TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:33:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 59 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BCAA za početnike!  (Pročitano 214474 puta)
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #376 poslato: Decembar 06, 2008, 03:13:56 posle podne »

I ja sam uvek pre za cist BCAA,pogotovo kad
treba da se pazi na finansije.
Sačuvana

Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #375 poslato: Decembar 06, 2008, 01:39:32 posle podne »

Pre,za vreme i posle treninga.Medjutim glavni problem kao i uvek predstavljaju finansije, bar vecini i shodno tome se doze i smanjuju a efekat je samim tim i umanjem.Nazalost to je problem kod vecine ljudi koji koriste suplemente.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #374 poslato: Decembar 05, 2008, 06:39:01 posle podne »

...i 20 gr u toku treninga
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #373 poslato: Decembar 05, 2008, 05:14:55 posle podne »

Ma svaki proizvod se hvali kao da je najbolji...Ja ne znam kojem proizvodu najvise da verujem,jer nisam probao sve proizvode,tako da moram da se odlucim za jedan...Predstavnik BSN-a je Ronnie Coleman,Muscle Tech-a je Jay Cutler,Efx-a Flex...Ne znam sta da kazem...Sve sto si napomenuo je tacno,nema tu sta da se ospori.Svima nama bi bilo potrebno da nam da savet neko ko je experimentisao na svim proizvodima i video koji je najkvalitetniji i najpovoljniji sto se cene tice,jer po mojoj racunici za 80kg ciste misicne mase,ako racunam 3g po kg telesne mase,izadje oko 7,000 din. nedeljno,a to je nemoguce za mene koji sam student.Moje pitanje je:" Da li je bolje uzimati izolovani BCAA,tj. bez kombinacije sa glutaminom,kao sto je slucaj sa XTEND-om,ili je bolje uzeti BCAA proizvod tipa BCAA XPRESS ili BCAA BLAST koji sadrze samo BCAA?"Sta mislis Hans o tome?

najbolje ti je da uzmes cist bcaa i podebljas doze,20 grama pre 20 posle i miran si
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #372 poslato: Decembar 05, 2008, 01:58:22 posle podne »

za koji god od ovih proizvoda da se odlucite,nijanse su u pitanju i od njih neceta postati ni Coleman,ni Cutler,ni Flex...to je samo mala kockica u mozaiku
Sačuvana
Wladimir1987
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #371 poslato: Decembar 05, 2008, 11:35:11 pre podne »

Ma svaki proizvod se hvali kao da je najbolji...Ja ne znam kojem proizvodu najvise da verujem,jer nisam probao sve proizvode,tako da moram da se odlucim za jedan...Predstavnik BSN-a je Ronnie Coleman,Muscle Tech-a je Jay Cutler,Efx-a Flex...Ne znam sta da kazem...Sve sto si napomenuo je tacno,nema tu sta da se ospori.Svima nama bi bilo potrebno da nam da savet neko ko je experimentisao na svim proizvodima i video koji je najkvalitetniji i najpovoljniji sto se cene tice,jer po mojoj racunici za 80kg ciste misicne mase,ako racunam 3g po kg telesne mase,izadje oko 7,000 din. nedeljno,a to je nemoguce za mene koji sam student.Moje pitanje je:" Da li je bolje uzimati izolovani BCAA,tj. bez kombinacije sa glutaminom,kao sto je slucaj sa XTEND-om,ili je bolje uzeti BCAA proizvod tipa BCAA XPRESS ili BCAA BLAST koji sadrze samo BCAA?"Sta mislis Hans o tome?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #370 poslato: Decembar 04, 2008, 04:28:58 posle podne »

Normalno je da BCAA i GLUTAMIN ulaze u sastav proteina jer se svaki protein sastoji iz aminokiselina,a ovaj je razgadjen od aminokiselina tako da moze da se komentarise o odnosu aminokiselina.Ovaj protein je proglasen za najbolji na svetu,ne samo zbog kolicine unetih proteina po porciji nego i zbog kolicine kljucnih aminokiselina i glutamina sa prekursorima...Pogledaj sastave mnogih drugih proteina i videces o cemu je rec...

a sto bih racunao na taj sastav kad meni treba 25 grama wheya na dan?i to samo kad treniram?kakvu ce to razliku napraviti?

glutamin je vec dovoljno drvljeno d anema veze,bcaa kje su tu upisane su u samom proteinu te nece stici brzo u krvotok kao da uzimas slobodne AK,ni priblizno brzo,o tome se radi

a to sto ej proglasen za numero uno il neznam sta,pa sta,i turboslank je proglasen za super-duper  stvar za mrsavljenje a sranje je...al lova je u igri...misli o tome...

p.s.

a ko ti garantuje uopste da je AK profil takav? FDA? posto kolko ja znam pise FDA has not evaluated these statements,a na VMA se ispituje samo procenat proteina,ne AK profil...
Sačuvana
Wladimir1987
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #369 poslato: Decembar 04, 2008, 12:48:44 posle podne »

Normalno je da BCAA i GLUTAMIN ulaze u sastav proteina jer se svaki protein sastoji iz aminokiselina,a ovaj je razgadjen od aminokiselina tako da moze da se komentarise o odnosu aminokiselina.Ovaj protein je proglasen za najbolji na svetu,ne samo zbog kolicine unetih proteina po porciji nego i zbog kolicine kljucnih aminokiselina i glutamina sa prekursorima...Pogledaj sastave mnogih drugih proteina i videces o cemu je rec...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #368 poslato: Decembar 03, 2008, 04:54:23 posle podne »

Ja sam iskombinovao XTEND i GOLD WHEY STANDARD...To je po meni najbolja kombinacija.Dobijas u danu,ako uzimas pre,za vreme i odmah posle treninga 3 porcije XTEND-a 21g BCAA + 7.5g glutamina i iz GOLD WHEY STANDARD-a ako uzimas izmedju obroka,pre i posle treninga dobijas 16.5g BCAA i 12g glutamina,tj. DOBIJAS OD TA DVA PROIZVODA CAK 37.5g BCAA I 19.5g GLUTAMINA U JEDNOM DANU!!!Plus aminokiselinski sastav GOLD WHEY STANDARD-a je FENOMENALAN!Ja sam krenuo sa ta dva proizvoda i ocekujem dobre rezultate...Po meni ova kombinacija je extra za punjenje misica glavnim aminokiselinama.

bcaa ne racunaj iz wheya,one ulaze u sastav samog proteina
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #367 poslato: Decembar 03, 2008, 04:40:10 posle podne »

xtend je dobar ali je preskup...
Sačuvana
Wladimir1987
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #366 poslato: Decembar 03, 2008, 12:26:52 posle podne »

Ja sam iskombinovao XTEND i GOLD WHEY STANDARD...To je po meni najbolja kombinacija.Dobijas u danu,ako uzimas pre,za vreme i odmah posle treninga 3 porcije XTEND-a 21g BCAA + 7.5g glutamina i iz GOLD WHEY STANDARD-a ako uzimas izmedju obroka,pre i posle treninga dobijas 16.5g BCAA i 12g glutamina,tj. DOBIJAS OD TA DVA PROIZVODA CAK 37.5g BCAA I 19.5g GLUTAMINA U JEDNOM DANU!!!Plus aminokiselinski sastav GOLD WHEY STANDARD-a je FENOMENALAN!Ja sam krenuo sa ta dva proizvoda i ocekujem dobre rezultate...Po meni ova kombinacija je extra za punjenje misica glavnim aminokiselinama.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #365 poslato: Novembar 14, 2008, 02:41:32 pre podne »

8) 8) 8)

Leucin je najbitniji u BCAA,tako da je fora da se on pojaca :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
razoredge
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #364 poslato: Novembar 13, 2008, 10:05:06 posle podne »

i sam sam predpostavio, al sad je kasno...

kad ne vidish shta kupujesh... >:(
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #363 poslato: Novembar 13, 2008, 08:37:37 posle podne »

bezveze
Sačuvana
razoredge
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #362 poslato: Novembar 13, 2008, 08:15:29 posle podne »

Ja sam kupio All the whey BCAA i pakovanje izgleda dosta jeftino a on nije uopshte jeftin...

Zashto su ga napravili u odnosu 2:2:1. koliko ja znam treba da bude 2:1:1... Ima li to neke veze??? :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 59 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.149 sekundi sa 18 upita.