TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 31, 2024, 11:55:30 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ovsene su mi odvratne,pomagajte!  (Pročitano 58186 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #86 poslato: Septembar 01, 2009, 04:03:12 posle podne »

Је л' проблем узимати овас(на мерење) из продавнице з. хране,мислим због могућих паразита у њему?
Biraj mesta gde ih kupuješ. Evo, kod mene u gradu kupovao sam u 3 prodavnice "zdrave hrane", a onda sam jednu odbacio jer sam redovno u njihovim ovsenim nalazio neke bubice i još raznoraznog smeća.
Znači, obiĂ°i više prodavnica i videćeš gde su najčistije. ;)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #85 poslato: Septembar 01, 2009, 03:52:32 posle podne »

8) 8) 8)

Је л' проблем узимати овас(на мерење) из продавнице з. хране,мислим због могућих паразита у њему?
Па то сам у овој теми прочитао:).

ma slobodno  :)
nemas razloga za brigu :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
nickey
Gost
« Odgovor #84 poslato: Avgust 31, 2009, 09:27:22 posle podne »

Uopste nije problem ako je sve ok sa ovsenim.
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Avgust 31, 2009, 09:13:02 posle podne »

Па то сам у овој теми прочитао:).
« Poslednja izmena: Septembar 01, 2009, 11:29:39 pre podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Avgust 31, 2009, 08:19:23 posle podne »

Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Avgust 30, 2009, 11:56:14 pre podne »

kada shvatimo da se ukus stvara u mozgu tj da je sve u glavi sve ima više smisla.. mi sebe zaista možemo da istreniramo da nam nešto bude fino samo zato što je zdravo.. pitanje se samo motivacije... koliko želimo da nam se nešto svidi
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #80 poslato: Avgust 30, 2009, 07:48:16 pre podne »

Ja ih nekad sameljem nekad ne, zavisi kako ih jedem. Vidim vecina forsiraju Hahne, ja iskreno ne primecujem razliku izmedju njih i ovih obicnih.

ni ja..meni su i jedne i druge super...realno,najukusnija hrana koja se ovde forsira...nije mi jasno kako to da su svima bljak, bas jedan ortak koji ide u teretanu i ono pazi na ishranu bas bas,zali se da su ovsene jedino sto mu je "odvratno do bola",cak i sa wheyom su mu odvratne...razliciti su ukusi...meni se recimo ella zgadila,mada mi je u pocetku bila super,ali sada...uzas...
Ja kada sam prvi put probao ovsene hteo sam da povratim, a kasnije mi je bilo bas tesko u stomaku. A sada su mi omiljene. Mislim da su ljudi previse naviknuti na junky hranu pa su im zato ovsene fuj ;) Ja licno nemam problema ni sa jednom vrstom hrane. Pa kad sam se naviko na lanene semenke, ako si nekad probala onda ti je sve jasno... ne biram :D :D :D
moguce da je zato... ;)
probala sam,ponekad ih i dodam u ovsene...
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #79 poslato: Avgust 30, 2009, 02:13:25 pre podne »

8) 8) 8)

Bez uvrede ali da li ti cujes sebe?mali i veliki list list je list,a dal je mali il veliki to je velicina  ::) mislim stvarno se ljudi opterecujete glupostima,vala ako mo mogu kilo ovsenih da platim 100 dinara da placam skuplje zato sto je nesto sitnije ili samlevenije vala necu..ionako kad sam gladan volim da mi hrana zauzme sto vise mesta u stomaku a ne da je sitna i ostale gluposti...a vi tucite kahne do mile volje

upravo to i hocemo  :)

Ja ih nekad sameljem nekad ne, zavisi kako ih jedem. Vidim vecina forsiraju Hahne, ja iskreno ne primecujem razliku izmedju njih i ovih obicnih.

ni ja..meni su i jedne i druge super...realno,najukusnija hrana koja se ovde forsira...nije mi jasno kako to da su svima bljak, bas jedan ortak koji ide u teretanu i ono pazi na ishranu bas bas,zali se da su ovsene jedino sto mu je "odvratno do bola",cak i sa wheyom su mu odvratne...razliciti su ukusi...meni se recimo ella zgadila,mada mi je u pocetku bila super,ali sada...uzas...
Ja kada sam prvi put probao ovsene hteo sam da povratim, a kasnije mi je bilo bas tesko u stomaku. A sada su mi omiljene. Mislim da su ljudi previse naviknuti na junky hranu pa su im zato ovsene fuj ;) Ja licno nemam problema ni sa jednom vrstom hrane. Pa kad sam se naviko na lanene semenke, ako si nekad probala onda ti je sve jasno... ne biram :D :D :D

meni je lan u pocetku bio cudan,a sada prosto obozavam njegov ukus
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Nitro
Gost
« Odgovor #78 poslato: Avgust 30, 2009, 12:21:12 pre podne »

Bez uvrede ali da li ti cujes sebe?mali i veliki list list je list,a dal je mali il veliki to je velicina  ::) mislim stvarno se ljudi opterecujete glupostima,vala ako mo mogu kilo ovsenih da platim 100 dinara da placam skuplje zato sto je nesto sitnije ili samlevenije vala necu..ionako kad sam gladan volim da mi hrana zauzme sto vise mesta u stomaku a ne da je sitna i ostale gluposti...a vi tucite kahne do mile volje
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #77 poslato: Avgust 29, 2009, 11:42:27 posle podne »

8) 8) 8)

jeste da si bio sarkastican,ali je to sto si rekao ustvari delimicno tacno :)
ovsene se po vrsti dele na plodove maloga i velikoga lista,pa tako i hahne ima
i jedne i druge u ponudi,i te o kojima ja i ostali pricamo su maloga lista,a ne mlevene :)
dok su sve ostale na nasem trzistu sa plodsa velikoga lista  :)

« Poslednja izmena: Avgust 29, 2009, 11:44:10 posle podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Nitro
Gost
« Odgovor #76 poslato: Avgust 29, 2009, 11:27:47 posle podne »

dada..ovsene verovatno imaju mnogo razlicith vrsta rodova i tipov pa su sve jedna do druge razlicite...samo zato sto je nemac usitnio i stavio svoju ĂĽber kutiju odma ovsene vise nisu ovsene nego se bas te razlikuju ...like i'll buy that
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #75 poslato: Avgust 29, 2009, 11:11:54 posle podne »

8) 8) 8)

bacanje para

bacanje para

X2!!!

ukusi i nepca su razliciti-ja bas osetim razliku :)
nije da su mi standardne bljak da nemogu da ih jedem,vec su jednostavno
ove dosta ukusnije
ali kao sto sam i rekao,sve vise spremam pravu ovsenu kasu,a ovsene pahuljice
koristim kad sam bas u zurbi ili lenjosti  :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Nitro
Gost
« Odgovor #74 poslato: Avgust 29, 2009, 10:58:37 posle podne »

Kad sam na low carb i na teskoj dijeti nema ukusnije od toga,i molim boga da dodje wikend da ih jedem..sad kad ovako junkujem ko sad po 3 dana ne da su bljak nego su g***o  ;D ;D
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #73 poslato: Avgust 29, 2009, 10:43:07 posle podne »

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #72 poslato: Avgust 29, 2009, 10:07:17 posle podne »

I ja ih sameljem, ne iz razloga jer me mrzi da zvacem, vec iz razloga jer brze omeksaju, a ja sam gladan kao vuk cim otvorim oci pa mi je svaki minut dragocen  ;D A i lepse su mi ovako samlevene...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 14 upita.