TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 04:10:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: IShrana  (Pročitano 27526 puta)
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #104 poslato: Novembar 25, 2009, 11:32:35 posle podne »

8) 8) 8)

pileci file koji si prikazao moze  :)
bas je skoro neko kod mene kuci pazario i moram priznati da sam
se iznenadio dobrim sastavom :)
morao sam i da ga probam,odlican je  :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #103 poslato: Novembar 25, 2009, 10:58:31 posle podne »

svakako ga dofiluju delovima pileta koji se ne spominju u specifikaciji...

Slazem se, i bas upravo iz tog razloga sa doticnim proizvodima ne treba preterivati.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Novembar 25, 2009, 04:09:01 posle podne »

svakako ga dofiluju delovima pileta koji se ne spominju u specifikaciji...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #101 poslato: Novembar 24, 2009, 11:12:44 posle podne »

u pravu je čovek, sastav je super kad ovako čitaš i stvarno ti doĂ°e da to i pojedeš, ali s obzirom da svi znamo ukus pilećeg belog mesa i ukus salame pitanje je čega sve tu ima dodatog....
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Novembar 23, 2009, 08:45:44 posle podne »

može ponekad ali ne stalno :)
snabdej se tunjevinom, ispeci više piletine i to stavi na sendvič... ali naravno ponekad može i po koje parče salame ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #99 poslato: Novembar 23, 2009, 01:11:33 posle podne »

O tome smo pricali vec mnogo puta ali reci cu opet.Uopste nema potrebe da se vi rekreativci toliko ubijate pitanjima sta je masno sta je stetno itd..jer kao prvo niste takmicari a kao drugo i da jeste cak i onda imate perioda kada mozete malo zgresiti i dati sebi oduska.Organizam nije masina i treba mu odmora i malo predaha.Uzivajte ponekad u jelu, nece vam nista biti.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Novembar 23, 2009, 10:16:10 pre podne »

po sastavu uh, masti i proteina je sasvim ok, jedino aditivi i konzervansi... ali, sve u svemu - znas zasto ne treba a ujedno kazes ponekad u sendvic i to je skroz ok :)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Novembar 22, 2009, 09:28:44 posle podne »

Ma jedi i uzivaj ;)

Slusaj sta ti kaze, zna covek  ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #96 poslato: Novembar 22, 2009, 07:18:15 posle podne »

Ma jedi i uzivaj ;)
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Novembar 22, 2009, 04:30:19 posle podne »

Ne bih da otvaram novu temu zbog jednog pitanja, a ova mi se čini nekako najprikladnijom, što je malo širi pojam, jelte... :D

Bio sam malopre u Idei da nakupujem šta mi treba, i zagledao malo ove salame (nemojte odmah drvlje i kamenje, :P ), pa su mi ove dve zapale za oko... znači, znam da imaju toliko aditiva, konzervanasa, soli, itd, da su u principu nezdrave, sve je to ok...
interesuje me šta mislite, mogu li da proĂ°u ponekad za promenu, tipa kad nismo kod kuće da se napravi neki sendvič sa ella sirok, ovom salamom (umesto tunjevine, recimo), par kiselih krastavčića itd...

Nažalost, telefin kojim sam slikao je prilično loš, pa se ne vide dobro nutritivne vrednosti, ali ukratko - ova Agroživ šunka ima nekih 14 gr. proteina, Cekin ima 16... Ove imaju, ako se dobro sećam 1 gr. UH-a i 3 gr. masti, ili tako nešto... uglavnom, ne mnogo...
Agroživ košta 205 dinara pakovanje od 400 grama, a Cekin je na nekom popustu i košta 450 din pakovanje od 1000 gr.

Znači, ukratko, šta mislite... da je nezdravo znam, ali nutritivne vrednosti mi se čine sasvim ok...
Ostale salame/šunke ovog tipa imaju uglavnom 0 UH-a i 20-k gr. masti...

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Novembar 08, 2009, 02:04:46 posle podne »

Obrisani su postovi koji su pokvarili temu... Nikola, dobio si odgovor na više mesta, a i iznad možeš da vidiš u kom delu podforuma možeš postaviti pitanje.
Dakle, poslednje upozorenje sa moje strane što se tiče postavljanja pitanja o kojima je već bilo reči na više mesta i nerviranju ostalih članova foruma.
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Novembar 08, 2009, 08:15:46 pre podne »

Coolicu , filipe nemojte da mu odgovarate uopste. Neka se pate sa njim moderatori.

Nikola_Selenca mogao si tamo da postavis pitanje u delu za pocetnike, tamo odgovaraju samo moderatori.
Pogledaj opis podforuma za pocetnike:
Ukoliko ste početnik ili su vam fitnes, ishrana i suplementacija totalno strani pojmovi... bez straha i ismevanja očekujemo da vaša pitanja postavite OVDE... za vas odgovaraju samo moderatori Pansport-a!
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #92 poslato: Novembar 08, 2009, 01:59:41 pre podne »

Ognjene svaka cast na odgovoru i strpljenju :)

Nikola, na forumu imas 3000 tema u vezi sa ishranom i suplementacijom. Neko ko pocinje sa radom u ovoj oblasti cak u 99% slucajeva ne treba ni da se registruje i postuje pitanja nego samo da pazljivo iscita sve teme vezane za ono sto ga interesuje. I to ne samo prvu stranu, nego i drugu, trecu, cetvrtu... Potpisujem da je takvih do sada bilo na stotine.
Kada bi se svaki put nekome pisao jelovnik i govorilo sta i kad da jede forum bi bio katastrofa.
Ljudi koji se te "napali" su mnogo vremena proveli ovde i u neku ruku im je stalo da forum bude ok. Ja sam ovde od 2005. i imam jako malo postova (koji su smisleni, nadam se :)) jer uglavnom citam i ucim od iskusnijih.

Eto toliko, zelim ti dobar napredak :)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #91 poslato: Novembar 07, 2009, 07:11:20 posle podne »

Pitao si Ognjena Stojanovica, ne Ognjen Stojanovic :D...

Salu na stranu, ja verujem da nisi imao nameru nikoga da uvredis ili da se pravis lud, ali stvarno je pitanje bilo malo smesno, pa su tako ostali odreagovali...

Nemoj da te malo mrzi da prelistas forum, samo 15 minuta ti je potrebno da saznas sve sto te zanima, jer je svo logickim sledom razvrstano po temama, a da ne pircam o trazilici koja ti moze naci sta 'oces...

Mislim neznam kako uopste mozes pomisliti da neskvik moze biti dobar, secer, cokolada... junk... => nije dobro  ;)

Posto verujem da si pocetnik, mozes to i ovako gledati, sve sto ti je extra lepo u 99% nije dobro :) poz
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #90 poslato: Novembar 07, 2009, 07:27:01 pre podne »

Musli ne treba da se pise velikim slovomia :)

Musli jako varira ali je uglavno los, jer sadrzi dosta dodatog obicnog belog secera, komadice obicne secerne cokolade i sl. Npr taj Florida Bel, on je katastrofa...

Ako vec jedete musli, Nestlle Fit neka vude izbor o to je to. Ili bas Nestlle musli ako nadjete. Kvalitetniji je sastav od ostalih... Mada neznam zasto se samo ne preorijentisete na ovsene kase... Ne, pred trening neposredno... Ujutru samo i to je to, a je ujutru trening, onda da ne bud bas pred. Ali opet ponavljam, ajd da imate 6, 7 godina pa da razumem da morate musli, ali ovako najbolja varijanta je da izbacite
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 17 upita.