TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 364643 Teme od strane 24686 Članovi Poslednji član: MilicaSt

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 26, 2020, 05:17:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 268 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas danasnji obrok nakon treninga  (Pročitano 77747 puta)
Katarina FITNESS
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 830


« Odgovor #291 poslato: Oktobar 18, 2017, 05:29:29 posle podne »

mleveno svinjsko meso, tikvice i krompir  :D
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #290 poslato: Oktobar 18, 2017, 04:17:11 posle podne »

200gr junetine i batat
Sačuvana
Aleksandra Aranitovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1140


« Odgovor #289 poslato: Oktobar 18, 2017, 02:47:12 posle podne »

Pirinac sa kukuruzom i piletina sa karfiolom, tikvicama i sargarepom.
Sačuvana
Stefansimonovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1478


« Odgovor #288 poslato: Oktobar 18, 2017, 02:14:17 posle podne »

Tropic musli 200 g ,100 g cornifleks sa jogurtom,200 g pileci file ii mladi sir 150 g
Sačuvana
Dijana Djajic
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 966


« Odgovor #287 poslato: Oktobar 18, 2017, 02:10:22 posle podne »

100g ovsenih pahuljica i whey coko-lesnik.
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #286 poslato: Oktobar 18, 2017, 01:15:40 pre podne »

Dva pileca bataka 300gr krompira
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 9312


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #285 poslato: Oktobar 18, 2017, 12:07:52 pre podne »

Svinjski but, pilav, paradajz+sveža paprika, kikiriki( pečen, neslan), jogurt ;)
Sačuvana
Stefansimonovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1478


« Odgovor #284 poslato: Oktobar 17, 2017, 02:20:11 posle podne »

5 kuvana jaja,pileci batak 300 g :D
Sačuvana
Stamen Randjelovic
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3033


« Odgovor #283 poslato: Oktobar 17, 2017, 01:48:01 posle podne »

Pohvalno pileće belo, makarone i salata
Sačuvana
Aleksandra Aranitovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1140


« Odgovor #282 poslato: Oktobar 17, 2017, 12:44:41 posle podne »

Crveni pasulj.
Sačuvana
Miki91
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 658


« Odgovor #281 poslato: Oktobar 17, 2017, 10:07:31 pre podne »

2 sarme, svinjski raznjic (200g mesa), krastavac i paradjz salata
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
Aleksandra Aranitovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1140


« Odgovor #280 poslato: Oktobar 16, 2017, 09:59:30 posle podne »

Pirinac sa kukuruzom i cevapi od junetine.
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #279 poslato: Oktobar 16, 2017, 08:26:34 posle podne »

Piletina sa testeninom
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 12337


« Odgovor #278 poslato: Oktobar 16, 2017, 07:45:03 posle podne »

Svinjski but i krompir pire :)
Sačuvana
Stefansimonovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1478


« Odgovor #277 poslato: Oktobar 16, 2017, 07:03:03 posle podne »

Pilecii file 300 g :P 50 g maslina ii maline
Sačuvana
Stranice: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 268 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 19 upita.