TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406443 Teme od strane 25075 Članovi Poslednji član: prolomvoda

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 09, 2025, 08:02:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje u vezi Animal Cuts  (Pročitano 45410 puta)
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Mart 17, 2007, 08:01:47 posle podne »

Pa slucajno sam popio,jer sam se zbunio i reko,dal sam ja sad popio ili nisam.I roknem jos jednu kesicu.KAd pogledam na sto kad ono stoji ona prazna kesica.Onda vidim da sam popio dve i jos jednu ujutro.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Mart 17, 2007, 06:00:31 posle podne »

Upozorenje!!!!!

Driver1206 je imao SREĆE!
Molim Vas radi vaše sigurnosti i zdravlja ni u kom sluičaju nemojte uzimati dve kesice AC odjednom!!!!!!!!!!

Posledice mogu biti veoma ozbiljne... čuvajte zdravlje, izgled dolazi na drugom mestu ili još niže...
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Mart 16, 2007, 06:58:35 posle podne »

Stvarno ne znam zasto imas nemire,haha,je sam mogao komotno da popijem 5 kesica.Nista nisam osecao.
Cak sam jednom popio dve u roku od 10 minuta zato sto sam umislio da nisam popio.Zamajavali me po kuci i ja se vratim i izgutam jos jednu kesicu.To bilo oko 4 sata a popio i jednu oko 9 ujutro.Nista nisam osetio.Nije  mi nista falilo,ali nije svaciji organizam isti.
Sačuvana
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

If I work too much, I'll get sick!

« Odgovor #66 poslato: Mart 16, 2007, 10:01:19 pre podne »

Mozda Strumfeta?  ;D

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #65 poslato: Mart 15, 2007, 10:02:36 posle podne »

KO ce znati ako ne VELIKI STRUMF!
Sačuvana
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Mart 15, 2007, 12:15:10 posle podne »

Danijela,

hvala na savetu.

Driver,

jedan od razloga sto sam krenuo sa AC-om je izmedju ostalog i tvoj report koji sam pazljivo citao, kao i korisni saveti Mikija, Danijele, Aleksandra i svih ostalih forumasa u vezi pravilne upotrebe AC u cilju dostizanja zeljenih rezultata. Ima dana kad popijem jednu kesicu i sjano se osecam, sa dosta energije a opet nekada me toliko unervozi (uznemiri) da se osecam kao da mi je i jedna previse, iskreno da ti kazem ne znam zbog cega je tako posto nema neke drasticne promene dnevne rutine, svaki dan mi je manje vise isti (i po unosu kalorija, po broju obroka, aktivnosti). Sto se tice mog novog reporta, stize u ponedeljak :)

Pozdrav,

luftika
« Poslednja izmena: Mart 15, 2007, 12:26:10 posle podne od strane luftika » Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Mart 14, 2007, 09:45:39 posle podne »

Nije to takmičenje.. i nije samo do broja kesica..
Svaka čast svakome i ko uzima jednu i ko dve.. zborni efekat je isti na dva meseca od početka uzimanja..
Što forsirati.. laganije je trajnije, veruj mi, gledam ljude kako mršave unazad preko 10 godina
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Mart 14, 2007, 08:54:57 posle podne »

Pa dobro ti uzimaj jednu pa cemo da vidimo ko ce imati bolje rezultate,ti ili ja.
Cekam izvestaj.
Sačuvana
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Mart 14, 2007, 10:02:53 pre podne »

Miki,

hvala na predlogu, ok, znaci idemo do kraja za zavrsimo zapoceto.

Driver,

na kutiji pise 2 kesice, to si u pravu, ali na animalpak forumu lepo pise da je jedna kesica dovoljna za tening sa normalnim opterecenjem (aktivniji rekreativci), dok su dve kesice dnevno za "hardcore" buildere koji rade prepodnevni i popodnevni trening i to u periodu neposredno pred takmicenje, a ja sam ne miljama vec svetlosnim godinama daleko od toga :)

pozdrav,

luftika
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #60 poslato: Mart 13, 2007, 11:54:59 posle podne »

Predlazem dve uzvezane kure sa Ac i pauzom izmedju od 7 dana
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Mart 13, 2007, 10:04:40 posle podne »

Ma uzimaj bre po dve dnevno kesice ko sto pise.Zasto si smanjio na jednu.Nije mi jasno.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #58 poslato: Mart 13, 2007, 12:11:29 posle podne »

Pazi ja sam kombinovao Pak sa M-Stakom to je 19 tableta i nije mi nista falilo :D...............E sad mozda je mnogo,a mozda i nije to stvarno ne znam.....................Ali da je extra,extra je :D :D :D :D.Jos sam tad pio i volumass35 i kreatin znaci ceo dan sam nesto gutao..............Plus sam jeo kao izbezumljen,ali sam imai velike rezulatate................
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Mart 13, 2007, 11:37:24 pre podne »

jedino sto mene brine u kombinaciji koju si predlozio je kako ce zeludac da prihvati sve te tablete  ;D to je 20 tableta dnevno , plus jos par amino kiselina... sto je mnogo, mnogo je :) Zato sam i mislio da malo promenim da odmorim zeludac od AC-a, da ga gadjam sa AP-om.

Pozdrav,

luftika
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #56 poslato: Mart 13, 2007, 10:29:57 pre podne »

Hmmmm po meni mislim da je mozda malo glupo praviti pauzu od mesec ipo dana posle samo 21pokovanja AC-a,mozda bas zbog tog slabijeg efekta vezbaci uzimaju AC 2X dnevno.Odnosno ujutru i pre treninga.Pa imaju maximalne rezultate sa ne slabljenjem efekata...............Pak treba da ubacis ali kao sastojak uz AC................On ce ti dati sa njim jos bolju ishranu za misice kao i da ce pomoci njihovom definisanju iz raloga sto Paku imas HROMA i Amino kiseline.Znaci po meni napravi pauzu 2nedelje ako bas hoces,a ne 7 dana,za to vreme korisiti PAK i onda nastavi sa AC uz Pak naredne 3 nedelje...............Naravno osim sto Pak daje cist misic takodje pomaze tvom varenju sto je vazno za mrsavljenje i sadrzi potrebne vitamine i minerale koji ce te dati dodatnu snagu za trening........................
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
luftika
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Mart 13, 2007, 09:36:23 pre podne »

Aleksandre,

potpuno si u pravu, ne samo da me AC "tera" da radim, vec (ovo sam zaboravio da napisem) ta usplahirenost nestane dok radim vezbe. Iskreno, dok radim vezbe osecam se sjajno. Sto se tice teretana  + veci kardio to si u pravu, ali Miki Veliki je napisao da je najbolja zastita misica od razgradnje u periodu mrsavljenja upravo upala misica (blaga ali kostantna).

Danijela & Miki,

po vasem misljenju da li je bolje mozda da posle 3 nedelje AC-a krenem sa Anima Pak-om jedno mesec dana radi ciste misicne mase pa tek onda da ponovim drugu turu AC-a. Ovo pitam upravo iz razloga sto je Miki pomenuo da se telo navikne na sastojke AC-a pa su rezultati posle jedne nedelje pauze slabiji. Jer ovako cu imati skoro meseci i po dana pauze izmedju dve kure AC-a. Ili je mozda cilj zapoceto zavrsiti do kraja (ako skidam salo skidam ga do kraja).

Na kraju, u vreme kada sam ja intenzivno isao u teretanu, moja neka filozofija je bila da je uvek bolje raditi na cistoj misicnoj masi iako je to dugotrajan (i mukotrpan put) nego "tovljenje" pa onda definicija, jer kako ja to gledam prvo date brdo para da se ugojite a onda jos vece brdo para da to isto salo skinete.  ;)  Moji neki uzori izuzetne gradje u to vreme bili su ljudi iz fitnesa a ne bodybuidinga, znaci "lepo" gradjeno telo, ima svega a nije previse "napucano".

Hvala vam na komentarima, sledeceg ponedeljka ocekujte novi report za nedelju br.2

luftika
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 12 upita.