TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395963 Teme od strane 25009 Članovi Poslednji član: dejanpetrovic99

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 04, 2024, 06:06:33 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 95698 puta)
tozaNS
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 516

« Odgovor #129 poslato: Septembar 29, 2009, 03:35:30 posle podne »

Ja sam juče kupio Golden Fish tunjevinu(komadi). Konzevra od 170g košta 100 din. Dopala mi se pa razmišljam da preĂ°em na nju kad potrošim postojeće zalihe.
Pa to ti je 120gr ribe za 100din. preskupo. Ali ti ako imas kintu onda OK. Ja ne gledam dali je Golden Fish ili sta ti ja znam, mene interesuje samo tezina ribe, jer kad je isperem i iscedim svaka je ista.
Туна у комадићима је све само не туна.
Pa sta je onda, objasni?
to je ono sto ostane da se baci.....tako se prave i rostilj kobasice i pasteta...  ;D ;D ;D ;D samo nisu hteli da bace nego prodaju mu*a za bubrege
Sačuvana
real
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 90


« Odgovor #128 poslato: Septembar 29, 2009, 03:34:58 posle podne »

ajd uzmite tunu u komade i tunu u tomadicima, iscjedite i uporedite gdje ima vise tune
Туна у комадићима је све само не туна.
 

i mene zanima sto je onda??
Sačuvana
Nikolic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 348


« Odgovor #127 poslato: Septembar 29, 2009, 01:43:30 posle podne »

Ja sam juče kupio Golden Fish tunjevinu(komadi). Konzevra od 170g košta 100 din. Dopala mi se pa razmišljam da preĂ°em na nju kad potrošim postojeće zalihe.
Pa to ti je 120gr ribe za 100din. preskupo. Ali ti ako imas kintu onda OK. Ja ne gledam dali je Golden Fish ili sta ti ja znam, mene interesuje samo tezina ribe, jer kad je isperem i iscedim svaka je ista.
Туна у комадићима је све само не туна.
Pa sta je onda, objasni?
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #126 poslato: Septembar 29, 2009, 11:39:24 pre podne »

ajd uzmite tunu u komade i tunu u tomadicima, iscjedite i uporedite gdje ima vise tune
Туна у комадићима је све само не туна.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Spartak
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 651


« Odgovor #125 poslato: Septembar 29, 2009, 09:43:16 pre podne »

ajd uzmite tunu u komade i tunu u tomadicima, iscjedite i uporedite gdje ima vise tune
Sačuvana
two more...no matter what...!
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #124 poslato: Septembar 29, 2009, 09:22:18 pre podne »

Ja sam juče kupio Golden Fish tunjevinu(komadi). Konzevra od 170g košta 100 din. Dopala mi se pa razmišljam da preĂ°em na nju kad potrošim postojeće zalihe.
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 516

« Odgovor #123 poslato: Septembar 28, 2009, 03:44:40 posle podne »

na pijaci je zlatna la perla 70 dingera
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #122 poslato: Septembar 28, 2009, 03:36:21 posle podne »

Tunnenstucke 100 din u merkatoru... nema povoljnije... :(    idem dalje da trazim...  jer kad ih kupim 20 - 30 komada, osetna je razlika
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 793


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #121 poslato: Septembar 28, 2009, 11:13:41 pre podne »

Imas sada ovu mistralovu u komadima 79 dinara.....a extra je...imas i u matijevicu neke dobre za toliko....Ja sam poceo da kupujem incune u matijevicu za 59 dinara 120g ciste ribe....
Sačuvana
Nikolic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 348


« Odgovor #120 poslato: Septembar 28, 2009, 11:07:56 pre podne »

Pa pre bih jeo meso tune nego otpatke... prilikom prerade tune, prvo se seku ovi komadi, a ono što ostane pre bacanja se trpa u ove "komadiće"... i tu ide zaista svašta, trpaju čak i oko tune, verovao ili ne...
to je kao da porediš pileće meso, i pileće viršle...

na stranu to što je puna ulja...
Ima toga. U kojoj meri, opet zavisi od proizvodjaca. Ja kad sam gledao, lepo vidim sitne parcice mesa... A ovu u komadu uopste ne planiram da kupujem, jer je bas neisplativa.
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1001

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #119 poslato: Septembar 28, 2009, 11:01:32 pre podne »

najbolji je ajkula
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 793


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #118 poslato: Septembar 28, 2009, 10:52:21 pre podne »

Najbolji su fileti....Samo sto su mnooogo "jeftini"!!!! :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #117 poslato: Septembar 28, 2009, 10:50:02 pre podne »

Mislite da ne valjaljaju ove koje nisu u ''jednom komadu'' ?ja uzimam u jednom komadu pa seckam sam ;D
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 793


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #116 poslato: Septembar 28, 2009, 10:48:12 pre podne »

Pa pre bih jeo meso tune nego otpatke... prilikom prerade tune, prvo se seku ovi komadi, a ono što ostane pre bacanja se trpa u ove "komadiće"... i tu ide zaista svašta, trpaju čak i oko tune, verovao ili ne...
to je kao da porediš pileće meso, i pileće viršle...

na stranu to što je puna ulja...
slazem se....a i posto je sitnije dosta se teze cedi od ulja....
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 284

« Odgovor #115 poslato: Septembar 28, 2009, 10:46:45 pre podne »

Pa pre bih jeo meso tune nego otpatke... prilikom prerade tune, prvo se seku ovi komadi, a ono što ostane pre bacanja se trpa u ove "komadiće"... i tu ide zaista svašta, trpaju čak i oko tune, verovao ili ne...
to je kao da porediš pileće meso, i pileće viršle...

na stranu to što je puna ulja...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 14 upita.