TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 06:23:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: izgled misica (oblikovanje)  (Pročitano 40699 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #134 poslato: Jun 26, 2015, 12:38:55 posle podne »

A tek bataci...brateeeeeeeeee...jelovnici od 20 eu dnevno  :D
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Jun 26, 2015, 11:56:44 pre podne »

Ali tamo ni slucajno nemoj reci da pijes mleko/jogurt, jedes kikiriki i slicno, ubice te !
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #132 poslato: Jun 26, 2015, 11:36:45 pre podne »

Mislim da bi trebao da se registrujes kod Pedje Petrovica na forumu, tamo su veci experti od nas pa ce ti pomoci oko svih ovih problema, obozavaju takva pitanja i imaju elana za brze odgovore :)
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Jun 25, 2015, 09:19:38 posle podne »

Jbg kada sam ukucao na googlu zglobni pregib izbacilo mi je sa bucicom.
Sačuvana
Пеђа
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Jun 25, 2015, 08:37:25 posle podne »

Tabi pa pa

Hahahaha, e tačno tako. ;D ;D ;D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #129 poslato: Jun 25, 2015, 07:52:52 posle podne »

Tabi pa pa
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Jun 25, 2015, 06:55:15 posle podne »

Ko god da je admin za ovaj deo je jos veci retard od ovog indijanca...
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Jun 25, 2015, 06:52:21 posle podne »

Za farmerov hod znam malo pre tebe saznao.
Da li mogu umesto bucice da radim sa sipkom zglobni pregib?
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Jun 25, 2015, 06:14:58 posle podne »

Ma znam. Najbolji ste. Sta god da na googlu kucam naidjem na ovaj sajt :-), a nisam znao da postoji i bas radnja pansport.
Jedino sada malopre nisam nasao odgovor koje su vezbe za jacanje stiska ruke tj sake?
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Jun 25, 2015, 04:25:26 posle podne »

Ja jos cekam hardcore, od svake grupe misica barem po dve tri vezbe.
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Jun 24, 2015, 09:11:24 posle podne »

Napisite mi program za ubijanje misica u 45min. Pa da zavrsimo stim, a ne da ja u 3h ubijem komarca u teretani ako razumete.
Moze da traje i pola sata trening, ali da se svi misici ubiju u telu. Nema veze sto sam tek od dva meseca poceo da idem u teretanu, zedan sam znoja! :-)
Napisite mi molim vas za sutra 30-45 min. HardKord trening.
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Jun 24, 2015, 09:00:30 posle podne »

Ne zna on.
Koliko bi normalno treblo da traje trenig?
Slusam price neko radi po danima plan treninga. Neko gleda one slike u teretani pa po njima. Neko mesecno samo jedan deo tela.
Neko nema odredjeni raspored. Neko svaki dan drugu grupu misica radi.
A ja mesano, cak nemam ni odredjeno ni ponavljanje, trudim da prvo na jednoj spravi odradim 1x1 max kg, odem do druge odradim normalno serije vratim se do te sprave i ostale serije odradim.
Kako vi radite?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #122 poslato: Jun 24, 2015, 08:09:15 posle podne »

Ono kada sam te pitao sto nisi zavrsio celi program, rekao si da se onda sve ponovi ispocetka. Ok. Ali to je samo za jedan dan.
Ok. Ne zameram, naprotiv. Radim sa tim tvojim programom i ostale vezbe.
Ali kako na netu ima milion vezbi sa tegovima e to me buni. Ne znam koje sve ds radim vezbe sa tegovima, zeleo bih vise uopste vezba sa tegovima da imam krupnije ruke?

Najkrace receno drzi se osnova, nema potrebe za rasplinjavanjem...ispostuj Dusanov predlozeni sistem treninga - DOSLOVNO, i manje nepotrebnog opterecivanja nekim stvarima, opsesivnosti i "bolne" nelogicnosti( najblaze receno)...

Treninzi ne bi trebalo da ti budu preobimni i precesti, jer ce to svakako dovesti do stangancije...ne zelis valjda da limitiras sopstveni napredak?

Pretreniranost je jako losa stvar...pad imuniteta, slab ucinak na treningu, stagnacija i "nazadovanje", ucestalo povredjivanje...

Inace po toj logici stvari imas dosta kvalitetnih suplemenata, kao i namirnica koje mogu doprineti napretku na polju "izgradnje misica"...hoces ih sve ubaciti na dnevni meni?

Na pocetku "karijere vezbaca" najmanje sto mozes da uradis je da poslusas dobronamerne savete kompetentnih ljudi...dakle, osnove su iste za sve...poslusaj, vredno treninraj( bez ekstrema), hrani se kvalitetno i zdravo - uspeh nece izostati...ali za to je potrebno vreme...meseci, godine...vise strpljenja i logike...u protivnom, svi tvoji napori su osudjeni NA PROPAST!

Da li mi ti mozes napisati plan treninga, jer na pocetku si teme rekao da duletov nije nesto ali moze da prodje, a i vidi se da se ovim poslom profesionalno.
Ja sam radio mesec dana samo ledja i ruke Tj ledja i biceps.
Tako da hocu sada triceps ramena trbusnjake i grudi. Tako da necu samo da dobijem masu nego da lepo izgledam, neki ljudi imaju misice ali nemaju za to fizionomiju, a neki ljudi kao ti i ja imaju sanse da izgledaju lepo, kada kazem lepo mislim na oblikovanje misica zato je i ime kve teme tako.
Znaci siroka ramena i razvijene trbusnjake, tricepse i bicepse jednako razvijene, onako da izgleda spojeno  a ne odma da je uocljiv biceps.
I veoma mi je vazno, da leptira imam razvijenog odnosno taj dek misica sto se naziva leptir i ledja i grudi.

To je oblikovanje misica a ne ni masa ni definicija.

Ček, ček...pa mi nemamo pojma...što se ne bi obratio svom prijatelju, kako reče, profesionalnom bodi-bilderu da ti napiše sve detaljno...mislim, kad pratiš njegove savete oko "svaštojed" ishrane, siguran sam da će ti dati "bolji" savet od bilo koga od nas "koji pojma nemamo"...dakle, obrati se stručnijima...  ;)
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Jun 24, 2015, 05:00:37 posle podne »

Ono kada sam te pitao sto nisi zavrsio celi program, rekao si da se onda sve ponovi ispocetka. Ok. Ali to je samo za jedan dan.
Ok. Ne zameram, naprotiv. Radim sa tim tvojim programom i ostale vezbe.
Ali kako na netu ima milion vezbi sa tegovima e to me buni. Ne znam koje sve ds radim vezbe sa tegovima, zeleo bih vise uopste vezba sa tegovima da imam krupnije ruke?

Najkrace receno drzi se osnova, nema potrebe za rasplinjavanjem...ispostuj Dusanov predlozeni sistem treninga - DOSLOVNO, i manje nepotrebnog opterecivanja nekim stvarima, opsesivnosti i "bolne" nelogicnosti( najblaze receno)...

Treninzi ne bi trebalo da ti budu preobimni i precesti, jer ce to svakako dovesti do stangancije...ne zelis valjda da limitiras sopstveni napredak?

Pretreniranost je jako losa stvar...pad imuniteta, slab ucinak na treningu, stagnacija i "nazadovanje", ucestalo povredjivanje...

Inace po toj logici stvari imas dosta kvalitetnih suplemenata, kao i namirnica koje mogu doprineti napretku na polju "izgradnje misica"...hoces ih sve ubaciti na dnevni meni?

Na pocetku "karijere vezbaca" najmanje sto mozes da uradis je da poslusas dobronamerne savete kompetentnih ljudi...dakle, osnove su iste za sve...poslusaj, vredno treninraj( bez ekstrema), hrani se kvalitetno i zdravo - uspeh nece izostati...ali za to je potrebno vreme...meseci, godine...vise strpljenja i logike...u protivnom, svi tvoji napori su osudjeni NA PROPAST!

Da li mi ti mozes napisati plan treninga, jer na pocetku si teme rekao da duletov nije nesto ali moze da prodje, a i vidi se da se ovim poslom profesionalno.
Ja sam radio mesec dana samo ledja i ruke Tj ledja i biceps.
Tako da hocu sada triceps ramena trbusnjake i grudi. Tako da necu samo da dobijem masu nego da lepo izgledam, neki ljudi imaju misice ali nemaju za to fizionomiju, a neki ljudi kao ti i ja imaju sanse da izgledaju lepo, kada kazem lepo mislim na oblikovanje misica zato je i ime kve teme tako.
Znaci siroka ramena i razvijene trbusnjake, tricepse i bicepse jednako razvijene, onako da izgleda spojeno  a ne odma da je uocljiv biceps.
I veoma mi je vazno, da leptira imam razvijenog odnosno taj dek misica sto se naziva leptir i ledja i grudi.

To je oblikovanje misica a ne ni masa ni definicija.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #120 poslato: Jun 24, 2015, 04:54:17 posle podne »

Nemam ovlašćenja za to :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 17 upita.