TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 06:12:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Šta jesti kad si u gradu?  (Pročitano 24041 puta)
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Februar 03, 2010, 11:41:45 pre podne »

Ja na odmoru uzmem Ella joguri i 2 bonzite,ili kikiriki,ali onaj sto nije pecen na ulju.kontam da je to skroz ok? :)

bonzite.. neee.. bolje njih zameni neki int. keksom ili plocinama ovsenim, heljdinim itd.
ja znam dok sam isao u skolu da se oduzi od pola 2 do 7... to je prilicno dugo vremena bez nekog konkretnog obroka... tako da fali tu nesto.. ovo grickaj na casu a za odmor spremi neki zdrav sendvic ili ako hoces da budes faca u razredu ponesi pirinac i belo meso! ;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
vickons
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Februar 02, 2010, 10:41:41 posle podne »

Ja na odmoru uzmem Ella joguri i 2 bonzite,ili kikiriki,ali onaj sto nije pecen na ulju.kontam da je to skroz ok? :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Februar 01, 2010, 04:59:18 posle podne »

ja juce posle jutarnjeg treninga ostajao u gradu pa sam napravio sendvic od carskog hleba i dim. lososa, poneo balans, vodenicarsko, voce i jednu mericu wheya.. prezivelo se.. gladi nije bilo...

inace sta mislite o tim TOFU sendvicima.. tj o samom tofu siru?? On se pravi od sojinog mleka zar ne??

sendvič zvuči preterano..
što se tofua tiče, ko ne beži od soje, za njega je savršena low fat opcija za žute sireve...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #48 poslato: Januar 31, 2010, 09:48:51 posle podne »

ja juce posle jutarnjeg treninga ostajao u gradu pa sam napravio sendvic od carskog hleba i dim. lososa, poneo balans, vodenicarsko, voce i jednu mericu wheya.. prezivelo se.. gladi nije bilo...

inace sta mislite o tim TOFU sendvicima.. tj o samom tofu siru?? On se pravi od sojinog mleka zar ne??

ovo prvo i ja radim, sa nekim parcetom belog mesa...

a tofu, sojin sir, meni je jako ukusam dimljeni tofu (green house) i stavljam ponekad u sendvic, probaj, svidece ti se, ali dimljeni obavezno :) 
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Januar 31, 2010, 08:46:18 pre podne »

Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #46 poslato: Januar 30, 2010, 06:58:48 posle podne »

8) 8) 8)

da da.. ja znam mnogo ljudi koji ne uzinaju na faxu vec kazu popicu whey..

Definicija za Supplement iz Oxfordovog recnika: If you supplement something, you add something to it in order to improve it!!!!!!!!!!

e sad imaju te stvari sto se zovu zamena za obrok, ne znam koliko je to ucinkovito al sigurno da ne treba preterivati u menjanu obroka sa tim..
;)

odlicno je da uneses sve sto treba  :)
ali mene nema sanse da zasiti,treba nesto i sazvakati  :)
zato je u kombinaciji sa par jabuka kao osnova,odlicno  :)
uvek drzim kesicu dve u torbi,kupim neku ne gaziranu vodu i 2-3 jabuke,otpijem malo vode,
razmutim prah,pojedem jabuke i popijem mrp  :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Januar 29, 2010, 04:47:33 posle podne »

Mozda pocnem da nosim u skoli ELITE 12  , u njemu ima 125-kalorija ,masti - 1,5 g , ugljeni hidrati - 6 g i proteini 21 g ..

što da ne - ali samo kao dodatak...
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Januar 28, 2010, 01:20:15 posle podne »

da da.. ja znam mnogo ljudi koji ne uzinaju na faxu vec kazu popicu whey..

Definicija za Supplement iz Oxfordovog recnika: If you supplement something, you add something to it in order to improve it!!!!!!!!!!

e sad imaju te stvari sto se zovu zamena za obrok, ne znam koliko je to ucinkovito al sigurno da ne treba preterivati u menjanu obroka sa tim..
;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Januar 28, 2010, 11:52:46 pre podne »

Ok je kao užina, pored hrane.  Samo nemoj da ti zamenjuje hranu, već da bude kao suplement i napravićeš pravu stvar.

I meni je praksa nošenje merice nekog proteina u flašici kad znam da ću imati samo kratku pauzu
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #42 poslato: Januar 27, 2010, 11:56:27 posle podne »

Ja u skoli uglavnom jedem Kostunavo voce lesnike , bademe , kikiriki...a pre skole popijem malo ELITE 12 Hour.. ;)

a zasto jednostavno ne jedes u skoli kao covek jer cak i taj elite nece pokriti 6+h koji si u skoli? ima milion jela mora da nesto mozes da poneses.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Januar 22, 2010, 09:43:41 pre podne »

Prepreke su one stvari koje vidimo kada uklonimo pogled sa svog cilja :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #40 poslato: Januar 22, 2010, 01:38:09 pre podne »

Poenta price je u tome da onaj ko zeli taj ce se i snaci,na laksi ili tezi nacin nije bitno ali naci ce se sigurno.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #39 poslato: Januar 21, 2010, 03:24:25 posle podne »

Treba jednostavno isplanirati da se ne nadjete u gradu za vreme glavnog obroka i to je sve :)
Pod tim "gradu" podrazumevam konkretno setanje negde, od jednog mesta do drugog, kada ste na poslu, ili gde vec bez problema se moze poneti i jesti, ali bas tao usput sto i Monika kaze nije najsrecnija opcija...

A sto se uzine tice lako se moze naci u bilo koje doba... zdravih hrana je mnogo, restorana... i td
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Januar 21, 2010, 02:37:06 posle podne »

isto kao neko koga vidite na ulici da jede cips ili smoki.. samo sto je moj organizam srecniji od njihovog! :D

hahaha, e baš to :D

mada nije mi baš neka fora da (možda) skockana i sreĂ°ena idem ulicom i jedem sir ili piletinu :D   al ajd...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #37 poslato: Januar 21, 2010, 01:35:40 posle podne »

e da... pre neki dan sam bio ceo dan u gradu (treninzi, januarski ispitni rok...) pripremio sam se dobro, napunio ranac... al sam ipak otisao do merkatora, kupio mladi sir i plasticni noz. za 5 sekundi sam isekao sir na kockice i nabadao ih na noz i jeo na putu izmedju merkatora i spensa... isto kao neko koga vidite na ulici da jede cips ili smoki.. samo sto je moj organizam srecniji od njihovog! :D

Odlican primer da se sve moze kad se hoce.Ali vecinu ljudi ipak mrzi to da radi.Pa kad se samo setim sebe dok sam ranije isao na posao pa menjam dva busa i klackam se dugo..otvorim ja posudu sa pirincem i sirom pa udri u busu :)  nije me tada bilo biga a ne bi ni sada :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.296 sekundi sa 18 upita.