Pozdrav  

Nije me bilo neko vreme ovde, čekao sam da se stiša situacija  

Evo da malo javim kako mi ide i da dobijem mišljenja stručnijih ljudi.
Idem u teretanu, kostur programa mi je onaj Dušanov, samo što sam ga ja napravio da meni odgovara.
Pre neki dan sam išao na detaljan sportski pregled. Visina 183 cm. 74 kg
Merili su mi i razne obime, ali nisam uspeo da doprem do tih podataka.
Posle sam išao i na vaðenje krvi i predaju urina, imam nalaze pa ako neko bude tražio da podelim sa vama.
Sportska lekarka mi je rekla da se njoj ne sviða ideja mog odlaženja u teretanu, ona misli da bi bilo bolje da počnem da treniram u nekom klubu neki sport. Imam neki blaži oblik skolioze, kaže da mi za sad ne pravi probleme ali trebao bih da počnem da radim neke vežbice da bi me to prošlo.
Evo i ishrane, ovo gde su upitnici je obrok u školi koji mi je oduvek zadavao probleme. Grize me savest da jedem junk a opet nemam nista kvalitetnije, mozda neko voce
Inace nije problem spremiti hranu i poneti je, problem je pojesti je. U skoli na odmorima moramo da izadjemo iz skole jer je navodno kidamo i tek je otkljucavaju kada pocne cas. Ne verujem da bih se bas lepo snasao sa cinijom i hranom na sred ulice gde nemam ni da sednem ko covek.  

pre podne u skolu
05:50 - 3 jaja ( uglavnom cela ) + solja cokoladnog mleka + malo integralnog hleba
09:40 - ??
13:30 - kucna kuvana hrana sto i ostali ukucani jedu ( razne supe, meso, povrce ) ovaj obrok je neki fazon menze, nesto slicno
16:00 - trening
17:00 - sardina + beli hleb + jogurt
20:00 - 30-50 gr neslanog kikirikija + sir
posle podne u skolu
07:00 - 3 jaja + integralni hleb + maslinke + jogurt
10:00 - trening
11:20 - kucna kuvana hrana sto i ostali ukucani jedu ( razne supe, meso, povrce ) + beli hleb
15:30 - ??
19:10 - sardina + pirinac + neko piće
20:20 - 30-50 gr neslanog kikirikija + sir
Svaka preporuka za hranu je dobro dosla. Inace, do skoro sam imao i power protein koji mi je bas lepo legao sto se tice unosa proteina. Sada sam ga potrosio ali brze bolje skupljam pare za jos jednu turu
Od suplemenata sad samo ecomer i vitamin c. Po jednu dnevno uz obrok.