TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402906 Teme od strane 25059 Članovi Poslednji član: filipovica01

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 09, 2025, 09:51:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kre alkalyn  (Pročitano 41372 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #89 poslato: Septembar 12, 2012, 08:25:22 pre podne »

I jedan i drugi su mi odlicni jer daju mi rezultate.Ali kada je rec o kre alkalynu prefriram tecne.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Septembar 11, 2012, 11:48:53 posle podne »

Mozda mi se cini,ali imam osecaj kao da monohidrat ne utice na mene,pa zato hocu da predjem na Kre alkalyn :)

I kod mene je tako..ja sam sad na mesec dana presla na monohidrat cisto da napravim promenu, pa se opet vracam Krealkalyn-u...Inace meni bas odgovara pre treninga da uzmem dva Krealkaly-na i jednu tableti caffeine od Natrola...
Sačuvana
StormRider92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Septembar 11, 2012, 12:26:24 posle podne »

pa,jedem 4-5 puta na dan i unosim dosta proteina i ugljenih hidrata.ne znam sta smatrate pod slabom ishranom?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #86 poslato: Septembar 11, 2012, 12:22:17 posle podne »

Mozda mi se cini,ali imam osecaj kao da monohidrat ne utice na mene,pa zato hocu da predjem na Kre alkalyn :)

moguće i da imaš slabu ishranu, ako nisi zadovoljan rezultatima. Drugo, pitanje je šta očekuješ od kreatina, a treće je da ne reaguješ na njega - što je u manjem broju slučajeva
Sačuvana
StormRider92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Septembar 11, 2012, 12:13:07 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #84 poslato: Septembar 11, 2012, 11:49:09 pre podne »

A,kad prestanem da pijem kre alkalyn,da li samo gubim na snazi,ili malo i na masi koju sam dobio?:)

to zavisi od tvog načina ishrane, treninga... suplementacije. Samo nastavi sa treningom i visokoproteinskom ishranom, a što se tiče kre alkalyn-a kao i svih drugih suplemenata - nemaju jo jo efekat
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Septembar 11, 2012, 11:38:53 pre podne »

Ne mozes izgubiti na masi ako imas dobre treninge i dobru ishranu...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #82 poslato: Septembar 11, 2012, 11:36:28 pre podne »

A,kad prestanem da pijem kre alkalyn,da li samo gubim na snazi,ili malo i na masi koju sam dobio?:)

Oba,ali ako nastavis sa dobrom ishranom to nece biti toliko primetno.
Sačuvana
StormRider92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Septembar 11, 2012, 11:24:34 pre podne »

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #80 poslato: Jul 03, 2012, 10:56:17 posle podne »

Hvala na prenetim utiscima. :)

U suštini, ne moraš da dalje dižeš doze ako si zadovoljan trenutnim.
Sačuvana
domino420
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Jul 03, 2012, 10:54:08 posle podne »

Ja sam na kraju druge nedelje korišćenja ovgo preparata i mogu reći da sam zaista zadovoljan i da nisam očekivao da me ovako odradi. Kad god sam čitao o kreatinu video sam da ljudi previše od njega očekuju, pa sam ga uzeo da probam i nisam se pokajao. Nemam iskustva sa monohidratom, u stvari, popio sam pakovanje onog šumećeg u tabletama.Mene je i to odradilo, osećao se napredak kako sa težinama tako i posle treninga. A ovo sad mi je stvarno super, za samo dve nedelje se vidi po meni da mi prija a i treninzi su sad jači, brži a težine svakim danom veće (da ne kažem teže :P )
Prve nedelje sam pio jednu tabletu ujutru ili pre treninga i jednu posle, a u drugoj cepam dve pre i jednu-dve posle. Od treće krećem sa 4 dnevno svakog dana, ali mi je frka da ne explodiram od snage :D (sad će opet da se izlože neki da je kreatin supermanova tajna) Sve u svemu, sada u zadnjoj seriji sa uglavnom većim težinama nego pre uradim 2-4 ponavljanja više. Od mene velika preporuka!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #78 poslato: Mart 28, 2012, 07:06:55 posle podne »

Purple wraath je u tu svrhu neprikosnoven preparat,ali tema je ipak kre alkalyn  ;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #77 poslato: Mart 28, 2012, 06:04:13 posle podne »

Xtend je neverovatno dobra stvarčica. Trenutno idem na foru sa Isostarom i kombinujem sa šumećim multivitaminima(1 tableta šumećeg bude dovoljna da da taman ukus po meri jednom litru vode).
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #76 poslato: Mart 27, 2012, 11:27:32 posle podne »

Mnogi ne mogu da pijackaju vodu ali ako napravis blagu limunadu (ne stavljaj secer, nece ti biti gorko) povecaces unos tecnosti

Taj sam. ;D

Kad bih bio "običnu vodu" teško bih prelazio litar vode dnevno. :D Kupim SCIVATION Xtend i imam 60l ukusne vode koju pijuckam tokom dana. Preukusan napitak, a zanimljivo da je mnogo jeftiniji od, recimo, 60l Coca Cole. :)
Isto praktikujem dva dozera Isostara na 2l vode, tek da voda dobije blagi ukus. Ceðeni limun, narandža... Ima mnogo "recepata" za lagano unošenje većih količina tečnosti.

Jako jako dobra fora sa Xtendom. Sto se isostara tiche toga se nisam ni setio :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Mart 27, 2012, 11:20:23 posle podne »

dali mogu zajedno da se koriste krealkalin i animal cats i  ako mogu kako da se kombinuje?

Mogu ..Krealkalyn pre i posle treninga a Animal Cut pre treninga...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 14 upita.