TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 10:32:48 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti  (Pročitano 72880 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #43 poslato: Septembar 16, 2010, 12:25:50 posle podne »

Na tri posla istovremeno, a kad ima slobodnog vremena pokušavam da čitam knjige na temu snage ili bodibildinga...nema odmora ;) Zadnji godišnji sam imao u aprilu kada smo ja i Branka radili zadnje dve nedelje njenih priprema za takmičenje.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #42 poslato: Septembar 16, 2010, 11:54:19 pre podne »

Gde letuješ? Haha da malo razbijemo monotoniju ;-)
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
deni12
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Septembar 16, 2010, 10:49:39 pre podne »

Hvala :D inace link koji pokazuje vezbu za ledja sam ja imao na umu da ubacim u kucni plan,jer imam sipku,pa mi je na pamet pala ideja da pocnem da radim obrnuto veslanje u pretklonu :D na nacin kao ovaj lik sto radi. Hvala jos jednom :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #40 poslato: Septembar 16, 2010, 07:17:58 pre podne »

Koje su jos kucne vezbe za ledja osim za zgibove i "ledjnjake"?

Šta će ti više od vratila :) imaš na desetine varijacija na temu na vratilu dok ih sve ne oprobaš proći će dosta godina.

U svakom slučaju evo ti još par ideja:

http://www.youtube.com/watch?v=OYUxXMGVuuU

Ovo su obrnuti sklekovi - http://www.youtube.com/watch?v=D_lDvnuzY5M   - ali ne verujem da možeš da ih izvedeš.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #39 poslato: Septembar 16, 2010, 06:58:23 pre podne »

A koja je po tebi od onih jednostavnijih najbolja kombinacija ?

To sve zavisi od vežbača. Recimo ne mogu da kažem da radiš neki trening koji zahteva čučanj, mrtvo ili bench, a da prethodno ne znam kako ti izvodiš ove vežbe. Lično verujem u individualizovane trening sisteme. Kad god radim program za nekoga provedem i do dve nedelje sa tim vežbačem gledajući gde su njegovi nivoi snage, na kom nivou se nalazi njegova tehnika i naravno dali postoje neke povrede ili ograničenja koja bi mogla da spreče vežbača da izvode neke vežbe. Nisam neki veliki expert u ovom polju naravno, ali znam da primetim kad neko nema dovoljan opseg pokreta u kuku ili ramenima.

Zadnje što ću ti reći je da nema loših treninga samo loših vežbača.
Sačuvana
deni12
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Septembar 16, 2010, 12:52:04 pre podne »

Koje su jos kucne vezbe za ledja osim za zgibove i "ledjnjake"?
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2010, 01:10:45 pre podne od strane deni12 » Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Septembar 15, 2010, 10:20:38 posle podne »

A koja je po tebi od onih jednostavnijih najbolja kombinacija ?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #36 poslato: Septembar 15, 2010, 01:44:17 posle podne »

Uf, ovo je baš komplikovano pitanje :)

Prvo trening mi je malo zamršen. Ne radim klasične splitove, to sma već na nekoliko mesta rekao. Radim fokus na jednu mišićnu particiju mesečno. To se još zove i specijalizacija u bodibildingu, a svodi se na to da forsiraš jednu mišićnu grupu mesec dana dok druge radiš dovoljno da ih održavaš. Tada forsiram tu jednu mišićnu grupu tri puta nedeljno, a ostale radi samo dva puta, što doĂ°e na 5 treninga nedeljno. Recimo poslednjih mesec dana sam forsirao noge i radio sam ih 3 puta nedeljno i radio sam svaki taj dan drugačiji trening u smislu ponavljanja, serija organizacije vežbi i tehnike izvoĂ°enja vežbi. Recimo prvi dan sam radio polučučanj, samo gornji deo pokreta sa maximalnim kilažama, potom sam radio pun čučanj (do paralele) i onda presa. Drugi dan sam opet radio neki kružni trening gde sam vezao vežbe i za quad, zadnju ložu i list i ovako 5 krugova po 5 vežbi i treći dan sam recimo radio produžene superserije prednja zadnja loža i listovi naravno. Dok na ova dva dana radim celo telo radim po jednu vežbu po mišićnoj particiji u antagonističkim produženim superserijama ( probaj ovo da izgovoriš 5 puta za redom što brže možeš ;)
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Septembar 15, 2010, 01:17:02 posle podne »

Koje partije mishica radis i koliko vezbi za 1 misic?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #34 poslato: Septembar 14, 2010, 10:36:28 pre podne »

Ne, ne bavim se previše snagom, pogotovo ne tim američkim sistemima sa lancima, gumama i slično. Inače je to pretežno američki fenomen i siguran sam de je veoma efikasan, ali zahteva posebne uslove, a to kod nas u teretanama nema.

Ruski sistemi su podjednako dobri, kao i bugarski i ne zahtevaju posebne sprave tako da nema potrebe ni ja nešto mnogo da se zezam sa time. Ono što radim je sve sa olimpijskom šipkom i bućicama. Koristim jako malo sprava i jako malo kablova. Ponekad radim sa medicinkom kad radim "oštrenje" CNS-a. Ono što planiram da napravim je bugarski džak sa peskom, Slosh pipe, TRX i razne vrste foam rolera jer vidim da takve stvari imaju neki potencijal za mene i Branku pošto smo u bodibildingu, a lanci i gume verujem da su mnogo bolje za powerliftere i to ako žele da se bakću sa američkim sistemima treninga.
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Septembar 14, 2010, 08:07:08 pre podne »

Jel koristiš lance? Nekima oni koriste kao sredstvo za praćenje krivulje snage.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Septembar 12, 2010, 01:51:05 posle podne »

Pa nije Snekoviću problem bešika, već "osetljivi" delovi koji se malo razlikuju kod nas i kod žena. :P Malo je bolja podloga za bakterije kod njih nego kod nas kada je ova priča u pitanju. (Bez uvrede ikakve ženskom svetu, samo upozoravam!) :D
Inače vit C je super antiox, a uz to je i prilično jeftin i bezazlen. Sve što ti je višak izbaciš, a zadržiš koliko treba. Veća sam negde na forumu pisao o tome. Što se mene tiče ako si muško - jače doze apotekarskog vit C slobodno.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #31 poslato: Septembar 12, 2010, 12:58:47 posle podne »

I zbog imuniteta i zbog diuretičkog efekta, a problem sa ženama će se javiti ako unose nedovoljno tečnosti što je dosta čest slučaj...jbt znam za jednu što nije pila vodu od negde 90te godine, pije samo kafu i ako još dobije iz neke tečne hrane i to je to...
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Septembar 12, 2010, 06:31:34 pre podne »

Može da ti stvori kiselinu u stomaku? Pa drugo ime vitamina C jeste akorbinska kiselina. Tako da da - ti unosiš kiselinu u stomak u kome je da napomenemo već vrlo kisela sredina... prave ljudi vrlo veliku frku oko gluposti. :)
Jedino ne savetujem ženama. (Povećana kiselost urina koju vit C mpže da izazove i izaziva kad je u višku stvara vrlo lepe uslove za neke :S infekcije.) Tako da devojke, ne više od jedne dnevno - moja preporuka.
   Vidiš meni lekar savetuje da povećam unos vitamina C, kad pokupim neku bakteriju u bešici( to je kod nas u kolicima česta pojava zbog katetera) valjda zbog imuniteta.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Septembar 11, 2010, 05:05:18 posle podne »

Može da ti stvori kiselinu u stomaku? Pa drugo ime vitamina C jeste akorbinska kiselina. Tako da da - ti unosiš kiselinu u stomak u kome je da napomenemo već vrlo kisela sredina... prave ljudi vrlo veliku frku oko gluposti. :)
Jedino ne savetujem ženama. (Povećana kiselost urina koju vit C mpže da izazove i izaziva kad je u višku stvara vrlo lepe uslove za neke :S infekcije.) Tako da devojke, ne više od jedne dnevno - moja preporuka.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.176 sekundi sa 18 upita.