 21, 2016, 10:01:04 posle podne »

Pogledas tip brasna  od T 950 na gore...
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1351 poslato: Februar 21, 2016, 10:00:50 posle podne »

To mi bas ne znaci puno jer nisam u Srbiji a odje tonusa nema :D
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1350 poslato: Februar 21, 2016, 09:58:04 posle podne »

Tonus znam da je sigurno...
Lupiću, ali mislim da je Moravski od nekog proizvodjača isto...
Uglavnom ako je brašno T-1000 ili više (mislim da je tako...).
:D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1349 poslato: Februar 21, 2016, 09:53:21 posle podne »

a kako ja da to znam koji je kad kupujem ceo hleb?

Kontam da su pitanja zestoko glupa ali prosto ne znam pa pitam...
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1348 poslato: Februar 21, 2016, 09:03:52 posle podne »

Integralni hleb je sta tacno? Svaki koji nije beo ili?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #1347 poslato: Februar 21, 2016, 08:53:28 posle podne »

Pravio sam mafine od 100g mlevenih ovsenih, 3 cela jaja i 1 zumanceta, merice i po wheya od cokolade, pola male kasike meda, malo mleka i 3-4 iseckane jagode. Nisam stigao da uslikam jer sam ih pojeo odmah, bio sam gladan :)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #1346 poslato: Februar 21, 2016, 06:39:43 posle podne »

100g integralno pirinca, 200g belog mesa, ceo luk i zelena salata
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1345 poslato: Februar 21, 2016, 05:56:51 posle podne »

pola kile mlevenog mesa, 200gr pirinca, 300gr povrca
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16621


« Odgovor #1344 poslato: Februar 20, 2016, 08:17:45 posle podne »

Pileca krilca sa kompirom :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1343 poslato: Februar 20, 2016, 07:53:35 posle podne »

Sir, zelena paprika, orasi i maslinovo ulje
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #1342 poslato: Februar 15, 2016, 09:25:39 posle podne »

750ml mleka i 50g oraha  :)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #1341 poslato: Februar 15, 2016, 09:02:19 posle podne »

Belo meso pohovano sa jajima i mlevenim ovsenim pahuljicama, bez ulja naravno, pirinac i salata.
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #1340 poslato: Februar 14, 2016, 10:34:30 posle podne »

Kad smo kod toga, oba sveca se slave kod nas jer je sveti Valentino postao svetac pre raskola 1054. tako da su u pravoslavnom kalendaru jednako vazni oba
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #1339 poslato: Februar 14, 2016, 07:57:39 posle podne »

Slazem se ... poenta je uzivati u zivotu, raditi sta coveka cini srecnim...jer svaki od ovih momenata jednom prodje i nijedan se vise ne vraca...i svaki taj momenat treba uciniti nama i nasim voljenim lepim da smo srecni viljeni i zadovoljni...

Hvala i takodje svima srecan Sv.Trifun, a katolicima srecan dan zaljubljenih :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1338 poslato: Februar 14, 2016, 06:06:15 posle podne »

Eh, Miladine( gledam ovaj tvoj post by Ričarad Gir), to je i suština svega...svako od nas bira svoj put...za savršeno telo, potrebno je mnogo odricanja, naravno, ako smatraš da je sve vredno toga...

Reći ću samo jedno - živimo život sa smislom, amputirajmo sujetu...kako reče Frojd - "Normalan je čovek koji je sposoban da radi i da voli"...volimo sebe, da bi i drugi voleli nas  ;)

Hranimo prvo svoju dušu "kvalitetno", izgladnjujmo sujetu...suzdržimo se od gluposti i ograničenosti...i radimo na ostvarenju svojih snova...da li je to titula za najzgodnijeg baju na plaži ili Mr. O. , nebitno, bitno je da nas sve to ispunjava i čini srećnim...

Nećemo živeti večno...ali živimo život sa smislom, u sreći i ljubavi...  ;)

Čovek nikada neće biti samo broj, gram, kalorija...već mnogo više od toga...zapitajmo se šta nas pokreće? Šta nas čini srećnim? Šta nas motiviše?

I da, srećan sv. Trifun...tj. sveti Valentin...kako kome milo...vera u čijoj je osnovi ljubav je uvek ona prava..."ljubi bližnjeg svoga, kao samoga sebe"...

P.S.

Nisi bataci na meniju kod mene, ali se plašim da pogledam kokoški u oči  ;D ...7 belanaca, 3 cela jaja, 6 pirinčanih galeta, salata od "narendane" cvekle, kupusa, šargarepe, sa jabukovim sirćem...  ;)

« Poslednja izmena: Februar 14, 2016, 06:08:22 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Stranice: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 498 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.063 sekundi sa 18 upita.