TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398457 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 08:37:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nacin upotrebe kretina i proteina ?  (Pročitano 19555 puta)
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Januar 26, 2009, 01:12:34 posle podne »

Hypermass nakon treninga i ujutru eventualno, nikako pre spavanja dizati insulin...
A zasto onda na pakovanju hypermassa pise obavezna upotreba nakon treninga i pre spavanja a ostale 1-2 doze u zavisnosti od individualnih upotreba...

http://www.pansport.rs/new/catalog/index.php?id=CY065
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #30 poslato: Januar 26, 2009, 10:53:19 pre podne »

Hypermass nakon treninga i ujutru eventualno, nikako pre spavanja dizati insulin...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #29 poslato: Januar 24, 2009, 03:18:42 posle podne »

Mozes hypermass pre spavanja ako zelis da se umastis kao prase :) ja ti to ne savetujem uopste.Ako si bas jako,jako jako ali jako mrsav onda da!
I treba da jedes i to na silu ako treba, da tovaris u sebe kao u kantu za smece sto vise i da nabijas u usta hranu dok ti ne pozli.Nema tu gladan sam ili nisam.Mora da se jede!
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Januar 24, 2009, 12:58:58 posle podne »

...ne zaboravi da jedes i vise obrati paznju na to
Naravno. Mnogo jedem, svaki obrok mi je do granice povracanja :) i ba su bogati obroci proteinima i vitaminima. Samo mi kazite da li uzimam samo samo kreatin nedeljom kada ne treniram ili samo protein ili i jedno i drugo?
Cuo sam od mnogih i citao da bi hypermass trebalo da se uzima i pre spavanja ali ja ga uzimam ujutru mesano sa kreatinom na prazan stomak i pre i posle treninga i jedno i drugo a kreatin 2 sata posle dorucka.

Zavrsavam fazu punjena depoa i kreatin krecem da uzimam samo pre i posle treninga mesano sa hypermassom, plus jedna doza cistog hypermassa na prazan stomak.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #27 poslato: Januar 24, 2009, 12:50:57 posle podne »

...ne zaboravi da jedes i vise obrati paznju na to
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Januar 24, 2009, 12:42:27 posle podne »

OK znaci u nedelju popijem samo kreatin bez hypermassa na prazan stomak ujutu i to je to za ceo dan tj. ne pijem i hypermass?
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #25 poslato: Januar 24, 2009, 12:11:59 posle podne »

Ali sada kada krece druga faza odrzavanja depoa kreatinom trebalo bi da uzimam kreatin samo pre i posle treninga. Zato i pitam jer u nedelju ne treniram..

Kreatin Monohidrat se obicno pije ujutro i posle treninga,ali ga mnogi piju i kao
ti,tj,pre i posle treninga.
Znaci,u nedelju kreatin popijes ujutro ili bilo kad u toku dana,bitno je samo da je
prazan stomak.
Sačuvana

Nitro
Gost
« Odgovor #24 poslato: Januar 23, 2009, 05:54:13 posle podne »

ne...u fazi odrzavanja pijes svaki dan...
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Januar 23, 2009, 05:37:36 posle podne »

Ali sada kada krece druga faza odrzavanja depoa kreatinom trebalo bi da uzimam kreatin samo pre i posle treninga. Zato i pitam jer u nedelju ne treniram..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #22 poslato: Januar 23, 2009, 01:51:50 posle podne »

Sa kreatinom samo nastavi, poboljsaj ishranu jos,geiner samo kada treniras a sledeci put bih ti posavetovao da predjes na neki whey protein.
Sačuvana
urkee
AAS is the answer !!!
Napredni član
Van mreže Van mreže

Arsenal FC--zauvek !!!

« Odgovor #21 poslato: Januar 23, 2009, 01:37:14 posle podne »

Neko mi kaze da uzimam i kreatin i hypermass i u danima kada ne treniram(u mom slucaju u nedelju) i sada ne znam sta mi je raditi, sta predlazete, da li u nedelju praviti pauzu sa kreatinom i hypermassom ili da popijem standardno?

A posto krecem sa kreatinom za dva dana samo pre i posle treninga, naravno mesam ga sa hypermassom  da li da hypermass uzimam i ujutru na prazan stomak samo njega i ispostujem tih 3 puta dnevno ili i kreatin i hypermass samo pre i posle treninga?
Predlazem ti da pravis pauzu jos nekim danom a ne samo nedeljom !!
Sačuvana
* GANG LAND *
Sta ti mogu kada si tako jak !!!
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #20 poslato: Januar 23, 2009, 10:16:39 pre podne »

Neko mi kaze da uzimam i kreatin i hypermass i u danima kada ne treniram(u mom slucaju u nedelju) i sada ne znam sta mi je raditi, sta predlazete, da li u nedelju praviti pauzu sa kreatinom i hypermassom ili da popijem standardno?

A posto krecem sa kreatinom za dva dana samo pre i posle treninga, naravno mesam ga sa hypermassom  da li da hypermass uzimam i ujutru na prazan stomak samo njega i ispostujem tih 3 puta dnevno ili i kreatin i hypermass samo pre i posle treninga?

Kao što sam ti vec rekao,na tebi je da odluciš.
Ja bih ti preporucio,kao što vec i jesam,da uzmeš
u nedelju jednu porciju Hypera sa kašicicom kreatina
na prazan stomak,najbolje ujutro.A ako neceš Hyper,ti nemoj.
To je samo dodatak ishrani i neceš pogrešiti i ako ga uzmeš i ako ga neuzmeš,jedino što
ceš ga brže potrošiti.
Sa kreatinom kao što kaže Nitro ne staješ.
Sačuvana

Nitro
Gost
« Odgovor #19 poslato: Januar 23, 2009, 10:00:53 pre podne »

sa kreatinom ne stajes...a taj gainer bolje totalno da zamenis hranom ...
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Januar 23, 2009, 01:51:55 pre podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #17 poslato: Januar 23, 2009, 01:08:16 pre podne »

Hvala puno svima! Ako budem imao jos neko pitanje znam da cu na ovom forumu dobiti pravi odgovor. Super ste. Pozdrav svima. ;)

Nema na cemu Dusane, ako ti ikad ustreba nasa pomoc samo nam se javi.Tu smo da pomognemo.
Sportski pozdrav!
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 18 upita.