TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:33:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ovsene su mi odvratne,pomagajte!  (Pročitano 58198 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #56 poslato: Avgust 21, 2009, 04:53:41 pre podne »

Kako smo vec kod ovsenih, trenutno kupih i okusih Quaker (http://www.quakeroats.com/home.aspx)... E ove bi mogao same kao Zoltan jesti :)
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2009, 05:03:21 pre podne od strane Ognjen Stojanović » Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #55 poslato: Avgust 20, 2009, 06:49:57 posle podne »

Jeste da moze sve to da bude lepo spremljeno i ukusno ali ona definitivno mora da menja partnera :) :) :)
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #54 poslato: Avgust 20, 2009, 06:39:24 posle podne »

kada sam jela ovsene sa jogurtom pred drugaricom,njen komentar je bio "sto jedes tu hranu za ptice? fuuuj..ja to ne bih jela"   :D :D :D   
zivi na pljeskama,pa ne zna sta valja...  ;D
ali zato kada sam joj spremila jednu salatu (vlakna + proteini + dobre masti,ali veoma raznovrsno i ukusno)  i naterala je makar da proba, bilo je : " mmm...pa ovo je bolje i od sexa! "  :D :D :D 
 sto znaci,da i zdravo moze biti ukusno,samo treba malo maste...  8)  i treba da bude raznovrsno i da se uvek nesto menja...ako svaki dan jedes ovsene + mleko i piletinu + obicnu zelena salatu, naravno da ce da te smori i da ce ti biti mucno i da na neki nacin neces uzivati u svemu tome,vec ces to raditi samo zato sto moras tj. zelis da se zrtvujes za dobru liniju...na kraju ti bude dosta svega i batalis to..
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2009, 06:45:42 posle podne od strane Mackolina » Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #53 poslato: Avgust 20, 2009, 04:47:30 posle podne »

Tacno tako, dao sam mom bratu parce skuse koja je meni recimo "jaka" sto se tice ukusa, a burazer mi kaze, pa ovde nema ukusa, kao travu da jedem...  :o Onda je majka napravila nedeljni rucak sa nekim curecim mesom i 1000 drugih drangulija i preliva, ja samo sto se nisam otrovao koliko mi je ono bilo zacinjeno i jako, jedva sam pojeo to sto sam sipao, a recimo burazeru je ukus bio skroz o.k. kao limunadu da je popio... STRASNO!!! Zamisli da sam mu ovsene dao da proba...  :D :D :D
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Nitro
Gost
« Odgovor #52 poslato: Avgust 20, 2009, 03:50:50 posle podne »

Mislim da pisem ovo 16ti put:
1. kupis hahne ovsene
2. prelijes kljucalom vodom
3. dodas samo kasikicu meda i cimeta

... sacekas malo i KASA JE ODLICNA, SLATKA, NIKAKO BEZUKUSNA, CAK STA VISE IZVRSNA...
zar se mora crtati sve... ako kupujes obicne iz zdrave hrane na merenje moras ih ostaviti da odstoje jer nisu usitnjene...
i moguce da stavis ili malo ili puno vode... (mleka)

ovako kada se prave kako sam naveo isti djavo da li je voda ili mleko u pitanju...

slazem se,i cak ne moraju hahne ovsene...
prelijes vrelom vodom..pustis da odstoje 5 min izgnjecis i eto...ali dzaba ognjene nije u tome pitanje ,jer ljudima kojima nema ''ukusa'' bez 10000kcal od zasicenih masti i secera ,dzaba pricati :/
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #51 poslato: Avgust 20, 2009, 02:01:33 posle podne »

Svako veče potopim u činiju 300g ovsenih i ostavim ih da prenoće. Sutradan ih jedem u 2 do 3 obroka. Budu skroz mekane i lake za gutanje. Nema onog odvratnog osećaja kao kada su taze potopljene i odmah se jedu. Jedino na svaku porciju dodam i šaku mlevenih oraha ili lešnika. Mogu reći da mi je to čak i ukusan obrok. :D :D

A tek ako im dodam i malo wheya... E, onda je to stvarno ukusan obrok. :)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #50 poslato: Avgust 20, 2009, 01:46:27 posle podne »

Mislim da pisem ovo 16ti put:
1. kupis hahne ovsene
2. prelijes kljucalom vodom
3. dodas samo kasikicu meda i cimeta

... sacekas malo i KASA JE ODLICNA, SLATKA, NIKAKO BEZUKUSNA, CAK STA VISE IZVRSNA...
zar se mora crtati sve... ako kupujes obicne iz zdrave hrane na merenje moras ih ostaviti da odstoje jer nisu usitnjene...
i moguce da stavis ili malo ili puno vode... (mleka)

ovako kada se prave kako sam naveo isti djavo da li je voda ili mleko u pitanju...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #49 poslato: Avgust 20, 2009, 01:36:26 posle podne »

Ziva jaja?wtf?
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #48 poslato: Avgust 20, 2009, 01:23:44 posle podne »

Ja ih svako jutro cepam,stavim ih uvece u vodi da prenoce i ujutru ih stavim u blender dodam mleko mericu proteina dva tri jaja sve to izblendujem i od miline popijem cak se i mojoj cerkici svidja odusevi se kad vidi da spremam i moram da joj dam malo ali samo na vrh prsta jer jedva ima godinu dana :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #47 poslato: Avgust 20, 2009, 01:08:13 posle podne »

Ja uzmem ovsene i samo ih jedem ovako bez icega suve :)
Ognjen Novakov - rambo! je  video kako to izgleda :)
kako?

Pa uzmem ih onako suve i samo jedem kasikom dok one same u usima omeksaju.Meni to uopste nije loseg ukusa,cak naprotiv!
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #46 poslato: Avgust 20, 2009, 12:52:10 posle podne »

tesko spremiti ovsene...prelivao sam i vrelom vodom i mlekom uvek je bez ukusa,da ne kazem shit :P jedno da stavim pola kila secera...
nisi lepo proctao,ja ovsene sa jogurtom mogu da izdrizim da pojedem,a ne mogu da smislim u glavi da ih neko jede same,suve i bez icega,stomak mi se prevrne kad pomislim :P
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #45 poslato: Avgust 20, 2009, 11:12:39 pre podne »

Pa brate ko ti je kriv kad ne umes da ih napravis...ovsene prelijes vrelom vodom izgnjecis dobijes kasu i vrh stvar...ko se zali ne treba da trenira i pazi na hranu uopsteo onda;P
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #44 poslato: Avgust 20, 2009, 08:40:40 pre podne »

:P :P :P u sick bastards,sad sam ih jeo sa jogurtom,JEDVA sam pojeo,znaci jedva,sa 2-3kascice secera....na kraju se setim da jedete sa vodom,UMALO da povratim,znaci umalo,u grlu sam zaustavio da ne povratim sve sto sam pojeo :( stvarno niste normalni :P
imali ovde neko da je probao strugotinu i kocanke da potvrdi da su ukusnije od ovsenih ???
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #43 poslato: Avgust 20, 2009, 12:37:49 pre podne »

Odlicna stvar je u ovsenu kasu (pripremljenu tako sto su se ovsene prelile kljucalom vodom i dodalo po zelji malo meda i cimeta od gore) dodati Power Bar recovery merice...  ;D odlicno, pretpostavljam nesto slicno kao kada se dodaju proteini...
Samo se doda i promesa i eventualno, posto ja to uzmem kada mi od ujutru ostane i onda posle drugog ili treceg treninga (popodne, poslepodne), doda i nesto malo mleka posto se skore malo kada stoje, hehehe
Ako neko pije ili je pio ili ce da pije recovery, neka obavezno proba ovu varijantu!
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Avgust 19, 2009, 11:03:33 posle podne »

Ja uzmem ovsene i samo ih jedem ovako bez icega suve :)
Ognjen Novakov - rambo! je  video kako to izgleda :)

blago tebi,kad suvo jedes :),mogu da se kladim da strugotina ima bolji ukus :P
meni bas tako imaju nekako full ukus.........a i kad ih jedem s mlekom ili wheyom...uvak ih trpam u hladno mleko....ne volim da pravim kashu
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 17 upita.