TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 07:36:13 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Jamal Browner  (Pročitano 9172 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #157 poslato: Januar 01, 2022, 04:30:26 posle podne »

https://www.instagram.com/reel/CYIOO-8osS_/?utm_medium=copy_link
Jamal radi deadlift sa 420 kg i to veoma lagano.Na nedeljnom nivou uradio je zajedno sa ovim liftom total od 995 kg.Jedno je to uraditi u par dana takve liftove a drugo je sve to uraditi za jedan dan.No bilo kako bilo bice to interesantno takmicenje do kog je ostalo jos 16 dana.

Tapatalkkal küldve az én M2003J15SC eszközömről

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #156 poslato: Decembar 30, 2021, 08:00:43 posle podne »

https://www.instagram.com/p/CYFyzz7sPG1/?utm_medium=copy_link
Radio je juce benc pres i to keceve sa 220 kg.Mozda mu je pauza na grudima mogla biti za dlaku duza.Zadnja serija cucnja na zagrevanju mu je bila sa 320 kg.Kaze da je pozitivno iznenaden sa svojim bencom.Cucnjevi su tamo gde i trebaju biti.Mozda ce i biti i nekog personalnog rekorda na takmicenju koja ce biti za 2 nedelje.Jos nije siguran koju ce taktiku koristiti na takmicenju.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #155 poslato: Decembar 17, 2021, 09:26:18 posle podne »

https://www.instagram.com/reel/CXkh-YTgd-I/?utm_medium=copy_link
Jamal je danas radio deadlift i to sa 418 kg x2 serije x1 ponavljanje,ovoga puta bez gurtni,sto mi je izuzetno drago.On sam kaze da se jako lose osecao,bole ga leda i kukovi od voznje i kretanju po Hjustonu zadnja 2 dana.Inace ima jos 5 nedelja do takmicenja.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #154 poslato: Novembar 04, 2021, 02:05:46 posle podne »

https://www.youtube.com/watch?v=zbNmUpvI4-E
Danas radi benc i mozda cucnjeve.Cucnjeve nije radio od takmicenja.Sprovesce nas kroz kratak tutorial o sumo deadliftu.Sirina stava mu je da sredina potkolenice bude kod "prstena" sipke bilo o kakvoj sipci se radi.Polozaj stopala mu je 45 stepeni prema napolje.Ima 3 vrste hvata od toga jednu vrstu nikad necete videti na velikim powerlifting takmicenjima.Ima tzv. mix hvat,gde je jedna ruka u nathvatu a druga u pothvatu,ima hook grip koji koriste dizaci tegova i ima ta treca gde  su obe ruke u nathvatu.Niko nema tako jak hvat da bi sa takvim hvatom bez gurtni izdrzao velike kilaze.Jamal preferira hook grip.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #153 poslato: Oktobar 05, 2021, 09:16:21 pre podne »

Ovo su ljudi koji su teski po 150kg, 180kg i vise... Pisem o ljudima Jamalovih gabarita ili Jurija Belkina, koji budu u kategorijama do 100 kg ili 110kg max. A vuku 450kg ili blizu te cifre, sto je meni za vece poštovanje nego kad neko povuče 500 a ima 200kg kao Tor onda ili Edi. O tome pisem, svakako su teskasi u prednosti po pitanju hvata, prirodno je da budu.

Gesendet von meinem Mi MIX 2 mit Tapatalk
Garant su procitali nasu polemiku ko je bolji deadlifter i zasto i odmah napravili uporedenje,gde se vidi da je Jamal bolji od Belkina,ali ubedenja sam da kad bi proradio na jacini stiska bio bi jos bolji.Naravno na ovom nivou su razlike u nijansama,ali bas se vidi na ovim snimcima sa kojom lakocom Jamal dize te velike tezine u mrtvom dizanju pri tako maloj telesnoj tezini.
https://youtu.be/DBMbMxbs2JA
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #152 poslato: Oktobar 04, 2021, 09:39:37 pre podne »

Bas zato i toliko insistiram na tome,jer Jamal lagano dize tu tezinu i sa njegovom telesnom tezinom to je vise nego extra stvar,a znam da bi mogao puno bolje samo kad bi malkice proradio na tom hvatu.Siguran sam posto je perfekcionista sto se vidi i po njegovoj tehnici,koja je pored Dan Greena i Ed Coana najbolji na svetu,da bi mogao biti jos bolji samo da malo proradi na hvatu.Zamisli to kakav bi bum bio. ;)
Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: Oktobar 03, 2021, 09:28:30 posle podne »

Svakako kad vidim neko da drži teg na 450+ bez gurtni, zaslužuje svako poštovanje.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #150 poslato: Oktobar 03, 2021, 09:09:38 pre podne »

Da,naravno,nisam ni rekao da treba bez gurtni apsolutno,nego da zna granice,koliko moze bez gurtni i onda to jacati.I ja sam se takmicio i meni je bio isti problem posto imam malu saku,ali sam posle toliko ojacao stisak da sam mogao bez problema da radim mrtvo +300 i veslanje u predklonu sa dvorucnim tegom 180 kg x 6 ponavljanja.

Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: Oktobar 02, 2021, 10:46:10 posle podne »

Ima istine, ali činjenica je da gurtne pomažu dosta ako se pravilno doziraju. Pošto sam se i sam godinama takmičio, koristio sam gurtne. Tipa dignem sa gurtnama 290,znao sam da imam 280 bez njih na takmičenju. One su služile više za jačinu ledja, hvat se vježba kao i sve ostalo.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #148 poslato: Oktobar 02, 2021, 10:02:03 posle podne »

Eto vidis,sam si spomenuo Belkina,ni njemu se jos nije otvorila saka pri ovakvim tezinama,zato jer trenira BEZ gurtni.Samo hocu da kazem,cim bude Jamal poceo da vezba bez gurtni i njemu ce se drasticno osnaziti hvat i nece otvoriti saka.
Za ostalo se slazemo(Thor,Edi i ostali).

Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: Oktobar 02, 2021, 09:19:32 posle podne »

Ovo su ljudi koji su teski po 150kg, 180kg i vise... Pisem o ljudima Jamalovih gabarita ili Jurija Belkina, koji budu u kategorijama do 100 kg ili 110kg max. A vuku 450kg ili blizu te cifre, sto je meni za vece poštovanje nego kad neko povuče 500 a ima 200kg kao Tor onda ili Edi. O tome pisem, svakako su teskasi u prednosti po pitanju hvata, prirodno je da budu.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #146 poslato: Oktobar 02, 2021, 01:00:07 posle podne »

Svi oni imaju problem sa stiskom, jer saka ne moze da istrpi koliko i ledja. Ici ce u budućnosti jos puno gore sa težinama, ali samo i isključivo sa gurtnama, sto meni svakako nije omjer prave snage. Ako je raw, neka bude total raw.

To da svi imaju problem sa stiskom se ne bih slozio.Evo recimo ista kilaza,bez gurtni i jos konvencionalno,raw da rawlje ne moze biti,a radi ga Benedict Magnusson.
https://youtu.be/PsBkgOu37-E
Moram jos i da napomenem da strongman takmicari isto bez gurtni nose okvir od 450 kg uz rampu na 15 m i nije im se otvarala saka,cak je u toj disciplini pobedio i nas Ervin Katona na Arnold Classicu.Posle kad su teg povisili na 600 kg onda su ubacili gurtne....

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #145 poslato: Oktobar 01, 2021, 03:30:12 posle podne »

https://www.instagram.com/reel/CUd0Bv-g7h7/?utm_medium=copy_link
Evo to je to o cemu pricam.Na ovom snimku Jamal relativno lako podize u sumo deadliftu 1016 funti sto je puno vise nego sto je digao na takmicenju,ali ga ovde vuce sa gurtnama,koje na powerlifting takmicenju nije dozvoljeno.Sto znaci on ima mogucnosti,sposobnosti,snage za vece kilaze,ali mora da ojaca stisak i da radi deadlift bez gurtni.

Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #144 poslato: Septembar 27, 2021, 03:42:31 posle podne »

Svi oni imaju problem sa stiskom, jer saka ne moze da istrpi koliko i ledja. Ici ce u budućnosti jos puno gore sa težinama, ali samo i isključivo sa gurtnama, sto meni svakako nije omjer prave snage. Ako je raw, neka bude total raw.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #143 poslato: Septembar 27, 2021, 01:33:14 posle podne »

https://youtu.be/yjSJyyMZSfw
Evo kako je izgledala ta borba u deadliftu izmedu Jamala i mladanog Dannyja Grygsbija,kako su letele tezine preko 400 kg,sa kojom lakocom i savrsenstvu sve do 455 kg gde se Jamalu otvorila saka,i to nazalost ne prvi put.Nadam se da ce poraditi po tom pitanju jer je i ovo bilo lagano za njega,stavise dizao je on i 470 kg ali sa gurtnom,sto sam ja jos onda naveo da ce mu praviti problem na powerlifting takmicenju.A Danny je pao unazad sa tegom....

Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 18 upita.