TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395021 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 19, 2024, 11:05:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kuvani oslic  (Pročitano 30867 puta)
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1211


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #50 poslato: Maj 18, 2009, 11:13:18 pre podne »

Ja od starta nisam ni kupovao filete oslica vec cele komade, prvenstveno zbog cene koja je skoro duplo manja, a sekundarno zbog toga sto ne znam koja je poenta kupovati filete, jer kad skuvam celi komad, samo ga posle kuvanja stavim pod vodu i otpadne mu sva koza, a oni masniji delovi se odvajaju ko od sale i ima ih jako malo (isti je slucaj i kada ih pecem u rerni, veoma lako se odvaja kozica i masniji deliovi), tako da je PO MENI besmisleno kupovati filete, a i kako kazete, jako su vodunjavi, sto nije slucaj kod celih komada...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #49 poslato: Maj 18, 2009, 10:10:28 pre podne »

 8) 8) 8)

I ja koristim papir za pecenje :)
Ali pazite,ima dosta uvoznih,tj,bas bas skupih varijanti,a ima i
nasih domacih,kvalitet je isti a razlika u ceni je ogromna :)
Ja sam placao taj domaci papir oko 30 i nesto dinara :)
A odlican je i za mikrotalasnu,tj,das se njime pokrije meso da neprska po noj  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #48 poslato: Maj 14, 2009, 08:02:02 posle podne »

Pa tako je otprilike, u mega marketima mozda za nekih 10 din jeftinije. Ali riba mi je lepsa kada se ispece na papiru za pecenje.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1655


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #47 poslato: Maj 14, 2009, 05:31:15 posle podne »

Evo i sam sam primetio taj problem, fileti kao od vode da su raspadaju se i bas bzv... Ne ostane ni 50g kad se ispeku... Moracu i ja da se prebacim na neku pastrmku..

Recite mi koliko vas izadju kese za pecenje? ja sam dao za 5komada oko 80din, nesto mi to puno :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #46 poslato: Maj 14, 2009, 08:44:19 pre podne »

 8) 8) 8)

Jetse,fileti su cesto prepuni vode  :)
Zato kad spremam oslica,koristim komade,
i gledam da ih kupim u ribarnici,gde su malo skuplji,ali
su stvarno kvalitetniji,i nisu puni vode :)

A pastrmka je stvarno nesto posebno,pogotovo ako je jos na rostilju  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #45 poslato: Maj 13, 2009, 09:02:04 posle podne »

ooo daaa.... pastrmka je klasa iznad :D
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #44 poslato: Maj 13, 2009, 08:52:06 posle podne »

Fileti budu puni vode, uzas jedan, kao da ubacuju vodu u te filete, posebno fileti oslica su katastrofa. Ali riba ucelo je vec druga prica.
Ja sam se sada navadila na pastrmku. Samo je posolim i pecem u rerni na papiru za pecenje, fantasticna bude i nije suva kao oslic  ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #43 poslato: Maj 13, 2009, 06:05:26 posle podne »

baš tražim ideje za još neki način spremanja ribe... riba toliko bude puna vode da ništa ne ostane od nje kad se odmrzne, nemam više ideju kako da je spremam..
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #42 poslato: Maj 13, 2009, 05:52:10 posle podne »

meni iskreno nije fina riba koja se peče u dubokom ulju.. to valjda neće videti nigde osim ovde - riba se peče na žaru, roštilju i slično a ne u litri ulja ;) (osim girica naravno ;))
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #41 poslato: Maj 13, 2009, 10:10:12 pre podne »

 8) 8) 8)

Ja sam odavno zaboravio sta znaci przenje :)
Ja ribu ispecem u plehu,a kad je u pitanju nemasna riba,u mome slucaju oslic ili
girica,ako nestavim u kupus salatu,onda polijem nju sa lanenim uljem,jer riba
bez omege 3 nevalja ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #40 poslato: Maj 11, 2009, 04:00:04 posle podne »

Sto se tice ove ribe treba je izbegavati u sirokom luku
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Riba-losha-za-Evropu-dobra-za-Srbiju.lt.html

A przenje na maslinovom ulju...time maslinovo ulje postaje stetno kao i bilo koje drugo rafinisano ulje, bolje je ribu ispeci bez masnoce, na papiru za pecenje ili u kesi za pecenje pa je nakon spremanja preliti sa maslinovim uljem.
Zagrevanjem maslinovog ulja gube se kvalitetni sastojci. Na velikim temepraturama postaje nestabilno, brzo oksidira i u njemu se stvaraju slobodni radikali koji utiču na starenje ćelija organizma.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #39 poslato: Maj 11, 2009, 02:13:05 posle podne »

moj favorit je som pangazius, juce sam uzela gotove filete, i ja to lepo na tiganj na laganoj vatri i malo maslinovog, vegete i meni je njam! sa salatom
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #38 poslato: Maj 11, 2009, 11:14:30 pre podne »

 8) 8) 8)

Evo i mojih fotki u rerni na papiru za pecenje spremljenog oslica :)
Ja ga jos posipam sa susenim povrem-znaci nije vegeta ili neki drugi preslani zacin :)
U konkretnome slucaju na fotki sam po oslicu kad sam ga poredjao u pleh
posuo 3 kasike kukuruznog griza,na nekih 2kg oslica,jer sam spremao za sebe i ostale u
kuci,pa cisto zbog njih jer su oni tako navikli :)
Ja za sebe licno spremam bez toga :)



[prilog je izbrisao admin]
« Poslednja izmena: Maj 11, 2009, 11:19:22 pre podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12779


Never give up!

« Odgovor #37 poslato: April 14, 2009, 12:40:51 posle podne »

Uf...pricaj mi o kolicinama.Ma mislim da bih mogao pojesti oslica...ma uvek je prisutna neka glad.Ali izdrzi se nekako.
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #36 poslato: April 14, 2009, 12:33:45 posle podne »

viseg cilja- kao mir u svetu i tako to  :D   :D
salim se naravno

ma meni nije problem ,mogu da ga jedem kako god spremis,i sta god,samo da ima kolicinski puuno


izede me ova dijeta  >:(  >:(
a kazu da eff ubija apetit,lazu bre   ::)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 19 upita.