TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 04:37:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u ramenu  (Pročitano 83730 puta)
Mića09
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Februar 08, 2009, 11:17:30 posle podne »

Људи, изгледа да сам зезнуо периферни припој m. infraspinatus-а... мислим да знам и зашто, али је проблем што нисам упознат и са лечењен истог! Ако неко има препоруку за спортског лекара, нека јави на ПМ. Хвала.

П.С. Нисам пронашао тему са сличним проблемом, тако да сам писао овде, а уједно ме и мрзело да отварам нову тему због питања...  :)

Prelistaj ovo:
http://www.shoulder-pain-management.com/shoulderrotatorcuffexercises.html#rotatorcuffexercises
   Znam provereno da su to vezbe koje se koriste u lecenju tvog problema. Pitanje je samo sta se konkretno desilo, tj. da li je 'samo' tendinitis, ili je doslo do nekog drugog ostecenja.Nazalost, stvarno nema ljudskog sportskog lekara u Bg... Eventualno probaj kod prof. dr. Ugarkovica na FFK, mozda ti nesto pomogne...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Februar 08, 2009, 08:07:48 posle podne »

trebao bi možda povrmeno opet na prepakivanje zglobova... ;)
Sačuvana
Pavla Ultras
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Februar 08, 2009, 07:45:35 posle podne »

Ja sam imao slican problem ,bol u ramenu i pucketanje prilikom vezbanja  ali sam resio slucaj donekle recimo 80 posto kolko da mogu da treniram !!! Terapije u bolnici mi nisu pomogle nararvno ,ali isao sam kod kiroprakticara frajer me lepo prepakovao sto bi ja reko ,pio sam Anima flex i krema ben -gey svaki put pre i posle treninga . Sad treniram normalno ,ponekad zaboli ali ne jako kao ranije !!
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #40 poslato: Februar 07, 2009, 04:07:40 pre podne »

Evo bas sad citam temu.. Eh ta ramena.. Toliko komplikovan zglob, a bitan kod BB-a.
Ono sto ja znam za sacuvati ramena jeste dobro dobro zagrevanje, ne preterivati sa tezinama, nikako skakati sa tegovima ili slicno cimati ramena, izbegavati potisak sa sipkom iza glave i zgibove iza glave, ako streca rame na bencu onda uhvatiti nesto siri hvat oce da pomogne i tako :)

A za lecenje, kad osecas da si "povredio" rame, samo postedeti ga vezbanja jedno 7dana, piti glukosamin mozda neku kremu ako bas boli i krenuti posle sa laganim treningom tj tezinama, ako opet boli onda je povreda ozbiljnija.

@Dhea kontam da je kod tebe to prolazno, cak sta vise siguran sam :D
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #39 poslato: Februar 07, 2009, 03:40:46 pre podne »

Даниела, одбијам помисао да је повреда у питању... гладам на ситуацију као да је јача упала!  ;D   Траги-комично је што: знам докторе који би могли да ми помогну, али сумњам; иако се "вртим" у спортским круговима нико не зна доброг доктора и, на крају, све се то одиграва у главном граду драге нам државе...  ::)  Лепо ја причам да је Београд једно село... додуше повеће, али то не мења чињеницу да је и даље село!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Februar 06, 2009, 06:50:39 posle podne »

žao mi je zbog povrede... nažalost ne znam dobrog sportskog doktora... znam dobrog masera
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #37 poslato: Februar 06, 2009, 03:53:14 pre podne »

Људи, изгледа да сам зезнуо периферни припој m. infraspinatus-а... мислим да знам и зашто, али је проблем што нисам упознат и са лечењен истог! Ако неко има препоруку за спортског лекара, нека јави на ПМ. Хвала.

П.С. Нисам пронашао тему са сличним проблемом, тако да сам писао овде, а уједно ме и мрзело да отварам нову тему због питања...  :)
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: April 05, 2008, 12:00:18 posle podne »

nista danijela, hvala na podrshci
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: April 05, 2008, 07:55:34 pre podne »

svaka čast :) srećno ;)

PS nismo te proglasili bogaljem.. samo smo hteli da ukažemo na ozbiljnost situacije ;) sorry...
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: April 04, 2008, 02:47:33 posle podne »

Odluchio sam da odem kod lekara, kod koga sam vec bio i da pochnem sa terapijom (laser, magnet, struja itd...) a da za to vreme mazem i pijem preparate...nadam se oporavku
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #33 poslato: April 04, 2008, 02:07:19 posle podne »

a dajte bre koji vam je..????
Vec ste me proglasili bogaljom i bash vam hvala...

niko te nije proglasio bogaljom nego ti svi lepo kazu...a ja ti kazem iz licnog iskustva !!! igrao sam se slicno kao ti sa ramenom i doktor mi je rekao da sam dosao mesec dana kasnije ruka bi mi sluzila samo za cesljanje i brisanje guzice!!! sta da ti kazem dalje...
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #32 poslato: April 04, 2008, 11:18:43 pre podne »

Ne,nismo ali to ces postati ukoliko budes radio kao do sada.Niko od nas to ne bi voleo veruj mi i zato ti toliko i govorimo da ovo veoma ozbiljno shvatis.
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: April 04, 2008, 08:31:59 pre podne »

e ovako, ja sam bio sjebo rame u maju prosle godine kad sam radio propadanja sa 30kg idiot, sutradan sam osjetio blago zatezanje u predjelu rotatora i svakim danom je bol bila sve gora,dok nije doslo do tga da me boljelo cim pipnem to mjesto,posle toga sam trenirao 2mj misleci da ce mi proc ali nista,onda sam napravio pauzu cijeli avgust,nisam ni pomislio na teg,i onda u sept krenuo sa tegovima,ali duplo sam smanjio kilaze i izbjegavao vjezbe koje mi ne prijaju,mazao 3x dnevno kremama i proslo mi je
Sačuvana
two more...no matter what...!
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: April 04, 2008, 01:20:28 pre podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #29 poslato: April 03, 2008, 09:44:27 posle podne »

nekome jednosatvno treba da se ubogalji da bi ukapirao...

Upravo tako.Tuzno ali istinito.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 18 upita.