TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:40:41 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kada se najbrze tope masti ?  (Pročitano 101004 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #200 poslato: Avgust 05, 2010, 08:21:18 posle podne »

Bravo! Odlično rečeno :)
DoĂ°e mi da ostavim bebu mužu i nastavim da treniram ;)
Šalim se ja malo... narvno i preod svih obaveza UVEK se može naći 45 minuta za vežbanje...
Ja kažem - ako dan ima 24 h i od toga 8h spavamo - šta zaboga radimo 16h!!!??? Zaista izgovora uvek ima....
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #199 poslato: Avgust 03, 2010, 10:06:02 posle podne »

U sustini sve je na tebi...moras imati jaku zelju inace dzaba mi sada ovde pricamo.Sto rece i Alen, nadje se vremena za sve..nemoj gledati televizor,ili igrati karte sa prijateljima.. (banalni primeri) ali uveren sam da mozes naci do 45min za trening.A novac moze biti problem za suplementaciju,mada se ustedi na nekim drugim stvarima i eto...sve je opet koliko si ti zaista cvrsto resio da se sredis.Izgovora da se odustane je uvek mnogo a da se ide napred je samo jedan! LEPO TELO! Zato idemo napred!  ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #198 poslato: Avgust 03, 2010, 01:54:47 posle podne »

Nemam mnogo da dodam na postove Zoltana i Alena, uglavnom je to kombinacija dva posta sto se mene tice :) jer je Alen malo grubo zvucao ali to je 100% istina, i bolje da odmah skontas o cemu se radi nego da se zaludjujes da ne mozes to i to. Tvoj cilj je peace of cake ako se bar malo potrudis, samo naravno ne smes praviti glupe greske u isrhrani.

Ovde http://www.triogy.com/ishrana-za-mrsavljenje/ procitaj tekst o ishrani koji je izasao u prethondom Pansport biltenu, stoga ako se vec nisi najbolje snasao na forumu, mada i ovde sve mozes procitati, bice ti jasno i shvatices filozofiju...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #197 poslato: Avgust 03, 2010, 07:46:35 pre podne »

Pozdrav svima, pokusacu ukratko da pitam ono sto me zanima....
Imam 32 godine i visok sam 183cm tezak 105kg(znaci previse), radim turnuse znaci radim ceo dan pa sutradan noc i dva dana slobodan,
nikad se nisam bavio aktivno ni jednim sportom pokusavam da skinem kilazu ali slabo mi ide tj uspeo sam da skinem 15kg i stao sam na 105 i ni makac nize i to sam uspeo samo sa nejedenjem, sad bih hteo da skinem jos ali i da krenem sa fizickom aktivnoscu i sa nekom normalnom ishranom, bio sam kod nutricioniste i ono sto sam dobio nisam mogao da ispunim prvenstveno zbog radnog vremena, hteo sam da uzmem neke sagorevace masti ali nemam blage veze koje jer ih ima mali milion a uz svaki treba neka posebna ishrana a nisam bas nesto finansijski potkovan....
Ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori kako bih mogao da najbrze smrsam tj iskoristim ovo leto i da se dovedem u red, od cega da pocnem, pogotovo iz razloga sto nisam fizicki aktivan vise od cetiri godine(znam da nisam normalan i neznam zasto sam to dozvolio sebi, ali nazalost tako je)
Hvala unapred
PS
Procitao sam tekstove dole i od svega mi je najjasnije bilo to da moram da jurim veverice
 :)

Ima jedna devojka sa kojom ja radim i ona je radila u decijoj bolnici kao medicinska sestra, i to na onom odeljenju za nedonoscad, dakle smene od 12 sati i slicno. I ona je tako slabo sa kintom i sta ti ja znam sve to sto ti pricas. Devojka je trenirala 9 treninga nedeljno, 7 obroka dnevno i na kraju izasla na takmicenje u body fitness-u, tako da ta tvoja prica kako nemas vremena ili para su samo izgovori. El hoces da skines stomacinu, e brate onda dijeta, treninzi i generalno uzmi i radi sve suprotno od onoga sto si do sada radio. El si jeo fast food, e sad kreni da spremas sam svoju hranu i da ju nosas gde god da ides, el nisi trenirao, e sad uzmi i peglaj tegove i znas sta je najbolje od svega uzmes i radis to onoliko vremena koliko si radio sve suprotno i neces imati problema sa kilazom ili fizickim izgledom ili zdravljem...;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #196 poslato: Avgust 02, 2010, 09:53:53 posle podne »

Pozdrav i dobo nam dosao,

Kao prvo treba ti cvrsta volja i zelja da ovo sto si zamislio i ostvaris.Nije to bas tako lako,cak ni najjaci sagorevaci ti nece pomoci ako ne sredis ishranu.Znaci prvo ishrana kao najvazniji faktor u skidanju masnih naslaga a sve je ostalo posle.Skrenuo bih ti paznju da bi ti trebalo vise kvalitetnih obroka u toku dana kako bi ubrzao metabolizam.Sta podrazumevaju ti obroci?  meso,povrce,zdrave masti i kvalitetni hidrati.Od mesa mozes jesti: kuvani oslic ili pileca prsa,od povrca mozes slobodno sve,od hidrata pirinac,integralne zitarice,ovsene pahulje...Uvece je dobra opcija ella sir koji sadrzi jako malo masti a mnogo proteina.Sto se tice sagorevaca njih stvarno ima ajko mnogo u pansport ponudi i t bih ti savetovao da krenes od slabijih ka jacem.Za pocetak recimo L-karnitin ili fat burner, a kasnije mozes preci na jace.
Mozda je sve ovo malo zbunjujuce za tebe ali kada udjes u stos ice lakse.Prelistaj jos malo temu u delu za pocetnike gde ces isto naci dosta zanimljivih informacija.
Sačuvana
Wllad
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #195 poslato: Avgust 02, 2010, 09:08:24 posle podne »

Pozdrav svima, pokusacu ukratko da pitam ono sto me zanima....
Imam 32 godine i visok sam 183cm tezak 105kg(znaci previse), radim turnuse znaci radim ceo dan pa sutradan noc i dva dana slobodan,
nikad se nisam bavio aktivno ni jednim sportom pokusavam da skinem kilazu ali slabo mi ide tj uspeo sam da skinem 15kg i stao sam na 105 i ni makac nize i to sam uspeo samo sa nejedenjem, sad bih hteo da skinem jos ali i da krenem sa fizickom aktivnoscu i sa nekom normalnom ishranom, bio sam kod nutricioniste i ono sto sam dobio nisam mogao da ispunim prvenstveno zbog radnog vremena, hteo sam da uzmem neke sagorevace masti ali nemam blage veze koje jer ih ima mali milion a uz svaki treba neka posebna ishrana a nisam bas nesto finansijski potkovan....
Ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori kako bih mogao da najbrze smrsam tj iskoristim ovo leto i da se dovedem u red, od cega da pocnem, pogotovo iz razloga sto nisam fizicki aktivan vise od cetiri godine(znam da nisam normalan i neznam zasto sam to dozvolio sebi, ali nazalost tako je)
Hvala unapred
PS
Procitao sam tekstove dole i od svega mi je najjasnije bilo to da moram da jurim veverice
 :)
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2010, 09:10:16 posle podne od strane Wllad » Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #194 poslato: Jul 07, 2010, 04:10:14 posle podne »

U NS imaš po bajk shopovima (RIScycling u Cara Dušana npr), a ima u Intersportu u Merkatoru samo što je skuplji
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #193 poslato: Jul 07, 2010, 01:03:11 posle podne »

Zaboravih da pitam da li neko zna gde se moze naci heart rate monitor povoljno?

CANYON sa senzorom na grudima i satom, odličan je i čuo sam da je u Srbiji nekih 2000din, 3godine garancija, ja ga imam i prezadovoljan sam. UporeĂ°ivao sam ga sa POLAROM i totalno iste rezultate daje za MNOGO manje novca.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Lumos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #192 poslato: Jul 07, 2010, 10:24:09 pre podne »

Zaboravih da pitam da li neko zna gde se moze naci heart rate monitor povoljno?
Sačuvana
Sve što me ne ubije će me samo ojačati
Lumos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Jul 07, 2010, 10:20:15 pre podne »

Ded i ja da kazem neku.Kardio radim dva do tri sata posle dorucka,a oko 19 i 30 trcim neka 4km.Rano je jos za neke rezlultate ali moram da kazem da se ja osecam sjajno!Istrcim 400 metara sa 80% i ne zadisem se(niti mi se rad srca pojaca),a sve to dugujem kardiu i plyo treningu... :D
Masa je uvek tu,cist misic...(nisam uzimao nista ali treniram oko 4 god)
Moj predlog je za sve one koji ne zele masu vec samo da budu u sto boljoj formi(da skinu salo) ili da se poprave u nekom sportu da rade kardio kao i ja,nema nista lose u vezbanju odmah po budjenju(probao sam i to)...
Moram da napomenem da sam procitao sve postove u ovoj temi i cini mi se malo zbunjujuce... ;) (radi kardio ujutru!-zasto?-ne radi!)
Kao i cinjenicu da se sjajan kardio moze odraditi u 1.5m2!Ja sam zivi dokaz da moze(tako ga i radim)...:D

Evo i jedno pitanje:procitao sam ovde na forumu nesto o HIIT treningu i bas me zanima kakve se sve vezbe rade kao i da li moj plyo trening spada u HIIT posto je NEMOGUCE neke vezbe raditi duze od 30 sekundi? :)
Sačuvana
Sve što me ne ubije će me samo ojačati
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #190 poslato: Maj 25, 2010, 11:20:23 pre podne »

ajao što smo zakukali :D  cccc... :)

meni je najveći problem umor i nedovoljno sna... automatski nisam toliko odmorna i trening ne radim ni sa 60% kapaciteta...
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #189 poslato: Maj 24, 2010, 07:55:35 posle podne »

Не знам да ли је до мене или шта, али код мене иде овако:

>150 - стрес;  150-160 - неутрална зона;   >160 - срећа, поготову ако сам се гурао у зону 180-200... ех, где су ти дани... сад ми стомак као код пензионисане руске трбушне плесачице...

To je tako kad imaš dobru kondiciju...
i da - eh gde su ti dani ;)
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #188 poslato: Maj 24, 2010, 11:52:57 pre podne »

Не знам да ли је до мене или шта, али код мене иде овако:

>150 - стрес;  150-160 - неутрална зона;   >160 - срећа, поготову ако сам се гурао у зону 180-200... ех, где су ти дани... сад ми стомак као код пензионисане руске трбушне плесачице...

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #187 poslato: Maj 24, 2010, 10:10:27 pre podne »

Tako se i ja orjentisem oko pulsa,i slazem se u potpunosti...

A o endorfinu i osecaju posle toga necu ni da pricam,prija jako taj blagi umor...
Sačuvana
Be Happy!!!
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #186 poslato: Maj 22, 2010, 08:50:09 posle podne »

Upravo tako, znaci kombinacijom tegova i kardia se efekat i jednog i drugog troduplo povecava... covek don se ne licno ne uveri u efikasnost ne moze ni da zna... tako da veruj nam na rec ;)

120 moze biti bas previse nisko za mnoge ljude. treba se osloniti na neki unutrasnji osecaj. znaci da ide "glatko" ali da nije bas zezancija i tada cete biti sigurni da ste u "zelenoj" zoni odnosno u onoj u kojoj je povecano sagorevanje masti...

Odlično opisano!
Kad možete da pričate ali se i dalje umarate, to je zelena zona.
120 je ok ako neko nije u kondiciji.. ali vrlo brzo se taj prag diĂ°e tako da posle samo par nedelja već morate da trčite brže...

by I ja obožavam kario i endorfin koji se oslobaĂ°a tokom dobro odraĂ°enog treninga
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 18 upita.