TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 01:57:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ubrzavanje Sagorevanja  (Pročitano 53136 puta)
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Novembar 03, 2008, 10:09:21 pre podne »

ja bi radije uzeo neki protein blend sa manje ugljenihhidrata i masti
Sačuvana
two more...no matter what...!
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Novembar 03, 2008, 12:38:58 pre podne »

Drugari trenutno sam na 97kg eto cisto da updejtujem temu. Malo sam usporio sa fizikalijom jer sam imao neke obaveze oko posla i tako, ali sad se vracam i krecem sa teretanom nadam se da cu do Bozica da dodjem na 90kg i to bi bilo to moja avantura bi bila zavrsena a onda zna se, teretana i hard work, priprema za letnju sezonu, lol!!!
Razmisljao sam o ovom proizvodu za suplementaciju Mega Shake od Dymatiza
http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=DY524

jel neko koristio ovaj preparat, znam da je sve lepo objasnjeno u opisu preparata ali lepo bi bilo cuti necije iskustvo!!
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2008, 12:42:02 pre podne od strane Dominick » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #29 poslato: Septembar 03, 2008, 09:43:06 posle podne »

Rec je o supenoj kasiki.Uzimas sat vremena pre kardio treninga.Ali iskreno mislim da ce malo da pomogne.Nije on jak sagorevac.Ali u svakom slucaju nije los i mozes sledeci put uzeti neki jaci i bolji.
Sačuvana
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Septembar 03, 2008, 03:44:46 posle podne »

Dobio sam L-canitin od DYM pa me zanima pravilno doziranje ako neko moze da kaze rec dve ko ga je koristio ili zna kako se koristi. Tacnije rec je o http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=DY355

Preporučena upotreba: Dobro promućkati pre svake upotrebe. Kao dijetetski dodatak uzimati jednu kašičicu tečnog L-Karnitina pre treninga ili fizičke aktivnosti ili 1-2 puta dnevno na prazan stomak ili dozu preporučenu od strane lekara ili nutricioniste. Može se mešati sa vodom ili sokom.

Radi se o kafenoj kasicici zar ne? Da li ima neke veze trenutna tezina onog koji upraznjava preparat, u mom slucaju nekih 100ak kilograma, 102-103kg, sa kolicinom L-carnitina koji treba uzimati, posto sam negde procitao da na moju tezinu i procenat BF bi trebalo uzimati po 2000mg  odnosno 2 kasicice? znaci imamo visinu od 192cm i tezinu od 102(103)kg, prema mom iskustvu neka moja idealna tezina za "normalan" izgled je od 93-94kg.

I jos nesto sam se setio ovde kaze pre treninga u mom slucaju pre trcanja, interesuje me vremenski period koliko je to pre, pola sata, sat...
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2008, 03:46:43 posle podne od strane Dominick » Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #27 poslato: Avgust 31, 2008, 08:12:39 posle podne »

Kako vreme bude prolazilo ako se drzis i dalje striktnog rezima kao do sada, videces da ce biti jos pozitivnih iznenadjenja i bices srecan sto si izdrzao.

cudni smo mi ljudi bica kad se nagojimo to je kao doslo preko noci a onda kada to isto salo skidamo kazemo da traje citavu vecnost hm... a mora se priznati lakse je grickati grickalice slatkise jesti pljeske, burek, peciva i pizze i piti gazirana pica nego se drzati striktne i uredne ishrane i upraznjavati fizicke aktivnosti!

Najvaznije stavri kod onih koji zele da uspeju u necemu pa bio to uspeh u skoli na poslu u bodybuildingu ili skidanju kilaze su RAD VREME i STRPLJENJE. Kad ove tri tacke savladamo uspeh je neizostavan, znam da je tesko ispostovati sve tri tacke ali onaj koji zeli da uspe u necemu neka odluci u sebi, zeli da uspe ili ne? ;)

Barem sam ja tako shvatio ovaj moj "rat" protiv viska kilaze. Savetujem svima koji su procitali ili koji ce procitati ovo a imaju problema sa viskom kilograma neka se trude samo 2 meseca striktne ishrane i redovne fizicke aktivnosti ali bez svakodnevnih kontrola na vagi u ta dva meseca, nakon tog "ciklusa" neka stanu na vagu i neka probaju garderobu koju su nosili kad su bili mrsaviji videce kakav je osecaj i kakvo se samopouzdanje i elan dobija, verujte mi moze da vam prica bilo ko bilo sta dok to ne osetite u sebi radicete ceo projekat samo zato sto kazete da morate posle ta 2 meseca to moranje preci ce u relaksaciju u zabavu pa cak i potrebu, osecacete se super i dobijacete komplimente na svakom koraku, kao ja HAHAHa :D samo nemojte da se uobrazite ;D

kao sto rekoh samo je jedan put do uspeha:

::::::::::::::::::::::::::::::::RAD VREME i STRPLjENJE::::::::::::::::::::::::::::::::

napisano 100 puta .. ali ne shkodi .. mozda cak i sprechi nekog rtd da kaze da treba da skine 10 kg za 10 dana .. i da mi onda lolujemo ..
Sačuvana
blok brate
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Avgust 31, 2008, 12:19:57 pre podne »

Meni je CARNI-FX od scietec-a dosta pomogao u regulisanju tezine , kosta 1740 din ima 20 kesica
Sačuvana
IGRAJ I BUDI BOLJI I JACI U INAT ONIMA KOJI NE VERUJU U TEBE
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Avgust 30, 2008, 10:34:55 posle podne »

Kako vreme bude prolazilo ako se drzis i dalje striktnog rezima kao do sada, videces da ce biti jos pozitivnih iznenadjenja i bices srecan sto si izdrzao.

cudni smo mi ljudi bica kad se nagojimo to je kao doslo preko noci a onda kada to isto salo skidamo kazemo da traje citavu vecnost hm... a mora se priznati lakse je grickati grickalice slatkise jesti pljeske, burek, peciva i pizze i piti gazirana pica nego se drzati striktne i uredne ishrane i upraznjavati fizicke aktivnosti!

Najvaznije stavri kod onih koji zele da uspeju u necemu pa bio to uspeh u skoli na poslu u bodybuildingu ili skidanju kilaze su RAD VREME i STRPLJENJE. Kad ove tri tacke savladamo uspeh je neizostavan, znam da je tesko ispostovati sve tri tacke ali onaj koji zeli da uspe u necemu neka odluci u sebi, zeli da uspe ili ne? ;)

Barem sam ja tako shvatio ovaj moj "rat" protiv viska kilaze. Savetujem svima koji su procitali ili koji ce procitati ovo a imaju problema sa viskom kilograma neka se trude samo 2 meseca striktne ishrane i redovne fizicke aktivnosti ali bez svakodnevnih kontrola na vagi u ta dva meseca, nakon tog "ciklusa" neka stanu na vagu i neka probaju garderobu koju su nosili kad su bili mrsaviji videce kakav je osecaj i kakvo se samopouzdanje i elan dobija, verujte mi moze da vam prica bilo ko bilo sta dok to ne osetite u sebi radicete ceo projekat samo zato sto kazete da morate posle ta 2 meseca to moranje preci ce u relaksaciju u zabavu pa cak i potrebu, osecacete se super i dobijacete komplimente na svakom koraku, kao ja HAHAHa :D samo nemojte da se uobrazite ;D

kao sto rekoh samo je jedan put do uspeha:

::::::::::::::::::::::::::::::::RAD VREME i STRPLjENJE::::::::::::::::::::::::::::::::
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: Avgust 21, 2008, 09:08:37 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #23 poslato: Avgust 21, 2008, 05:19:54 posle podne »

svidja mi se ta pozitivna energija...  samo napred
Sačuvana
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Avgust 21, 2008, 01:37:35 posle podne »

Samo napred!  Najbitnije u celoj prici je da imas volju i zelju, rezultati ce doci vremenom.
Zelim ti puno uspeha i obavezno nas obavestavaj kako napredujes.

brate kako da nemam volje i zelje sve pantalone koje imam su mi velike neke cak i same od sebe spadaju, mozes misliti kad mogu da nosim sve pantalone mog mladjeg brata koji je manji od mene, to je toliki napredak i samo mi daje podstrek da nastavim dalje, mislim da je najveca kriza oko toga da li napredujem i koliko napredujem prosla juce kad sam sve te pantalone isprobavao sada nema sanse da prekinem i da stanem, imam jos vecu zelju da odradim posao do kraja, ali da se ne lazemo ima tu jos dosta posla, salo nije doslo preko noci pa preko noci ne moze ni da ode, najbitnije je da sam se odlucio i krenuo da radim na sebi!
Obavestavam redovno naravno, pozdrav i svako dobro do sledeceg kuckanja...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #21 poslato: Avgust 20, 2008, 11:13:38 pre podne »

Samo napred!  Najbitnije u celoj prici je da imas volju i zelju, rezultati ce doci vremenom.
Zelim ti puno uspeha i obavezno nas obavestavaj kako napredujes.
Sačuvana
Dominick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Avgust 20, 2008, 09:39:05 pre podne »

ne bih bas preterivala sa izotonicnim napicima ako je u pitanju dijeta, prvenstveno zbog prostih secera...  posle treninga je ok malo,  ali kad je sprecavanje katabolizma u pitanju - staviti akcenat na bcaa aminokiseline i glutamin

slazem se sa Monikom i podsecam da je akcenat na pravilnoj ishrani i suplementima Bcaa,glutamina ,amina,kvalitetnog proteina jedini pravi kljuc za ocuvanje misica kada smo na dijetama.Opet dosta zavisi i cinjenica kakva je dijeta u pitanju.Takmicarska ili cisto malo skidanje masnih naslaga.To su veoma razlicite stvari i kod ove prve se mnogo riguroznije pribegava kako ishrani tako i suplementaciji.

Ma kakva crna takmicarska forma samo da se ratosiljam sala  ;D  koga imam u izobilju pa cu onda polako da krenem od novembra sa izgradnjom misicne mase, i ja sam samo rekreativac sto se kaze nista profi!

Inace sad sam na 102kg, idemo ka cilju polako ali sigurno, sada trcim o 7,5-8Km dnevno, ishrana nikad laksa i bolja, osecam se super kondicije imam na pretek i to je to...

update sledi...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Avgust 19, 2008, 11:57:06 pre podne »

ne bih bas preterivala sa izotonicnim napicima ako je u pitanju dijeta, prvenstveno zbog prostih secera...  posle treninga je ok malo,  ali kad je sprecavanje katabolizma u pitanju - staviti akcenat na bcaa aminokiseline i glutamin

slazem se sa Monikom i podsecam da je akcenat na pravilnoj ishrani i suplementima Bcaa,glutamina ,amina,kvalitetnog proteina jedini pravi kljuc za ocuvanje misica kada smo na dijetama.Opet dosta zavisi i cinjenica kakva je dijeta u pitanju.Takmicarska ili cisto malo skidanje masnih naslaga.To su veoma razlicite stvari i kod ove prve se mnogo riguroznije pribegava kako ishrani tako i suplementaciji.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #18 poslato: Avgust 19, 2008, 09:09:53 pre podne »

Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Avgust 18, 2008, 08:54:01 posle podne »

Isotech modaž da posluži da delom obnovi glikogen alli svakako da su potrebni proteini da se obnovi mišić
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.074 sekundi sa 18 upita.