TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 05:41:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99042 puta)
Mlaz0r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:17:03 pre podne »

Ti sve kolko vidim govoris iz prvog plana,nije se niko navrzao na tebe dok tako bahato nesto ne lupis...nije tacno da si samo pomenuo sta je za tebe isplatljivo nego si rekao da ''ZA RAZLIKU'' od mene...prvo ti ni ne znas koliko ja jedem niti kolko isto placam...drugo govoris kao da si ti neki profi hardcore bilder  i trosis toliko silnih para na hranu pa ti to daje za pravo da tako pricas.U ostalom sumnjam dal ikog zanima dal je tebi hrana skupa il ne posto ni tebe verovatno to kod ostalih ne zanima...Mozda ce nas zanimati kad uzmes neku medalju na bini i tako x)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #174 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:12:20 pre podne »

. Ja za razliku od mlazora jedem oko kilo mesa dnevno i itekako se oseti bilo kakva razlika u ceni na mesecnom nivou, a da placam tunjevinu preko 600 din. za kilo, a za te pare mogu kupiti ~4 kila pilecih bataka ili 2 i po kila oslica, pa nisam blesav
A ti znas kolko mlazor mesa jede dnevno?:)  i isto tako znas koliko on placa hranu i ostale stvari? a da mlazor nema ''maksimalno sredjenu'' ishranu kao ti ,i hc trening ,pa se moje misljenje ne racuna jel tako?tuff guy?:)

Ja stvarno ne znam zasto se neki ljudi navrzli na mene ko slepci?  ??? Ja napisem sta je moje misljenje i da je to neisplativo, ali ako neko voli da jede i da preplacuje, nek jede, ja nikom ovde nisam napisao da ne jede tunjevinu. I sta mene briga koliko ko jede mesa, ja imam neku svoju rutinu i uvek gledam da uzmem sto vise proteina za sto manji novac da bih se uklopio finansijski jer moja ishrana nimalo nije jeftina na mesecnom nivou i tu mesta za tunjevinu nema jer cu za iste pare dobiti vise nego duplo proteina ako kupim nesto drugo...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #173 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:08:11 pre podne »

Ne znam da li se ovaj Mlazor meni obraca? Ja tunjevinu ne jedem uopste jer je po meni potpuno neisplativa. Klasa ispod, klasa iznad, mene to ne interesuje, ja gledam da sto povoljnije pazarim sto vecu kolicinu proteina, a na ukus i takve stvari ne obracam paznju jer me to ne interesuje. Ja za razliku od mlazora jedem oko kilo mesa dnevno i itekako se oseti bilo kakva razlika u ceni na mesecnom nivou, a da placam tunjevinu preko 600 din. za kilo, a za te pare mogu kupiti ~4 kila pilecih bataka ili 2 i po kila oslica, pa nisam blesav
pa i ukus da gledas brate tunjevina ako je lepa ja glavu secem!!!!
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
Mlaz0r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #172 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:07:41 pre podne »

. Ja za razliku od mlazora jedem oko kilo mesa dnevno i itekako se oseti bilo kakva razlika u ceni na mesecnom nivou, a da placam tunjevinu preko 600 din. za kilo, a za te pare mogu kupiti ~4 kila pilecih bataka ili 2 i po kila oslica, pa nisam blesav
A ti znas kolko mlazor mesa jede dnevno?:)  i isto tako znas koliko on placa hranu i ostale stvari? a da mlazor nema ''maksimalno sredjenu'' ishranu kao ti ,i hc trening ,pa se moje misljenje ne racuna jel tako?tuff guy?:)
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #171 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:06:34 pre podne »

oslic je klasa ispod konzerve tunjevina hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #170 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:05:43 pre podne »

Ne znam da li se ovaj Mlazor meni obraca? Ja tunjevinu ne jedem uopste jer je po meni potpuno neisplativa. Klasa ispod, klasa iznad, mene to ne interesuje, ja gledam da sto povoljnije pazarim sto vecu kolicinu proteina, a na ukus i takve stvari ne obracam paznju jer me to ne interesuje. Ja za razliku od mlazora jedem oko kilo mesa dnevno i itekako se oseti bilo kakva razlika u ceni na mesecnom nivou, a da placam tunjevinu preko 600 din. za kilo, a za te pare mogu kupiti ~4 kila pilecih bataka ili 2 i po kila oslica, pa nisam blesav
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:00:37 pre podne »

80 din za 130 gr. ribe je PRESKUPO, uradite najosnovniju matematicku proporciju pa cete videti i zasto... Pa oslic kosta ~230din za kilo (moze se naci i za 200din na akciji), sto znaci da za kilo tunjevine, dobijete 2 i po kila oslica za iste pare! Ako je to vama dzabe i extra povoljno, go for it, ali ja te pare necu da dajem  ;)

I za kilo piletine dobiješ 2 kila oslića... to znači da treba jesti samo oslić?? ::)

Nekome je lakše da samo otvori konzervu i jede, nego da sprema hranu, neko više voli tunjevinu nego oslić, neko ne želi jednoličnu ishranu i sl.

Ipak nije sve u parama, da je tako svi bismo jeli oslić i ništa drugo... ::)

Mislim da svako ovde može da napravi računicu za sebe i proceni šta mu je isplativije...
Sačuvana
Mlaz0r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #168 poslato: Oktobar 16, 2009, 10:59:34 pre podne »

Ma pusti ga dzaba prica...nije u hrani poenta u novcu nema tu matematickih proracuna...kad recimo uporedim onu La perlu koja je tamne boje i sa nekim komadicima crnim unutra zaista se pitam sta stavljaju...ne bi to jeo pa da mi za dzabe daju..
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Oktobar 16, 2009, 10:42:58 pre podne »

oslic je za razliku od tunjevine-klasa ispod :)
Sačuvana
two more...no matter what...!
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Oktobar 16, 2009, 10:26:27 pre podne »

80 din za 130 gr. ribe je PRESKUPO, uradite najosnovniju matematicku proporciju pa cete videti i zasto... Pa oslic kosta ~230din za kilo (moze se naci i za 200din na akciji), sto znaci da za kilo tunjevine, dobijete 2 i po kila oslica za iste pare! Ako je to vama dzabe i extra povoljno, go for it, ali ja te pare necu da dajem  ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #165 poslato: Oktobar 16, 2009, 08:22:15 pre podne »

Vec sam i ranije napisao da je mistralova u komadina najbolja sto se cene tice... Ja stalno kupujem nju... zlatno pakovanje... extra stvarno, po nicemu nije losija od ostalih skupljih, i 80 din je dzabe
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #164 poslato: Oktobar 16, 2009, 08:15:50 pre podne »

imate u maxiju na akciji za 80 din mistralovu tunjevinu u komadima... bolje dodati 20 din i kupiti dobru stvar  ;) a u salamuri je 90din
To je moj izbor od ove nedelje. Neću je menjati, baš je dobra.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #163 poslato: Oktobar 16, 2009, 02:12:59 pre podne »

8) 8) 8)

u tempu  :)
a i ti mistral komadi i u salamuri su sigurno jeftiniji u tempu :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Oktobar 15, 2009, 10:34:05 posle podne »

Jel si se ti to meni obratio za stednju u hrani?
Sačuvana
Mlaz0r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Oktobar 15, 2009, 10:32:40 posle podne »

Brate pa tvoje je telo u pitanju...jeste da je ovo srbija ali tolicno stedeti zarad kvaliteta nema nikakve poente...ajde i da pricamo o suplementima pa da ne gledas toliko sta unosis...ali hranu....o brate ::)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 18 upita.